Ölen amcamı rüyada görmem..

puket34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
5
2
23
Kızlar selam biraz uzun olabilir kusuruma bakmayın. Babamlar 6 kardeş bir amcamı bu sene başında kaybettik. Vefat eden amcam herkes babalık yapan bütün sülalenin hem maddi hem manevi yardımına koşan biriydi. İki oğlu vardı kız çocuklarına çok düşkündü bizimde evlerimiz yakın olunca ben kendimi bildim bileli onun kızı gibi olmuştum artık. Babam neyse o da oydu hatta daha fazlasiydi diyebilirim.

Asıl konuya gelecek olursak biz eşimle kaçarak evlendik amcam eşimi hiç görmedi bilmedi onun vefatından sonra oldu evliliğimiz. Amcamın mezarına her gittiğimde sanki karşımdaymış gibi konuşur her şeyi anlatırım.
Bir gün mezarina gittikten bir kaç gün rüyamda gördüm. Arabayla eşim bizi memlekete götürüyordu abim yolumuzu kesip beni dövmeye kalkiyordu. Amcam ayırıp beni koruduktan sonra kaçtık amca biz ondan böyle yapıyor dediğimde amcam biliyorum güzel kızım biliyorum diyor. Daha sonra eşimin mesleğini soruyor söyleyince ha evet söylemiştin unutmuşum diyor. Nasıl amca sen eşimi ilk defa görüyorsun ben sana hiç bahsetmedim eşimden nereden biliyorsun diyince de niye sürekli yanıma gelip her şeyini anlatıyorsun ya oradan biliyorum işte dedi o an direkt uyanıp değişik hislerle titremeye başladım kendimi sakinleştirdikten sonra rüya çokta takilmamak lazim dedim üstelemedim.

İkincisinde amcam hayattayken beni kendi elleriyle gelin etmeyi çok isterdi düğün günü gelinliğimle mezarına gittim. Senin ellerinden gelin olacaktım nasip olmadı şuan beni duyuyor musun görüyor musun bilmiyorum ama beni bu gelinliğin içinde görmeni çok istiyorum sende en çok bunu istiyordun demiştim. 4 gün sonra amcam gene rüyamda o bembeyaz gelinlikler içinde çok güzeldin güzel kızım su gibi olmuştun dedi ve gitti.

Üçüncüsü artık bugün oldu dün gece baya bir ağladım (reglim yaklaştığı için aşırı duygusal bir kafaya girdim). Önce kendi babamın resimlerine özledim diye bakıp ağladım sonra amcamla olan resme derken amcamin resmiyle konuşmaya başladım. Sen hayatta olsaydın orta yolu bulurdun bende belki kaçmazdım düzgün bir şekilde evlenmiş olurdum ama nasip böyleymiş böyle de çok mutluyum dedim. Sabah gene rüyamda amcam koşup boynuna sarılıyordum o bana sarılmıyor ne oldu özlemedin mi kızını diyorum özledim çok özledim ama çok mahcubum sana karşı keşke hayatta biraz daha kalabilseydim seni babanın evinden gelinliğinle çıkarsaydım baban vermemis olsa bile sen benimde kızımsın ben seni verir dört dörtlük düğününü de yapardım her şey benim yüzümden çok erken gittim dedi o an tekrar uyandım.

Bir yanım beni duyuyor rüyalarıma gelip cevap veriyor diyor diğer yanım böyle bir şey olmaz bilinç altımda böyle olmasını istediğim için bunları görüyorum diyor. Buna benzer durum yaşayan ne anlama geldiğini bilen var mı?

Tamamen bilinç altı. Zaten düşündüğünüz şeyleri rüya olarak görüyorsunuz. Allah rahmet eylesin.
Bende öyle düşünmeye ağırlık verdim aslında. Ama şöyle bir şey de var ki bu zamana kadar 10 rüya gördüysem 8i çıkmıştır. Rüyalarımla bir alıp veremediğim olduğu için bir yanımda sürekli acaba gerçek mi diyor işte.

Evliliginizde mutlusunuz ama kacmaktan pismansiniz diye dusunuyorum, bu sebeple ic hesaplasmasi yasiyorsunuz, amcanizi da kurtarici olarak gordugunuzden cikamadiginiz noktalarda ona siginiyor destek ariyorsunuz.

Bilincaltinizin disa vurumu olarak düşünüyorum, basiniz sagolsun.

Özlem duygusu bu. Hayira vesile olsun. Belki ailenle barisacaksindir.

Bilinç altı rüyası.Altinda başka bir şey aramayın. Beyniniz psikolojik olarak rahat bir rüya görmenizi sağlıyor ki stresli durumunuz sizi olumsuz etkilemesin......

Kaçtığıma pişman değilim çok şükür. Ama bazı zamanlar kaçmasaydım hayatım nasıl olurdu amcam hayatta olsaydı normal bir şekilde evlenir miydim diye düşündüğüm oluyor. Bu sanırım dediğiniz sonuca çıkıyor.

Mutluysaniz uzulmeyin, illaki duzelir, gerci benim annemle babamda kacarak evlenmisler, ananem deve kini guduyor babama, öldü ölecek hala suratina bakmaz babamin.

Mutluysaniz uzulmeyin, illaki duzelir, gerci benim annemle babamda kacarak evlenmisler, ananem deve kini guduyor babama, öldü ölecek hala suratina bakmaz babamin.
Benimde ailem aynı, babam karşısında görse dayanamaz ama benim karşısına çıkacak gücüm yok. Hayırlısıysa en doğru zamanda olur diyip saldım bende zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…