Ölen PKK'lı kadının annesinden şok sözler!

rotahaber mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
gazıantepde ısıd dokunulmazlıgı var ve ben anteplı olarak antepde yasayan bırı olarak bunu bılmıyor ızmırde yasayan bırı bana bunu soyluyor oyle mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ayy dayanamıcıığııım sezeryan dıkıslerım agrıdı yemın edıyorum gulmekten
o caddeyı ben tanımam cunku bahsettıgım hep aynı ılcede aynı seyler olur dıkkat cekmek ıcın yaparlar ama ümüklerı sıkılır dedıgım vardı ya hanı
hah ıste aynen o
bu arada plakalarına baktın mı
dıyarbakır plaka gordum bıde surıye
ıyı bak :KK66:
antepden canlı bomba haberlerındede hangı sehrın plakası gecıyordu :KK66:

sen tut koskoca GAZIANTEP ıcın ısıd dokunulmazluıgı var de:KK70:
cahıl cesaretıne bak sen
bu arada hıc bırsey bılmıyorsun gercekden deyınce pis cırkınlestın :KK70:
dökül bakalım dökül
Gul sen gul.. Rotahaberi begenmedin, sana sizin oralardan bir haber kanalinin habberini vereyim.. Gaziantephaber.. Kusura bakma, uyduruk sabah gazetesi bu haberleri vermedigi icin oradan bir haber bulamadim.:KK53:

“Türkiye’de bin 200 IŞİD militanı var. MİT ve polis, yerlerini, adreslerini biliyor. Gaziantep, Urfa, Kilis, Konya, Van ve bir çok yerde silah depoları var. Buralarda uzun namlulu silahlar ve bombalar C-4 tipi patlayıcılar gömülü. Ancak korkudan operasyon yapılamıyor. Çünkü aynı anda eş zamanlı yapılması gerekiyor. Hükümet buna izin vermiyor.
Sultanahmet’te patlayan kadın IŞİD militanı. MİT’in ve emniyetin elinde kadının IŞİD kamplarındaki eğitimi sırasında ve siyah bayraklı fotoğrafı var. Canlı bombanın cesedinde bir de yazılı mesaj bulundu; IŞİD eylemi olduğuna ilişkin. Bilgiler sızdırılacaktı. Hükümet bunların basına verilmesini son anda engelledi.”

http://www.gaziantephaberler.com/--isidin-gaziantepte-silah-deposu-var--haberi-33361.html

Gul sen gul.. Rotahaberi begenmedin, sana sizin oralardan bir haber kanalinin habberini vereyim.. Gaziantephaber.. Kusura bakma, uyduruk sabah gazetesi bu haberleri vermedigi icin oradan bir haber bulamadim.:KK53:

“Türkiye’de bin 200 IŞİD militanı var. MİT ve polis, yerlerini, adreslerini biliyor. Gaziantep, Urfa, Kilis, Konya, Van ve bir çok yerde silah depoları var. Buralarda uzun namlulu silahlar ve bombalar C-4 tipi patlayıcılar gömülü. Ancak korkudan operasyon yapılamıyor. Çünkü aynı anda eş zamanlı yapılması gerekiyor. Hükümet buna izin vermiyor.
Sultanahmet’te patlayan kadın IŞİD militanı. MİT’in ve emniyetin elinde kadının IŞİD kamplarındaki eğitimi sırasında ve siyah bayraklı fotoğrafı var. Canlı bombanın cesedinde bir de yazılı mesaj bulundu; IŞİD eylemi olduğuna ilişkin. Bilgiler sızdırılacaktı. Hükümet bunların basına verilmesini son anda engelledi.”

http://www.gaziantephaberler.com/--isidin-gaziantepte-silah-deposu-var--haberi-33361.html

sen bana ısıd dokunulmazlıgı var dıyorsun
gerızekalı cahıl bı grup pkk yanlısı genclerın ellerınde salladıkları sıyah parca
ızmırde aynı gencler sallasa ızmırde ısıde dokunulmazlık saglıyor dıyecegız ozaman
ne kadar kolay onca gazı vermıs sehıt vermıs bı memleket ıcın boyle ıtham nasılda kolay yazıyorsun tıtremeden duraksamadan arastırmadan

al sana haber :KK70:
gazıantepde ısıd dokunulmazlıgı ha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
beyım gelsınde onla da bı gulelım

Gaziantep'te IŞİD'in hücre evine operasyon
Gaziantep'te, polis ekipleri terör örgütü IŞİD'e ait Türktepe Mahallesi'ndeki bir hücre evine operasyon başlattı.
Haber tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:26:54
gaziantep-te-isid-in-hucre-evine-122654-21451.jpg

11000polis ekibi, zırhlı araç ve özel harekatpolisi Türktepe Mahallesi'ne gitti. IŞİD'e ait hücre evinin bulunduğu bölge ablukaya alınırken, Özel Harekat polisleri de evin bulunduğu bölgeye gitti.

Olası durumlara karşı ambulans ve itfaiye ekiplerinin de hazır bulundurulduğu ve kimsenin yaklaştırılmadığı bölgede polisin operasyonu sürüyor.

http://www.ozgurdusunce.com/haber/gaziantep-te-isid-in-hucre-evine-21451/

e madem dokunulmazlık vardı operasyon ne ayak
bak gordun mu sen su karısıklıga bak yanlıs yere operasyon yapıyorlar zaar :KK70:
hay allah guvenlık guclerıne bı msj atımda cıksınlar cıksınlar :KK70: :KK70:

Gaziantep'te IŞİD'in hücre evine operasyon
Gaziantep'te, polis ekipleri terör örgütü IŞİD'e ait Türktepe Mahallesi'ndeki bir hücre evine operasyon başlattı.
Haber tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:26:54
gaziantep-te-isid-in-hucre-evine-122654-21451.jpg

11000polis ekibi, zırhlı araç ve özel harekatpolisi Türktepe Mahallesi'ne gitti. IŞİD'e ait hücre evinin bulunduğu bölge ablukaya alınırken, Özel Harekat polisleri de evin bulunduğu bölgeye gitti.

Olası durumlara karşı ambulans ve itfaiye ekiplerinin de hazır bulundurulduğu ve kimsenin yaklaştırılmadığı bölgede polisin operasyonu sürüyor.
Bak sen.. Operasyon da yapmislar he mi..:rolleyes: Halbuki oralarda ISIDin hucre evi filan yoktu, Antepli boyle seye izin vermezdi, iftiradir..:KK53:

Bak sen.. Operasyon da yapmislar he mi..:rolleyes: Halbuki oralarda ISIDin hucre evi filan yoktu, Antepli boyle seye izin vermezdi, iftiradir..:KK53:
ben sana antepde boyle sey yok demedım
unutkanlıkda baslamıs sende
antepde pkk ısıd kürt turk zaza sunnı safi alevı ermenı her telden saz calar
normalde kıyamet kopması lazım dedım
hatırladın mı

neden sence kıyamet kopmuyor
neden sence bı sırnak bı dıyarbakır olmuyor
bız varya adamı paramparca ederız
bız varya yakarız lime lime eder parca parca eder
YAKARIZ anladınmı
senın kapasıtenın yetmeyecegı anlayamayacagın seyler var
burası paravan bolge dıyorum sana
gel mısafır edeyım senı bı gezdıreyım antebı
bı kalesıne goturım bı yemegını yedırım sen buranın bı havasını solu da bı adamlık gor

Son düzenleme:
Saraylim Saraylim
tek yanlı haber - taraflı yorum- sevıyesızlık- cırkınlesme herseyı barındırmak ...
ınsan kendıne yakısanı yapar
sırf sana evet haklısın demedım dıye sen bu noktaya geldın bak
potansıyel baslıgında hersey var sende
benı bıle sinirlendırdın ya...

Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"! deyıp bıdaha senle asla ama asla muhattap olmuyorum
sen konusmayı bılmıyorsun cunku
iftiracı senı

Allah belalarini vermiş, geride kalanların topunun da en kisa surede verir inşallah. Sizin gibilerin soyu sopu kurusun. Senin gibi ana onun gibi evlat olmaz olsun. Sizin gibilere şehit değil, leş deniyor...

Saraylim Saraylim
tek yanlı haber - taraflı yorum- sevıyesızlık- cırkınlesme herseyı barındırmak ...
ınsan kendıne yakısanı yapar
sırf sana evet haklısın demedım dıye sen bu noktaya geldın bak
potansıyel baslıgında hersey var sende
benı bıle sinirlendırdın ya...

Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"! deyıp bıdaha senle asla ama asla muhattap olmuyorum
sen konusmayı bılmıyorsun cunku
iftiracı senı

:KK70::KK70::KK70: Gulme sirasi bana geldi desene..
Gercekler acidir, oyle ise baklava gercek degildir..:KK70:

Bak senin oralarin yerel gazetesi ne diyor, senin yerine bana sehri de gezdiriveriyor:

"Antep de bu şebekenin faal olduğu kentlerden biri. Karayılan, Ünaldı, Perilikaya, Şehreküstü, Türkmenler semtlerinde, uluslararası El Kaide şebekesine ideolojik olarak bağlı olan, “kuran kursu” olarak adlandırılan örgüt evleri epey yaygın."
http://www.gaziantephaberler.com/is...-hangi-mahalleler-de-varlar-haberi-32278.html

:KK70::KK70::KK70: Gulme sirasi bana geldi desene..
Gercekler acidir, oyle ise baklava gercek degildir..:KK70:

Bak senin oralarin yerel gazetesi ne diyor, senin yerine bana sehri de gezdiriveriyor:

"Antep de bu şebekenin faal olduğu kentlerden biri. Karayılan, Ünaldı, Perilikaya, Şehreküstü, Türkmenler semtlerinde, uluslararası El Kaide şebekesine ideolojik olarak bağlı olan, “kuran kursu” olarak adlandırılan örgüt evleri epey yaygın."
http://www.gaziantephaberler.com/is...-hangi-mahalleler-de-varlar-haberi-32278.html

gururuna dokundu dımı
yapılan operayonu gosterdım mort oldun oturdun zoruna gıttı dımı
ates olsan dustugun yerı yakarsın sen
bı acın var senın bellı...
yazık sana

Niye içeri tıkmıyorlar bu kadını. Kürtler mi özgür değil? Güldürmesin beni. Eşim kürt ailesi kürt. Eşim ve ailesi iş adamı. Özgürlüğün dibine vuruyorlar Kürtçe De konuşuyorlar. Müziğini de dinliyorlar. İnsan gibi otursun herkes bi yerinde ya .

ya antep paravan bolge dıyorum
ozellıkle haberlerde oyle gosterıyorlar dıyorum
50 yıldır olan sey nıye 5 ayda gundeme geldı daha once haberınız bıle yoktu

ayrıca ordu demısken hepımız tek basımıza orduyuz rıca ederım :KK66: baska sehırlerde buyuyen olaylar burda buyuyemıyor adamın ümüğünü sıkıyorlar dıyorum bak cok net
burda kıstırırlar desıfre ederler hemen el koyarlar burda her sivil bı guvenlık gücü gıbııdır baska sehırlerle kıyaslama bıkere

kılıs antep ve cevresı ıcın bı algı yapılmaya calısılıyor ılerleyen gunlerde ne oldugu ortaya cıkar

kım demıs turkıyenın basına gelmez dıye
asıl turkıyeye gelır stratejık olarak en onemlı ulke ve karısması en kolay ulke en cok burda yasanır tabı cok seslı cok renklı bı ulkeyız

Nsc bu gercekten sen misin? Sen gercekten antepde misin? 50 senedir antepde savas mi var nsc? Peki benim halamin biri antepde digeri kilisde nasil yasiyorlardi? Ben her yil gittim demek antep-kilis diye baska bir yere gitmisim :) dedemin evi yikildi nsc, dedemin yillarca imamlik yaptigi cami de gitti, babamin ilkokulu da yikildi.. hala algo diyorsun, antep e sira gelmez diyorsun soyler misin bana kilisle antep arasindaki fark ne? 1 sene once sorsan bu ulkeden bir karis toprak alamazlar derlerdi simdi sinir antepe cekildi bakiyorum :) halam korkudan istanbul a yerlesti, sehrin yaridan fazlasinda isid cirit atiyor diyor kadin.. neyse ben baska bir ulkede yasiyorsam demek, olabilir..

Gaziantep'te devlet hastanesinde IŞİD üyeleri tedavi ediliyor
Gaziantep'te Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde IŞİD üyelerinin tedavi edildiği ortaya çıktı.
1022730013.jpg

http://haber.sol.org.tr/toplum/gaziantepte-devlet-hastanesinde-isid-uyeleri-tedavi-ediliyor-155843
işid oldugunu anlayan ultravıyole ısınların var heralde
cahil :KK70:
ne kadar çirkınlestın sen oyle amaaan :KK70:
bu fotograf ne bılıyormusun bayan cahıl
okula bomba atıldı 3 hastane ye acılen yaralılar alındı okul ve cevresınde cok yaralı vardı o

Son düzenleme:
Nsc bu gercekten sen misin? Sen gercekten antepde misin? 50 senedir antepde savas mi var nsc? Peki benim halamin biri antepde digeri kilisde nasil yasiyorlardi? Ben her yil gittim demek antep-kilis diye baska bir yere gitmisim :) dedemin evi yikildi nsc, dedemin yillarca imamlik yaptigi cami de gitti, babamin ilkokulu da yikildi.. hala algo diyorsun, antep e sira gelmez diyorsun soyler misin bana kilisle antep arasindaki fark ne? 1 sene once sorsan bu ulkeden bir karis toprak alamazlar derlerdi simdi sinir antepe cekildi bakiyorum :) halam korkudan istanbul a yerlesti, sehrin yaridan fazlasinda isid cirit atiyor diyor kadin.. neyse ben baska bir ulkede yasiyorsam demek, olabilir..
antepde 50 senedır savas var mı dedım algılarınız mı kapalı sızın
50 senedır burda her turlusu var ve herturlu eylemı yapıyorlar dedım
nizip dagında az mı catısma oldu
ama bunca zaman hıc haberlere cıkmadı hep aynı ılcede aynı mahallalerde olur dedım
kılısle antep arasında fark var demedım

şaka gıbısınız yemın edıyorum

doguda yasamayan bılmez dıyen mıllet hey bunu dıyenler
antepde yasayan benım be

bırı derkı antepde ısıd dokunulmazlıgı var
bırı derkı antepde 50 yıldır savas var dıyorsun

ne yazdıgınızı bı okuyun ne dıyorsunuz sız ya

tum samımıyetımle ben burda olan bıten herseyı anlattım
adam yerıne koydum anlattım
konu taaaa nerelere geldı

ben ne tartısıyorum kımle muhattap oluyorum bu ne ya
kusmak ıstıyorum

antepde 50 senedır savas var mı dedım algılarınız mı kapalı sızın
50 senedır burda her turlusu var ve herturlu eylemı yapıyorlar dedım
ama bunca zaman hıc haberlere cıkmadı hep aynı ılcede aynı mahallalerde olur dedım
kılısle antep arasında fark var demedım

şaka gıbısınız yemın edıyorum

doguda yasamayan bılmez dıyen mıllet hey bunu dıyenler
antepde yasayan benım be

bırı derkı antepde ısıd dokunulmazlıgı var
bırı derkı antepde 50 yıldır savas var dıyorsun

ne yazdıgınızı bı okuyun ne dıyorsunuz sız ya

tum samımıyetımle ben burda olan bıten herseyı anlattım
adam yerıne koydum anlattım
konu taaaa nerelere geldı

Su uslupla cevap vermeni gerektirecek bir sey yazmadim nsc, derin bir nefes al, sakinles ve yazdigimi tekrar oku.. 50 yildir orada her turlusu yoktu nsc bak ne diyorum butun sulalem orada kilis kiziyim ben.. her yer yikildi nsc ve evet bunu haber yapma geregi bile gormuyorlar.. beni yorma birkac mesaj once bir video koymustum onu izle lutfen ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.. bbc nin cektigi gercek bir video ve haber.. ha neden antep e bisi olmuyor bilior musun cunku hucre evleri uykuda, bizden korktuklarindan degil yani.. adamlar hutbede bangir bangir bagiriyor antep kilis hatay diye..

Su uslupla cevap vermeni gerektirecek bir sey yazmadim nsc, derin bir nefes al, sakinles ve yazdigimi tekrar oku.. 50 yildir orada her turlusu yoktu nsc bak ne diyorum butun sulalem orada kilis kiziyim ben.. her yer yikildi nsc ve evet bunu haber yapma geregi bile gormuyorlar.. beni yorma birkac mesaj once bir video koymustum onu izle lutfen ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin.. bbc nin cektigi gercek bir video ve haber.. ha neden antep e bisi olmuyor bilior musun cunku hucre evleri uykuda, bizden korktuklarindan degil yani.. adamlar hutbede bangir bangir bagiriyor antep kilis hatay diye..

50 yıldır burda herturlusu yoktu 1 gunde gokden ındıler demekkı
50 yıldır bu sekılde yasayan mahalleler bızım plakamızı gorunce arabalara tas atan mahalleler 50 yıldır yoktu ben buhran yasıyıorum 1 gunde gokden ındı heralde

haber yapma geregın degıl
buyumeden hemen halledıyorlar
cok cıddı operasyonlar var cok cıddı ekıp var cok cıddı calısıyorlar
hatta antepde şırnakdan nusaybınden daha fazla calısıyor guvenlık guclerı
cunku dogudan batıya gıden hersey burdan gecıyor
batıdan doguya gelen hersey
o gecenlerın ıcındende hersey gecıyor
oyuzden en cok burda calısıyor guvenlık guclerı

ısıde dokunulmazlık falan ne ya resmen bogazım dugumlendı nasıl bı hakaret bı nasıl bı cumle cok zoruma gıttı resmen cıldırttı benı

sen burda gelıp o bahsettıgım 50 yıllık belkıde daha fazla mahallelerı gorsen boyle konusmazdın

X