Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buradan eşime selamlarımı iletiyorum. Kocacığım seninle gurur duyuyorum
Maalesef esneklik olamaz çünkü bu durum site kurallarından ziyade yasalarla alakalı bir durum.
Bazı uyarılar kanunlara göre düzenlenmiştir.
Ne diyeyim ki büyüklerimiz dağdan in Meclis'e gir demişler onlarda Meclis'e girmiş.
Dokunulmazlıklar olmamalıydı, hani dokunulmazlıklar kaldırılacaktı diyoruz, ondan da ses seda yok, parti kapama desen kişilerin suçu partilere yüklenemez parti kapamaya karşıyım deniyor, ama gel gör ki bu parti de bir kişi iki değil küllüm pkk cenazesine katılma, sokağa çıkın deme hevesi hakim.
Sizde burada kendi kendinize sinir olup duruyorsunuz
nasıl büyük bi gurur dimi faşist seniburadan eşime selamlarımı iletiyorum. Kocacığım seninle gurur duyuyorum
Teveccühünüz efenim benimki Nusaybindekilerle ilgileniyor şükürnasıl büyük bi gurur dimi faşist seni
Kız sen hamile misin çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahnasıl büyük bi gurur dimi faşist seni
Allah yardımıcısı olsun, bizimkilerde burlarda araç durdursun ancaTeveccühünüz efenim benimki Nusaybindekilerle ilgileniyor şükür
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun canımAllah yardımıcısı olsun, bizimkilerde burlarda araç durdursun anca
Vekillerin dokunulmazlığı olması diye birşey olmamalı zaten, siyasi parti gözetmeksizin Meclis'teki herkesin dokunulmazlığı kalkar umarım.Davutoğlu bugün 506 dokunulmazlık dosyası da kalksın dedi. Hükümetten adim geldi bu konuda şükür
Vekillerin dokunulmazlığı olması diye birşey olmamalı zaten, siyasi parti gözetmeksizin Meclis'teki herkesin dokunulmazlığı kalkar umarım.
Yeri geldiğinde onlarında yargılanması lazım, vekiller bizi temsil ediyorsa yasalara aykırı durumlarda yargılanmalılar, vekil diye üstü örtülmemeli suçlarının.