• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oldu paşam başka..

AyzaD

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
736
488
18
29
Evet sinirden çatlıycam şuan
Evimizde 2 köpeğimiz 1 kedimiz ve 1 hamsterimiz var.
Evet ev tam olarak hayvanat bahçesi gibi..
Evimize misafir olarak gelmiş olan görümcemin dıdısının dıdısı köpekleri odaya kapatmamı istedi! Evime gelirken köpeklerimizin kedimizin olduğunu biliyordu gelmeseydi!
Onlar da evin bireyleri ve odaya kapatılamazlar
Eşim sinirlendi ben onları gezdirmeye çıkarayım dedi giderlerse şunlar gidince ara beni geleyim dedi
3 saat sokaklarda beklemek zorunda mı benim eşim benim köpeklerim! Sinir oluyorum şu gerizekalı insanlara !

Evet sinirden çatlıycam şuan
Evimizde 2 köpeğimiz 1 kedimiz ve 1 hamsterimiz var.
Evet ev tam olarak hayvanat bahçesi gibi..
Evimize misafir olarak gelmiş olan görümcemin dıdısının dıdısı köpekleri odaya kapatmamı istedi! Evime gelirken köpeklerimizin kedimizin olduğunu biliyordu gelmeseydi!
Onlar da evin bireyleri ve odaya kapatılamazlar
Eşim sinirlendi ben onları gezdirmeye çıkarayım dedi giderlerse şunlar gidince ara beni geleyim dedi
3 saat sokaklarda beklemek zorunda mı benim eşim benim köpeklerim! Sinir oluyorum şu gerizekalı insanlara !
böyle düşünen arkadaşlarınızla eğer çok samimiyseniz dışarıda görüşmeyi teklif ediniz.değil ise evinizin diğer bireylerini onlar için rahatsız edemeyeceğinizi söyleyip kapıyı gösteriniz.

böyle düşünen arkadaşlarınızla eğer çok samimiyseniz dışarıda görüşmeyi teklif ediniz.değil ise evinizin diğer bireylerini onlar için rahatsız edemeyeceğinizi söyleyip kapıyı gösteriniz.
Keşke arkadaşım olsa görümcemin dıdısının dıdısı neymiş bi evlerini görelimmiş! Bi kere gördü 2. Çok bekler

Evime ilk kez geliyorlar böyle huyları olduğunu bilsem kapımı dahi açmazdım ama arada görümcem var
Bundan sonra değil söylemek istemezsen gelme diyeceğim
evinde beslemeyen sizin duyduğunuz sevgiyi anlamayacaktır muhtemelen ama birinin evindeki köpeği dışarı çıkarmasını istemek saygısızlıktır bence.

Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim

Görümcenin dıdısının dıdısı niye size geliyor ki gezmek için gidilecek yerleri bitmiş sıra size mi gelmişti?

3 saat beklemek zorunda değiller tabii ki dışarda...
Çıkmasalardı. Onlar birer mal değil canlı ve burası onların yuvası, bir yere kapatamam malesef deseydiniz.
Çok rahatsız olursa kalkıp kendisi gitsin misafirler.
Deseydim kavga çıkardı
Eşim üzülürdü maalesef

Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
Ay okur mu öyle şey kendi geliniyle kıyaslıyor beni taaa sevgililik zamanlarımızdan beri gelip evimi görecek !

Normalde evime misafir geldi diye kopeklerimi kapatmam, korkanlarla baska yerde gorusurum.

Bir sure sonra esiniz kopeklerle donsun, siz de iceride durmazlar kapatamiyorum maalesef deyin acin hayvanlari. Rahatsiz olup kalkar, kalkmazsa kendi bilir.

Normalde evime misafir geldi diye kopeklerimi kapatmam, korkanlarla baska yerde gorusurum.

Bir sure sonra esiniz kopeklerle donsun, siz de iceride durmazlar kapatamiyorum maalesef deyin acin hayvanlari. Rahatsiz olup kalkar, kalkmazsa kendi bilir.
Yok valla 1 kere daha gelmek isterlerse planımız var o gün diycem çat kapı yaparlarsa da köpeğe tut kızım demeyi düşünüyorum da eşim var arada işte

Yok valla 1 kere daha gelmek isterlerse planımız var o gün diycem çat kapı yaparlarsa da köpeğe tut kızım demeyi düşünüyorum da eşim var arada işte
Bizsiz durmaz kapatamam deyin istifinizi bozmayin.

Ne munasebet yani. Siz teklif etseniz amenna ama hem eve gelip hem kapat diye emrivaki yapacak.

Durmuyor havliyor apartmanda sorun olur deyin gecin.

Uff nefret ediyorum boyle insanlardan,onlar biZim evladimiz ,
Benim su an 3 kedim var ,
Daha oncede kopegim vardi ,
Bile bile gelip ,hem de kapat ne demek,
Ben misafirin kapisini kapatiyorum,
Cocuklar diger odalarda serbest kaliyor
Biz yatakta 5 kişi yatıyoruz o kapıyı kırarlar yani durmazlar

Bizsiz durmaz kapatamam deyin istifinizi bozmayin.

Ne munasebet yani. Siz teklif etseniz amenna ama hem eve gelip hem kapat diye emrivaki yapacak.

Durmuyor havliyor apartmanda sorun olur deyin gecin.
Sevilmediklerini anlayıp kadına hırlıyorlar valla benim içindende aynısı geliyor

Ne değişik insanlar var. Ben olsam o eve misafirlige sirf onlarla oynamak eglenmek sevmek icin gelirdim oyy tontislerr :KK36:

Ne değişik insanlar var. Ben olsam o eve misafirlige sirf onlarla oynamak eglenmek sevmek icin gelirdim oyy tontislerr :KK36:

Back