olcayın eski ve yeni oturma odası

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
merhaba arkadaşlar.oturma odamı değiştirdim.yorumlarınızı bekliyorum....

eski odam: $1010631x.webp

$1010629s.webp

$1010628.webp

yeni odam:

Eklentiler

• $101_0629.webp
    $101_0629.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleme:
eskiside fana değilmiş ama böylesi çok daha modern olmuş özellikle tv ünitesini çok beğendim güle güle oturun

Son düzenleme:
çok güzel omuş. aslında eskisi de güzelmiş tabi yenisi daha modern olmuş o fonu çıkarman da iiyi olmuş. yalnız bişey sorcam o ince uzun sehpaları boyatmışsın galiba. ne kadara boyattın sorabilirmiyim. annemin de var da belki bizde boyatabilrz.güle güle oturun

güle güle otur canım çok güel olmuş evin yalnız eski halide gayet güzelmiş bence.ama yeni odan modern ferah iç açıcı olmuş renkleri güzel kullanmışsın odanda mis gibi........:16::16:

eskı halıde fena degılmıs hanıı
cok gu zel olmuss bence tek goz yoran sey katlamalı perdeler
ouda degıstırırsen harıak olur
gule gule kullanın ınslalah

çok beğendim,abartıdan uzak ,şık ,güle güle otur canım,
bende değiştirdim oturma odamı ama sadece koltuklarımı kaplattım,başka bir dekarosyon yapmadım .o bile ne hava kattı ,senin odanın havası da çok değişmiş..çok güzel olmuş,
duvar kağıdı ayrıntısı ayrı bir güzel ..

Güle Güle otur canim renkler mobilyalar güzel.

Fakat bence TV ünitenin arkasindaki Duvar kagiti fazla , hem biraz yogun bir desein koyuya kacan renk , tv ünitesindede koyuluk ve desen var, bence orasi sade düz renk olsaymis cok daha güzel olurmu.
Zamanla gözünün yoruldugunu sende göreceksin.

Onun disinda yastiklar desen hali baska desen ve renk.
Yastiklari koyu kahve ya düz yada haliya uygun desen yapsaydin, bence daha güzel olurdu bu benim fikrim.

Güle güle otur....

Çok güzel olmuş canımm bence sadece tv ünitesinin arkasındaki duvar düz olsa olabilirmiş bide istersen perdelerinide değiştirebilirsin belki ama böle bile çok modern ve güzel olmuş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim.beğendiğinize sevindim.eski mobilyalar yeni gibi gözüküyo ama benim canavar oğluşum hepsini lekelemişti.yapıştırıcı lekeleri vardı.makasla kesmişti bazı yerlerini.o yüzden değiştirdim.eee koltuklar değişince halı ünite derken hepsi değişiverdi :) eski koltuklarım da yeniden kaplanıp kayınvalideme gitti....uzun sehpaların boya maliyeti 70 tl oldu...

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar...bu hali baya maliyetli oldu perdelere giremedim.inşallah sıra perdelere de gelecek...:21:

çok beğendim,abartıdan uzak ,şık ,güle güle otur canım,
bende değiştirdim oturma odamı ama sadece koltuklarımı kaplattım,başka bir dekarosyon yapmadım .o bile ne hava kattı ,senin odanın havası da çok değişmiş..çok güzel olmuş,
duvar kağıdı ayrıntısı ayrı bir güzel ..

teşekkür ederim...sen de güle güle kullan koltuklarını canım

canım çok güzel olmuş güle güle otur koltukların tv üniten hepsi güzel sadece benim gözüme en çok batan şey halın oldu. hem çok büyük hemde çok koyu rengi. bence halını yastıkların tonunda açıklı koyulu alabilirdin odayı biraz koyu göstermiş.

hayırlı olsun sağlıkla oturun guzel olmus eskı halıde güzelmıs,tek bır uyumsuzluk gördum oda duvar taslarınız guzel olmus ama halıda aynı tonlar ve desenlı olunca karısık durmus halınız duz renk olsaydı daha ıyı olurdu

Back
X