Ölen kedimin acısını nasıl atlatabilirim

Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Yeni bir canlıya bakmaya gücüm yok sanki daha cok canımız acıcak gibi geliyor. Onun yerini de doldurmıcak daha cok canımız yanıcak. Acımız biraz hafiflerse eger belki fikrimiz degisir.

Sizinde basınız sagolsun kısırlastırma sonrası mı olmustu sizinde?

Bu çok doğru, hepsi çok seviliyor, hepsinin yeri ayrı

Umarım öyle olur umarım orda bizleri bekliyorlardır umarım cok iyilerdir o hikayeyi okuduktan sonra kabullenebildiniz mi peki

Öyle düşünmeye calısıyorum zaten sürekli ama benim kabullenmem gerekiyor. Kabullenmedigim sürece acım dinmicek gibi

Onada bişey olursa annemi hic toparlayamam. Ve bize daha cok hatırlatır daha cok canımız yanar diye korkuyorum

Çok ama çok üzgünüm... Başınız sağolsun,Allah yüreğinize ferahlık versin..Bu acıyı yaşadım ve biliyorum ne hissettiğinizi..Aylarca boş boş duvarları seyrettim,evden çıkmadım,kimseyle görüşmedim,arayanı açmadım..Yaz tatili bitiyordu,gitmem gereken bir işim vardı yapmam gereken sorumluluklarım.Annemin ve arkadaşımın ısrarı ile terapiste gittim.Bana çok faydası oldu,acımı küçümseyenlere inat, dakikalarca ağladım,acımı akıttım o terapi odasında.Size sımsıkı sarılıyorum,sizi anlıyorum ve yalnız değilsiniz

6 yaşında kedim var ve onu düşündüm o kadar üzüldüm ki ne söyleyebileceğimi bilemedim umarım kolay atlatırsınız. Yeni bir kedi alırsanız faydası olur belki acınızı atlatmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…