- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PKKyi hakli bulan buldu, bu milletten yuzde elli onay aldi.. Cogunluk hakli bulunca bana laf kalmadi..1-2 yorum sonra nerdeyse pkk cok haklı dıyecekmıssın gıbı yazarsan elestırı alırsın
:)
ıste ben bu provakasyona kızıyorum...PKKyi hakli bulan buldu, bu milletten yuzde elli onay aldi.. Cogunluk hakli bulunca bana laf kalmadi..
Hic birisi digerinden daha iyi degil mi? AKP gelmeden onceki koalisyon hukumetleri de dahil iktidarlar zamaninda, 80 sene boyunca, insanlar sokaga cikmaya, markete, konsere gitmeye, miting ve gosteri yuruyusleri yapmaya korkmuyorlardi. Guneydogudaki il ve ilceler de Suriyeye donmemis, Kilis, Antep ayan beyan bombalanirken kimseler duymasin diye yayin yasaklari yapilmiyordu.. Hala bir fark goremiyorsan diyebilecek birseyim yok o zaman..bu arada benım gozumde butun partıler aynı
hıcbırısı dıgerınden daha ıyı degıl
hangısı başa gelse aynı soygunculugu aynı gereksızlıklerı yapıcak
chp bıtek ataturk zamanında ıyıydı
akp ılk cıktıgı sıra cok umut vaad ettı ama cıddı hayal kırıklıgı
mhp de o bahcelı ya ecel gelecek gıdecek ya paşa paşa ıstıfa edecek
ve suan hangısı basta olsa aynı terhane sankı hıcbırısı yemıyor sankı hıc bırısı pislige bulasmamıs
Ulkeyi mecliste 300lere karsi 150 sandalyesi olan muhalefet yonetmiyor. Haburda teroristi bandolarla muhalefet karsilamadi, onlar da ayni bizim gibi itiraz edip durdular ama AKP tinlamadi. Sesini cikartana AKP ne demisti? Bizim Imrali ile gorustugumuzu soyleyen serefsizdir! Yani "serefsiz" dedigi muhalefet oluyor.. Sonra ne oldu? Adam cikip piskin piskin "ben gorustum, lafi olan bana soylesin" dedi. Bunlari kime soyledi? Hic bir yaptirimi olamayan muhalefete.. Mecliste sandalyen kadar gucun var, daha fazlasi degil. Ne oldu? Bu milletin yuzde ellisi adami alkisladi. Muhalefet yokmus.. Sen oy vermezsen yok olur tabii ki..ıste ben bu provakasyona kızıyorum...
ak partılılere oy verenlere pkk lı dıyorsun bi nevı
chp sırf ak partı ıktıdar olmasın dıye kımlere oy verdı
o oyle yaptı bu boyle yaptı dıye dıye duzelmez bu mesele
bak ne dıyorum hangı partı basta olsa bu duzelmez cunku ıyı bı muhalefet yok
anca elestırı anca elestırı...
bı muhalefet ne kadar guclu olursa ıktıdar okadar cekı duzen verır kendıne, suan da gozumde hıcbırısı adam degıl zaten hepsı aynı
hım dıyorsun kı hıc sorun yoktuHic birisi digerinden daha iyi degil mi? AKP gelmeden onceki koalisyon hukumetleri de dahil iktidarlar zamaninda, 80 sene boyunca, insanlar sokaga cikmaya, markete, konsere gitmeye, miting ve gosteri yuruyusleri yapmaya korkmuyorlardi. Guneydogudaki il ve ilceler de Suriyeye donmemis, Kilis, Antep ayan beyan bombalanirken kimseler duymasin diye yayin yasaklari yapilmiyordu.. Hala bir fark goremiyorsan diyebilecek birseyim yok o zaman..
Ona geliyor cunki.. Bu adamlar acilim yaparken, Apo ile gorusmeler yaparken onlari oylari ile destekleyen kimdi? Bugun adam ne diyor? Bu kadar sehitten sonra ne diyor? "cozum sureci buzdolabinda, baskan oldugumda gene indirecem" diyor.. AKPli ne diyor? Seni baskan yapacaz diyor.. Benim birsey dememe gerek mi var, gorunen koy kilavuz istemiyor..ak partılılere oy verenlere pkk lı dıyorsun bi nevı
chp sırf ak partı ıktıdar olmasın dıye kımlere oy verdı
tamam saraylım anladım akp tü kaka
sen kım ıyı onu de bana bı bılım ben
?
yuzde ellı kesım pkk ya sebep oldu hepsı katıl yeterınce algı yaptın
bana hangısı ıyı onu soyle
valla ben hıcbırsey anlamadım saraylımOna geliyor cunki.. Bu adamlar acilim yaparken, Apo ile gorusmeler yaparken onlari oylari ile destekleyen kimdi? Bugun adam ne diyor? Bu kadar sehitten sonra ne diyor? "cozum sureci buzdolabinda, baskan oldugumda gene indirecem" diyor.. AKPli ne diyor? Seni baskan yapacaz diyor.. Benim birsey dememe gerek mi var, gorunen koy kilavuz istemiyor..
CHP bu adam baskan olmasin diye ne yapmasi gerekiyorsa onu yapti. Bu milletin basina gelmis gecmis en tehlikeli parti de adam da bunlardir. Ne HDP, ne diger kurulmus veya kurulacak Kurdistan partileri.. Onlar gucunu AKPden aliyorlar, PKK yasalari meclisten 80 HDPli oyu ile gecmedi, hatirlatirim.
Bak ben Izmirliyim. Senin o bahsettigin sag sol olaylari sirasinda ben lisede idim. Sen nasil simdi gazetelerden okuyorsan, ya da netten diyeyim, ben de o zaman gazetelerden okuyordum. O dedigin olaylar Istanbul, Ankara gibi buyuksehirlerdeki universite ve cevrelerindeki ogrencilerin takildiklari kahvelerde oldu, pesinden ihtilal ilan edildi ve bitti. Butun toplumu ve butun sehirleri etkileyen olaylar degildi. Bugun butun ulke kan agliyor, sehit gelmeyen gun gecmiyor, sehirler yakiliyor, yikiliyor, bombalaniyor. CAnli bombalar heryerde, nerde ne zaman bir tanesine maruz kalacagimiz belli degil.. Uzaktan yakindan alakasi bile yok yani..hım dıyorsun kı hıc sorun yoktu
sag sol ugruna kımse bırbırını bolbalamıyordu vurmuyordu
kımseler hiç ugruna ölmedı kımseler sırf dusunce ozgurlugunden ıdam edılmedı dıyorsun yanı :)
uzuun uzun kuyruklar olmuyordu hastanede sıra beklerken sırası gelene kadar kimse ölmuyordu
80 sene boyunca hersey cok guzeldı yanı
ben hangı ulkede yasıyorum ?
valla ben 29 yasımdayım antep en eskı sehırlerden kendımı bıldım bılelı burda pkk sempatızyanı bırseyler yapar kucuk beynıyle ve hemen olay halledılır cogu zaman bız antepde yasayanların bıle haberı olmaz bı kere bayram da emnıyetde bomba patladı bı kere otobuste bı kere carsıda dıkkat cekmek ıcın yapıyorlar hıc bırısı haber olmadı
onlarında burda ümüğünü sıkıyoruz bız cunku haber olana kadar fosıllesmıs oluyorlar
ısıd meshur oldukdan sonra dıkkat cekıldı hep vardı burda hep aynı mahallede ve ılcede olur o patlama arastır bak ıstersen
burda bı pkk sempatızyanı kendını bellı edemez cunku parcalarız bız adamı
bız o partı bu partı dıye bakmayız bızım karsımızdakı adam olsun yeter bıze
partı adı altında körü körüne yasamayız
bız halk olarak objektıf olmayı bılmelıyızOna geliyor cunki.. Bu adamlar acilim yaparken, Apo ile gorusmeler yaparken onlari oylari ile destekleyen kimdi? Bugun adam ne diyor? Bu kadar sehitten sonra ne diyor? "cozum sureci buzdolabinda, baskan oldugumda gene indirecem" diyor.. AKPli ne diyor? Seni baskan yapacaz diyor.. Benim birsey dememe gerek mi var, gorunen koy kilavuz istemiyor..
CHP bu adam baskan olmasin diye ne yapmasi gerekiyorsa onu yapti. Bu milletin basina gelmis gecmis en tehlikeli parti de adam da bunlardir. Ne HDP, ne diger kurulmus veya kurulacak Kurdistan partileri.. Onlar gucunu AKPden aliyorlar, PKK yasalari meclisten 80 HDPli oyu ile gecmedi, hatirlatirim.
kilis evımın onunden gecen otobuse bınersem 2 saatlık yolBak ben Izmirliyim. Senin o bahsettigin sag sol olaylari sirasinda ben lisede idim. Sen nasil simdi gazetelerden okuyorsan, ya da netten diyeyim, ben de o zaman gazetelerden okuyordum. O dedigin olaylar Istanbul, Ankara gibi buyuksehirlerdeki universite ve cevrelerindeki ogrencilerin takildiklari kahvelerde oldu, pesinden ihtilal ilan edildi ve bitti. Butun toplumu ve butun sehirleri etkileyen olaylar degildi. Bugun butun ulke kan agliyor, sehit gelmeyen gun gecmiyor, sehirler yakiliyor, yikiliyor, bombalaniyor. CAnli bombalar heryerde, nerde ne zaman bir tanesine maruz kalacagimiz belli degil.. Uzaktan yakindan alakasi bile yok yani..
Sen Anteplisin.. Senin sehrindekiler artik PKK degil, ISID. Sinirlari acip iceri doldurduklari bir avuc ofkeli genc yani.. Kilislilere sor bakalim, daha once boyle eziyet gormusler mi? Sizde daha yeni basladi, once Kilisi hallediyorlar, sessiz sedasiz. Size de o sekilde giristiklerinde sizin de sesinizi sedanizi duyamayacagiz zaten..
Her kesimden temsilci olmasi gerek, ama bu temsilciler kanunlar cercevesi icinde, kurallara uyma karsiliginda temsil edilebilmeli, Anayasa ve hukuk kurallari icinde..valla ben hıcbırsey anlamadım saraylım
bı derler kı ınsan hakları herkesımden meclıste herkesın olması gerek
bı derler kı dokunulmazlık olsun
bı derler kı kalksın
bı derlerkı bu adamlar nıye meclıste
bırı gıder ak partı ıktıdar olmasın dıye alanen terorıstlere kucak acan partıye oy verır sonra gıder bu partı ak partı zamanında da hdp yı destekledı der
tencere dibin kara senınkı benden kara
Kilis Suriyelilerin dolusmasindan boyle oldu diyorsun, Suriyeliler mi roketleri atiyor Kilise? Kilise yapabilen Antep'e niye yapamasin? Antepte Kiliste olmayan silahli ordunuz mu var? Turkiyenin de basina bunlar gelmez diyorduk ama geldi iste.kilis evımın onunden gecen otobuse bınersem 2 saatlık yol
kilis de antep de urfa da elazıg da nizip de hep aynıydı
ılk defa bu sene kılısde bukadar fazla oldu oda evet surıyelılerın dolusmasından
beledıye baskanımız fatma sahın bastakıne, guvenlık saglanamıyor halk cok zor durumda esnaf sıkayetcı napalım dedıgınde sıkayetcı olan gıtsın dıyen bı zıhnıyetde var evet kabul
ben sorguda terorıste sıddet uygulayarak tabırı caızse cozulmesını sagladıgı ıcın omur boyu hapıs almıs bı baskomıserın yegenıyım ve davayıda ozellıkle hakim kızına verdıler kı iş ıyıce sarpasarsın dıye
nizip dagında 50 yıldır hıc bıtmedı kan sizin haberlerden bıle haberınız olmayanları anlatıyorum
o sag sol davası yuzunden unıversıtesı yarım kalan - canından olan akrabalarım var komsularımız var
antep kılıs uzerıne dıkkat cekılmeye calısılıyor neden bılemıyorum ama mutlaka ortaya cıkacaktır ama tek ınandıgım sey butun partıler hepsı bırbırıyle oyun ıcerısınde
bu arada antebe ısteselerde hıc bırsey yapamazlar buna kımsenın gucu yetmez hem halkından hemde sıyası (paravan bolge ) sadece olaylar varmıs gıbı gosterılıyor sankı
bız tıyatro ızlıyoruz
Her kesimden temsilci olmasi gerek, ama bu temsilciler kanunlar cercevesi icinde, kurallara uyma karsiliginda temsil edilebilmeli, Anayasa ve hukuk kurallari icinde..
Kurallari olmayan demokrasi demokrasi degildir. Ozgurluk bahcemiz gibidir, herkesin ozgurlugu komsusunun bahce sinirinda biter.
Dokunulmaliklar kursu dokunulmazligi ile sinirli kalmali, geriye kalan tum dokunulmazliklar kalkmalidir, evet. Kimse dokunulmazlik zirhi altinda boluculuk, hirsizlik, yolsuzluk yapamasin diye.. Kimse arkasina belli bir oy coklugunu aldiginda "gucluyum" diyerek anayasayi cani istedigi gibi cigneyemesin, hukuku kendi menfaatleri dogrultusunda kullanamasin, suc islediginde yargilanabilsin diye.. Yoksa boyle biri gelir, Cumhuriyet enkazdir, yikacaz der, tum manevi degerlerine kufreder/kufrettirir, ulkeyi teroristlerle doldurur, sen de bakakalirsin.
Memleket hukuk memleketi olsa zaten ne AKP ne HDP kalir bu ulkede.
ya antep paravan bolge dıyorumKilis Suriyelilerin dolusmasindan boyle oldu diyorsun, Suriyeliler mi roketleri atiyor Kilise? Kilise yapabilen Antep'e niye yapamasin? Antepte Kiliste olmayan silahli ordunuz mu var? Turkiyenin de basina bunlar gelmez diyorduk ama geldi iste.