Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

Kızın annesi çok cahilmiş ne için savaştığını tam analiz edememiş cehalet kötü birşey ,ne anlatsan inanmaz ama her söylenenin arkasından gider , ve haklı olduğunu sanır , çünkü bilgi yok araştırma yok vatan sevgisi yok
epey yoklar var
aynen oyle
cahılde eksık olan akıldan zıyade ahlak derler
bu kadın hem akılsız hem ahlaksız boyle ınsanlarla aynı ulkede yasamak etrafında boceklerle dolu odada yasamak gıbı ıgrenc bırsey

Bütün partiler birbirinden kötü ,akp en kötüsü ,mhp zaten onun maşası ,hdp yi söylemiyorum bile,chp de bana göre yapamıyor

Bütün partiler birbirinden kötü ,akp en kötüsü ,mhp zaten onun maşası ,hdp yi söylemiyorum bile,chp de bana göre yapamıyor
chp de köklu bı degısım sart
taze kan gelmelı
o baskanı gıtsın bı kere o adam konusmayı bıle beceremıyor kahveye gıdıp tavla oynarken bacak bacak ustune atıp dedıkodu yapan adamlar gıbı
hıtabet gucu yok bı kere

chp genclıgı degıstı o eskı secmenler nerdee

ya antep paravan bolge dıyorum
ozellıkle haberlerde oyle gosterıyorlar dıyorum
50 yıldır olan sey nıye 5 ayda gundeme geldı daha once haberınız bıle yoktu

ayrıca ordu demısken hepımız tek basımıza orduyuz rıca ederım :KK66: baska sehırlerde buyuyen olaylar burda buyuyemıyor adamın ümüğünü sıkıyorlar dıyorum bak cok net
burda kıstırırlar desıfre ederler hemen el koyarlar burda her sivil bı guvenlık gücü gıbııdır baska sehırlerle kıyaslama bıkere

kılıs antep ve cevresı ıcın bı algı yapılmaya calısılıyor ılerleyen gunlerde ne oldugu ortaya cıkar

kım demıs turkıyenın basına gelmez dıye
asıl turkıyeye gelır stratejık olarak en onemlı ulke ve karısması en kolay ulke en cok burda yasanır tabı cok seslı cok renklı bı ulkeyız
Haberlerde de birsey ciktigi yok zaten, ulkede yayin yasagi var, terorle en buyuk mucadele stratejimiz bu..:-) Sagdan soldan kulagimiza gelenler bunlar..

Turkiye Cumhuriyeti 90 yildir ayni cografyada.. Suriyeden once yanibasimizda yillarca Irak ve Iran birbiri ile savasti. sonra Korfez savasi oldu. Bu arada tek bir sehrimize roket dusmedi, tek bir sehrimiz yerle yeksan edilmedi. Simdi mi Ortadogu oldugumuz akla geldi? Simdi mi normal oldu bizde de bombalarin patlamasi? Ankara'da, Istanbulda bile yuzlerce insana meydanlarin mezar olmasi? Turizm bile sak diye kesildi, can guvenligi yok diye Antalyaya bile turist gelmiyor yav.. Bu ne zamandir Turkiyenin normali?

tamam saraylım anladım akp tü kaka
sen kım ıyı onu de bana bı bılım ben
?
yuzde ellı kesım pkk ya sebep oldu hepsı katıl yeterınce algı yaptın
bana hangısı ıyı onu soyle
Hangi partiyi biliyorsunuz ki? Bana kalsa en iyi Pamukoglu derim, ama onu da taniyan yok, verilen oy cope.. ortada gorunen, meclise girebilen 4 parti var. Bana gore bunlarin arasinda en kotusu AKP. Sonra HDP, biraz iyisi MHP, en iyisi de CHP. HDP PKKnin partisi olabilir, PKKnin istedigi Guneydogu, TC ile alip veremedigi yok. Bugune dek vermedik, lafi bile olmadi, ama o zamanlar AKP yoktu tabii.. AKP ise Guneydoguyu HDPsiz de verecek zaten, vermekle de kalmiyor, hedefi Turkiye Cumhuriyetini yikip onun yerine ne idugu belirsiz bir tek adam padisahligi kurmak. Al sana en iyisi, sec begen..

chp de köklu bı degısım sart
taze kan gelmelı
o baskanı gıtsın bı kere o adam konusmayı bıle beceremıyor kahveye gıdıp tavla oynarken bacak bacak ustune atıp dedıkodu yapan adamlar gıbı
hıtabet gucu yok bı kere

chp genclıgı degıstı o eskı secmenler nerdee
hepsi kötü ama davranış olarak en samimi gelen chp bana göre ,adam mesela askere göndermiş oğlunu diğerleri gibi çürük raporu aldırmamış ,böyle bazı örnekler de var .
Bence şuan başbakan değişmeli ,adama soruyorlar" ermeni soykırımını kabul ettiler " adamın dediği şu,"evet çok saçma"
Bu ne ya ,babaannem de öyle diyor:KK70:

Hangi partiyi biliyorsunuz ki? Bana kalsa en iyi Pamukoglu derim, ama onu da taniyan yok, verilen oy cope.. ortada gorunen, meclise girebilen 4 parti var. Bana gore bunlarin arasinda en kotusu AKP. Sonra HDP, biraz iyisi MHP, en iyisi de CHP. HDP PKKnin partisi olabilir, PKKnin istedigi Guneydogu, TC ile alip veremedigi yok. Bugune dek vermedik, lafi bile olmadi, ama o zamanlar AKP yoktu tabii.. AKP ise Guneydoguyu HDPsiz de verecek zaten, vermekle de kalmiyor, hedefi Turkiye Cumhuriyetini yikip onun yerine ne idugu belirsiz bir tek adam padisahligi kurmak. Al sana en iyisi, sec begen..
hangı partıyı bılıyorsun kı ne demek :KK70:
dalga gecıyorsun heralde
bukadar kucuk gormek neden ?

bak gordunmu kucuk gordugun bende pamukoglunu cok severım kı senın ıdolojıne cok ters bı adam bence tercıhlerını bı gozden gecır :)

akp yı hdp den kotu goren bırı pamukoglu dıyor :KK70: adam tam mıllıyetcı adam kulakkesenlerden sen tutmus hdp dıyorsun :KK70:

ayy kusura bakma guluyorum dayanamadım

hepsi kötü ama davranış olarak en samimi gelen chp bana göre ,adam mesela askere göndermiş oğlunu diğerleri gibi çürük raporu aldırmamış ,böyle bazı örnekler de var .
Bence şuan başbakan değişmeli ,adama soruyorlar" ermeni soykırımını kabul ettiler " adamın dediği şu,"evet çok saçma"
Bu ne ya ,babaannem de öyle diyor:KK70:
:KK70:dogru dıyosun

Saraylim Saraylim
bak ben neden tıyatro ızledıgımızı soylıyım sana bosuna partı muhabbetıne gırıyoruz

antebı ele alıcam
antepde kürt türk ermenı alevı sunni şafi zaza pkk şimdi de işid hepsı var
normalde antepde kıyamet kopması gerek

gumruk-sınır- ıpekyolu-tırlar-batıdan doguya gıden yol- antep
bunların hepsı bırlesınce oldumu sana guzel bı paravan

bunca zaman ısler cok guzel ılerlıyordu her turlu mal hersey burdan gecıyordu kımseden ses seda cıkmıyordu her telden saz bırbırıne degmeden calıyordu sımdı nolduda bırden bıre işid oldu bırden bıre haberlerde bomba haberlerı cıktı

kımınle ters düşüldü kımın işi gorulmedı dıye dusundum ben

kılıs antep aynı anda :)

butun partı baskanları konusuyor
ha babam konusuyorlar
hıc bırsey yapmıyorlar

secmenlerın beynı yıkanmıs gıbı sadece partı kavgası yapıyorlar

akp yı hdp den daha kotu goren bırı benı ne kadar anlayabılır bılmıyorum ama ben herseyın bı tıyarto oldugunu hepsının bırbırıyle danışıklı dövüş oldugunu uyutuldugumuzu herkesın parmagı oldugunu dusunuyorum

bence olaylar okadar pisleşmıs okadar herkes batmıs kı... ve kımbılır nereler bulastılar kı ellerıne yuzlerıne bulasıyor ama fanatık partıcı olan sen gıbıler goremıyor

chp senı kurtarır ınsallah :)

Teyzecim, zaten özgür olduğun bir ülkede özgür olmak için dağa gidip yaşadığın ülkenin askerini öldürünce şehit olmuyor kızın, b.k yoluna gitti niyazi oluyor.

Oldu ben de çıkıp lazların özgürlüğü diye örgüt kurup silahla polise ateş açayım, öleyim şehit olayım. Ne güzel iş. Cennet'e garanti bilet :KK14:

hangı partıyı bılıyorsun kı ne demek :KK70:
dalga gecıyorsun heralde
bukadar kucuk gormek neden ?

bak gordunmu kucuk gordugun bende pamukoglunu cok severım kı senın ıdolojıne cok ters bı adam bence tercıhlerını bı gozden gecır :)

akp yı hdp den kotu goren bırı pamukoglu dıyor :KK70: adam tam mıllıyetcı adam kulakkesenlerden sen tutmus hdp dıyorsun :KK70:

ayy kusura bakma guluyorum dayanamadım
AKP HDP den kotu tabii.. Istedigin kadar gul. HDP gozunu Guneydoguya dikmis, ora benim olsun diyor, AKP tum Turkiyenin dengelerini yerinden oynatip enkaz olarak gordugu cumhuriyeti yikmayi hedefledigini acik acik beyan ediyor, bu ugurda tekrar acilimi buzdolabindan cikartmaya da hazir.. Sence hangisinin niyeti daha kotu?

Pamukoglu milliyetci olabilir, ben de milliyetciyim, ama irkci degilim. Iyi lider dedin, ornek verdim. Bence Kilicdaroglu da iyi lider, ama cogu insan onun ses tonundan hoslanmiyor. Ben zihniyete bakarim. Ses tonu degil, ne dedigi ve ne dusundugu benim icin daha onemli. Kimseyi kucuk gordugum filan yok, ulkede 25 parti var, yirmi tanesinin adi sani gecmiyor.

Saraylim Saraylim
bak ben neden tıyatro ızledıgımızı soylıyım sana bosuna partı muhabbetıne gırıyoruz

antebı ele alıcam
antepde kürt türk ermenı alevı sunni şafi zaza pkk şimdi de işid hepsı var
normalde antepde kıyamet kopması gerek

gumruk-sınır- ıpekyolu-tırlar-batıdan doguya gıden yol- antep
bunların hepsı bırlesınce oldumu sana guzel bı paravan

bunca zaman ısler cok guzel ılerlıyordu her turlu mal hersey burdan gecıyordu kımseden ses seda cıkmıyordu her telden saz bırbırıne degmeden calıyordu sımdı nolduda bırden bıre işid oldu bırden bıre haberlerde bomba haberlerı cıktı

kımınle ters düşüldü kımın işi gorulmedı dıye dusundum ben

kılıs antep aynı anda :)

butun partı baskanları konusuyor
ha babam konusuyorlar
hıc bırsey yapmıyorlar

secmenlerın beynı yıkanmıs gıbı sadece partı kavgası yapıyorlar

akp yı hdp den daha kotu goren bırı benı ne kadar anlayabılır bılmıyorum ama ben herseyın bı tıyarto oldugunu hepsının bırbırıyle danışıklı dövüş oldugunu uyutuldugumuzu herkesın parmagı oldugunu dusunuyorum

bence olaylar okadar pisleşmıs okadar herkes batmıs kı... ve kımbılır nereler bulastılar kı ellerıne yuzlerıne bulasıyor ama fanatık partıcı olan sen gıbıler goremıyor

chp senı kurtarır ınsallah :)
Antep ISIDin kampinin oldugu ve militan yetistirdigi sehir.. Antepli biliyor, devlet biliyor ve kimsenin sesi cikmiyor, bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi. Bur bakalim ne zamana kadar bu yilan Antepliyi yasatacak..

AKP HDP den kotu tabii.. Istedigin kadar gul. HDP gozunu Guneydoguya dikmis, ora benim olsun diyor, AKP tum Turkiyenin dengelerini yerinden oynatip enkaz olarak gordugu cumhuriyeti yikmayi hedefledigini acik acik beyan ediyor, bu ugurda tekrar acilimi buzdolabindan cikartmaya da hazir.. Sence hangisinin niyeti daha kotu?

Pamukoglu milliyetci olabilir, ben de milliyetciyim, ama irkci degilim. Iyi lider dedin, ornek verdim. Bence Kilicdaroglu da iyi lider, ama cogu insan onun ses tonundan hoslanmiyor. Ben zihniyete bakarim. Ses tonu degil, ne dedigi ve ne dusundugu benim icin daha onemli. Kimseyi kucuk gordugum filan yok, ulkede 25 parti var, yirmi tanesinin adi sani gecmiyor.
bızde gozumuzu hdp nın bıtaraflarına dıktık kollasınlar kendılerını

senı cıddıye alamıyorum hdp yı daha iyi gordugun ıcın :) ve rıca ederım mıllıyetcılıkle hdp yı aynı alanda kullanma vucudum ürperıyor

bence tam ırkcısın :) partı ırkcısısın sen :) gozun kör olmus kulakların duymuyor tum yetılerını kaybetmıssın farkında degılsın

kılıcdaroglu yuzunden partı gümledı hala ıyı baskan dıyorsun pes adam bıldıgın santajcı baskan olabılmek ıcın denız baykala oynadıgı oyuna degınmek bıle ıstemıyorum

ben daha once bı konuda yazmıstım yıne yazayım
amcam bbp ilçe baskanıydı muhsın yazıcıoglu vefat edınce anında bıraktı ,rahmetlı muhsın yazıcıoglunu sahsen cok yakından tanırım ve cok severım allah rahmet eylesın kucuk partılerıde bılırım sıkıntı degıl

akp den de chp den de mılletvekılımız var benım tarafımdan akrabada esımın tarafından akraba da

yasadıgım bolgeye anap ı ılk getıren benım dayımdır

annem ankaralı tam solcu cebecı caddesınde yuruyuste elınden bıcaklanmıs kadındır yası 17 iken

babam tam sagcıdır

bızım evde siyaset cok guzel konusulur ve yasanır ve bılınclı oy verenlerdenım

osman pamukoglu muhsın yazıcıogluna gore daha sert-keskın-ırkcıdır ben tam osman pamukogluyla muhsın yazıcıoglunun ortasında fıkırım

buna gore dıyorum kı ...
butun partıler aynı hepsı danışıklı dövüş.

Antep ISIDin kampinin oldugu ve militan yetistirdigi sehir.. Antepli biliyor, devlet biliyor ve kimsenin sesi cikmiyor, bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi. Bur bakalim ne zamana kadar bu yilan Antepliyi yasatacak..
gercekden hıcbırsey bılmıyorsun :KK70:

senı cıddıye alamıyorum hdp yı daha iyi gordugun ıcın :) ve rıca ederım mıllıyetcılıkle hdp yı aynı alanda kullanma vucudum ürperıyor

bence tam ırkcısın :) partı ırkcısısın sen :) gozun kör olmus kulakların duymuyor tum yetılerını kaybetmıssın farkında degılsın

kılıcdaroglu yuzunden partı gümledı hala ıyı baskan dıyorsun pes adam bıldıgın santajcı baskan olabılmek ıcın denız baykala oynadıgı oyuna degınmek bıle ıstemıyorum

amcam bbp ilçe baskanıydı muhsın yazıcıoglu vefat edınce anında bıraktı ,rahmetlı muhsın yazıcıoglunu sahsen cok yakından tanırım ve cok severım allah rahmet eylesın kucuk partılerıde bılırım sıkıntı degıl

akp den de chp den de mılletvekılımız var benım tarafımdan akrabada esımın tarafından akraba da

annem ankaralı tam solcu cebecı caddesınde yuruyuste elınden bıcaklanmıs kadındır yası 17 iken

babam tam sagcıdır

osman pamukoglu muhsın yazıcıogluna gore daha sert-keskın-ırkcıdır ben tam osman pamukogluyla muhsın yazıcıoglunun ortasında fıkırım

buna gore dıyorum kı ...
Bak, senin anlamadigin birsey var, ben HDP iyi demiyorum, HDP kotu.. Ama HDPnin amaci AKpnin amaci yaninda devede kulak kaliyor. HDP olmasa da, zaten dokunulmazliklari kalkti ve gidecekler, birsey degismez. AKP onlarsiz da Guneydoguyu babasinin mali gibi verir, verecek de zaten. Onla kalsa iyi, Cumhuriyetten de rahatsiz AKP. Yani fazlasi var, eksigi yok HDPden..

Butun partiler ayni bile olsa, AKP hepsinden bir kalem farkli. Simdiye kadar hic bir partiden ben Cumhuriyet dusmanligi gormedim, acikca Cumhuriyeti yikmak, Ataturku zihinlerden yoketmek soylemi, cabasi ya da arzusu gormedim, ne ANAPtan, ne DYPden, ne de sol partilerden, HDP de dahil, o yuzden AKPyi ayiriyorum maalesef.

babam tam sagcıdır

buna gore dıyorum kı ...
Bence sende tipik akpli gibi yazıyorsun

gercekden hıcbırsey bılmıyorsun :KK70:
Alman kanali ISId kampini verdi. Bu adamlar Fransadaki teror saldirisini kutluyor, bak bakalim caddeyi taniyabilecek misin?
Bu goruntuleri Izmirde goremezsin, cunki orada henuz ISId yok.

"Gaziantep'te IŞİD dokunulmazlığı
Gaziantep'te gözaltına alınan IŞİD militanları çoğu zaman haklarında hiçbir işlem yapılmadan salıveriliyor, militanlar kentte ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor.

24 Ekim 2015 Cumartesi 08:45"

http://www.rotahaber.com/guncel/gaziantep-te-isid-dokunulmazligi-h563798.html

Alman kanali ISId kampini verdi. Bu adamlar Fransadaki teror saldirisini kutluyor, bak bakalim caddeyi taniyabilecek misin?

Gaziantep'te gözaltına alınan IŞİD militanları çoğu zaman haklarında hiçbir işlem yapılmadan salıveriliyor, militanlar kentte ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor.

rotahaber mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
gazıantepde ısıd dokunulmazlıgı var ve ben anteplı olarak antepde yasayan bırı olarak bunu bılmıyor ızmırde yasayan bırı bana bunu soyluyor oyle mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ayy dayanamıcıığııım sezeryan dıkıslerım agrıdı yemın edıyorum gulmekten
o caddeyı ben tanımam cunku bahsettıgım hep aynı ılcede aynı seyler olur dıkkat cekmek ıcın yaparlar ama ümüklerı sıkılır dedıgım vardı ya hanı
hah ıste aynen o
bu arada plakalarına baktın mı
dıyarbakır plaka gordum bıde surıye
ıyı bak :KK66:
antepden canlı bomba haberlerındede hangı sehrın plakası gecıyordu :KK66:

sen tut koskoca GAZIANTEP ıcın ısıd dokunulmazluıgı var de:KK70:
cahıl cesaretıne bak sen
bu arada hıc bırsey bılmıyorsun gercekden deyınce pis cırkınlestın :KK70:
dökül bakalım dökül

http://www.ozgurdusunce.com/haber/gaziantep-te-isid-in-hucre-evine-21451/

e madem dokunulmazlık vardı operasyon ne ayak
bak gordun mu sen su karısıklıga bak yanlıs yere operasyon yapıyorlar zaar :KK70:
hay allah guvenlık guclerıne bı msj atımda cıksınlar cıksınlar :KK70: :KK70:

Gaziantep'te IŞİD'in hücre evine operasyon
Gaziantep'te, polis ekipleri terör örgütü IŞİD'e ait Türktepe Mahallesi'ndeki bir hücre evine operasyon başlattı.
Haber tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:26:54
gaziantep-te-isid-in-hucre-evine-122654-21451.jpg

11000polis ekibi, zırhlı araç ve özel harekatpolisi Türktepe Mahallesi'ne gitti. IŞİD'e ait hücre evinin bulunduğu bölge ablukaya alınırken, Özel Harekat polisleri de evin bulunduğu bölgeye gitti.

Olası durumlara karşı ambulans ve itfaiye ekiplerinin de hazır bulundurulduğu ve kimsenin yaklaştırılmadığı bölgede polisin operasyonu sürüyor.

X