- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
bu yıl son sınavları. Kendisi zaten tam zamanlı çalışıyor. Bu işlerin hızlı olmasını da kendisi istiyor. Zaten uzun süre peşimde koştu bana kabul ettirene kadar.. buraya bu konuyu açtığım zaman beni aradı. Arayıp yazıyor sürekli ilgileniyor ve görüşmek istiyor sözlüm. Ayrı duramıyor dayanamıyorum diyor.. anlayacağınız acele eden taraf ben değilim. Ben bi düğün olacaksa bişeyler düzgün olsun istiyorum, buraya korktuğum için yazdım ben
kimse hemen 1 günde evlenmedi senin '2 günlük sözlün' senin peşinden koştu diye sana tapmıyor.
insanlar gelmişler tanışmaya, arada iletişimsizlik var, öncesinden telefonda konuştuğunuzda bunun sadece bir tanışma olacağını belirtmeniz gerekiyordu
madem yine de dinlemediler, baban nasıl hemen 1 günde tanıştığı adamlara kız verdi. bir tanıyalım sizi, bir araştıralım, kız evi naz evidir diyemedi mi?
maddi olarak ölçme kendi değerini, bu durumlarda 'pırlanta gibi sözlünün' sana karşı ve ailesine karşı davranışı çok önemli. ki o da daha olgunlaşamamış belli.
daha okul bitmemiş, iş yok güç yok, kendi paranızı kazanmıyorsunuz bir de karşı taraftan hediye bekliyorsunuz.
sözlün okulunu bitirip askere gitmeli gelip işe başlamalı sonra da nişan için ne istiyorsanız ortak bütçenizden belirleyip almalısınız. bu sadece nişan için değil düğün ve sonrasında da geçerli.
Aile de gelmiş tanışmaya bir yüzük takalım madem bu kadar istekliler evlenmeye demiş, ben hiç erkek tarafında bir hata görmüyorum.
hata senin beklentilerinde.