- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
Hem Antep güllük gülistanlık diyorsun, hemde şu yazdıklarını kabul ediyorsun.yok ıste anlatamadıgım su; amac suydu kılısı bosaltmak oraya surıyelılerı doldurmak
bak kılısde hıc kılıslı kalmadı kım var hepsı surıyelı
ben en basta dedım kı bı tıyatro var bu tıyatroyu hepsı yapıyor hepsının parmagı var
kılıse daha once bomba atılmadı ama antebe atıldı offıce
ve hıc haber olmadı
burda yasayan cogu kısının bıle haberı olmuyor yakınlarında oturan varsa oyle duyuluyor aa duydunmu su mahalleye bomba atılmıs dıye
hersey altdan altdan yavas ılerlerdı ben bıze bırdey olmaz herken herküluz zeynayız demıyorum
Antep in Kilis in bu hale gelmesinde hepsinin parmağı var derken kimi kastediyorsun?
Bana göre AKP nin beceriksizliği , sana göre CHP ve MHP de mi var bu işin içinde ?
Yaşadığın şehrin resmi verilere göre yüzde 10 dan fazlası Suriyeli, birde kayıtlı olmayan onbinler var. Senin dediğin gibi bunun dışında Kürdü, Arabı, Ermenisi var yüzbinlerce.Olası bir karışıklık durumunda hangisi senin tarafında olacak?
Antep'te gece 1 de tek başına dışarı çıkmaya cesaret edebiliyorsan tebrik ederim seni. Ben çünkü Sanko da bile gezerken nefret etmeye başladım.Bırak 50 yıl önceyi, 5 yıl önceki nezih ortamdan eser yok Antep te.
Ayrıca İşid görmezden geliniyor derken sana değil hükümete laf atılmış, neden bu kadar üstüne alındın anlamadım. Gazetelere gerek yok, Güneydoğu'da herkes bilir İşid hücre evlerini, Yurtdışından veya Batı'dan işid E terörist getirilirken Maraş üzerinden Antep E getirildiğini, orda sakladıklarını , Kilis üzerinden Suriye ye geçirildiğini ..
Birde 50 yıldır Nizip dağlarında olan savaşla bu günkü terör olaylarını karşılaştırman şaka gibi. Bugünün farkı terörün dağdan şehre inmesi zaten.Türkiyenin başkentinde 6 ayda 3 bomba patlatılmış, sen daha diyosun ki öncedende Antep te bomba patladıydı.Bi düşün bakalım son 2 yılda kaç bomba patladı?
Birde buralar Suriyeliler gelince böyle oldu demişsin. Kimse aksini savunmuyor ki..Suriyeliyim diyen İşid ciyide,PKK lıyıda kontrolsüzce ülkeye alırsan ne güvenlik kalır, ne huzur.