Çok teşekkür ederim desteğiniz içinMerhaba öncelikle kaybınız için gerçekten çok üzgünüm. Ne kadar acı verici ve yıpratıcı bir süreç olduğunun farkındayım. Yaşadığınız şey çok sevdiğiniz bir aile üyesini kaybetmekten farksız. Yas süreci biraz zamab alabilir kendinizi suçlamayın her şeyi en iyi şekilde yapmıssınız.
Yavrunuzun kaybı beklenmedik bir durumdu şimdi kendinize ve annenize destek olmanız çok önemli. Duygularınızı kabul edin. Acınızı bastırmayın.
Annenizle duygularınızı paylaşın ona sarılın ve bunun hayat olduğunu kabullenin.
Belki onu anmak veda etmek için küçük ritueller yapabilirsiniz. Onun anısına bitki ekmek sevdiği bir mamayı sokak hayvanlarına vermek vs.
Unutmayın bu süreçte yalnız değilsiniz. Onun hayatınıza kattığı sevhi her zaman kalbinizde olacak.
Oturduğu yerde kedim ölse naparım diye düşünürken ağlayan biri olarak öyle üzüldüm ki, başınız sağolsun. Biraz hazır hissettiğinizde sokaktan yeni bir cana anne olun. Hem bir kedi daha kurtulmuş olur, hem sizin de yeni bir sevginiz olur. Ölen kedinizin yeri aynı kalmaya devam edecek ama onu da daha az sevmezsiniz emin olun, hepsinin yeri çok başka, hepsi sonsuz sevilmeye layık.
Ben de kızımı kaybettim, başka bir can canım oldu şimdi. Yerine koymak değil ama insan avunuyor inanın. Çok muhtaç yardıma ihtiyacı olan var, dilerim siz de istersiniz bigün
Başınız sağolsun
Bu acının tarifi yok, geçen yıl kuşumu kaybettim 1 yılı geçti hala sesini duyuyorum asla unutulmuyor.
Kedim var, kısırlaştırma ameliyatı sonrası köpek gibi dil dışarda nefes almaya başlayınca veteriner acil getir demişti çok korkmuştu. Sanırım kalp içinde tetkik yapılması gerekiyormuş kısırlaştırma öncesi..
Benim yanımda olmasada şuan çok güzel bir yerde diğer kaybettiğim canlarimin yanına gitti diye avutuyorum kendimi.. hepsi orada beni bekliyor
Bu çok doğru, hepsi çok seviliyor, hepsinin yeri ayrıOturduğu yerde kedim ölse naparım diye düşünürken ağlayan biri olarak öyle üzüldüm ki, başınız sağolsun. Biraz hazır hissettiğinizde sokaktan yeni bir cana anne olun. Hem bir kedi daha kurtulmuş olur, hem sizin de yeni bir sevginiz olur. Ölen kedinizin yeri aynı kalmaya devam edecek ama onu da daha az sevmezsiniz emin olun, hepsinin yeri çok başka, hepsi sonsuz sevilmeye layık.
ben ilk günlerde durumu kabullenmemi kolaylaştırması için Rainbow Bridge hikayesine tutundum.
efsaneye göre, Gökkuşağı Köprüsü hayvanların yaşamdan sonraki huzur dolu bir yere gittikleri ve orada gençliklerine, sağlıklarına yeniden kavuştukları bir cennet kapısıdır. insan ve hayvan, ikisinin de zamanı geldiğinde bu köprüde yeniden bir araya gelir ve sonsuza dek birlikte olurlar.
bu hikayeye tutunmaya devam ediyorum ve bir gün ben köprüden geçtiğimde tekrar bulaşacağımızın hayaliyle yaşıyorum.
Atlatmıyorsun hafifliyor sadece asla da unutmiyacaksın benim nickim hala kızımın adı bibionun adınada bi dövme yaptırdım herkes bibi olarak bilir beni hatta şimdi yeni bir kızım var lusim hepsinin yeri çok başka
Başınız sağolsun. Ruhu cennettedir en azından böyle huzur bulursunuz belki
Çok çok üzüldümdiğer arkadaşların da söylediği gibi havalar çok soğudu bir sokak kedisi sahiplenseniz. Diğer kedinizin yerini tutmaz belki ama sevgisiyle kısa sürede birbirinize iyi gelirsiniz
17 yaşındaki oğlumu 2021 yılında kaybettim. alışmak yok. sadece yokluğu ile yaşamayı öğrenmek var.