Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar benim 6 senedir gözüm gibi baktığım kuşum dün öldü. Ağzımın içine bakan annnemmm diyen bir kuştu ağlamaktan kendime gelemedim. Herkes yeni bir kuş alırsan acın hafifler diyor doğruluğu var mı siz ne önerirsiniz?
Valla kedim üzerinden örnek vereyim. Allah korusun ona bir şey olsa bir süre bir canlının sorumluluğunu alamam. Acımı yaşamak isterim. Onun o boşluğunu yaşamak isterim. Yerini hemen doldurmam.
Başın sağolsun Geçen yıl bende 6 yaşındaki kuşumu kaybettim bi süre kendime gelemedim hala tüylerini öper koklarım.. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz, size iyi geleceğini düşünüyorsanız sahiplenin bir kuşa yuva olun ama sanırım ben olsam bir süre beklerdim. Benim bir yıl oldu hala bir kuşu severken gözlerim dolar
Hanımlar benim 6 senedir gözüm gibi baktığım kuşum dün öldü. Ağzımın içine bakan annnemmm diyen bir kuştu ağlamaktan kendime gelemedim. Herkes yeni bir kuş alırsan acın hafifler diyor doğruluğu var mı siz ne önerirsiniz?
Başınız sağ olsun öncelikle. Bu çevrenin ne dediği ile ilgili asla atılacak bir adım değil bence. Bazılarına iyi gelen bazıları için hiç de iyi bir tercih olmuyor. Ben de kendi üzerimden örnek vereceğim. Kedimin hayatının sonlarına yaklaştığımızı bildiğim dönemde, öldüğünde o acıya dayanamayıp aynı gün bile yeni bi kedi sahiplenebilirim diye düşünüyordum. Ama kaybettikten sonra, asla yeni bir kedi istemediğimi fark ettim. Yavru bi kedi buldum, bakıma muhtaç. O bile yeniden kedi annesi olma isteği uyandırmadı ve sahiplendirdim. Hazır olduğunuz zamanı en iyi siz bilirsiniz, siz hissedersiniz. Kaybetmenin acısından kaçılmıyor, yeni bir kuş alırsanız da onun yeri farklı olacak, kaybettiğiniz kuşunuzun yerini tutmayacak.
Oncelikle basiniz sagolsun. Sizi cok iyi anliyorum. 3 yil kadar once 13 yil baktigim kopegimi kaybettim. Suan oglu benimle 5 yildir. İnsanin canindan can gidiyor. Onun acisni yasadiktan sonra beni bilmem kac yil sonra bir aci daha bekliyor. Ben ucuncu bi kopege cesaret edemiyorum ki omrumun sonuna kadar hep bir kopegim olur diyordum. Fakat soyle de bir sey var. İlk oglumu kaybettiginde eger diger oglum olmasaydi cok daha fazlasini yasardim. O bana teselli oldu. Bu arada babam da gectigimiz ay papaganini kaybetti. Ve cok uzuldu. Bir sure bekledi fakat en sonunda baska bir sultan papagani almaya karar verdi. Ve suan cok mutlu. Arada yanilip eski kusunun ismiyle sesleniyor ama hissettigi duyguyu hafifletti kesinlikle. Kendinize iyi gelicegini dusunuyorsaniz tabiki alin derim..
Merhaba ben de uzun bir süre baktığım Sultan papağanım maalesef kaybettim, atlatamadım da tekrardan sahiplendim aynı yerini tutmadı aynı şekilde alışmadı