• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaylar. Haklıydınız ve Bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki aşk yok sevgi yoksa ilişki (hele ki cinsel ilişki) nasıl oluyor benim aklım da bunu almıyor. Bana kalırsa gayette seviyordu ama adam burda beğenilmediği için tepkilerden çekindi. Ben de böyle bir şey sezinledim mesela.
Kız sex için sevmeye gerek yok, burada ölüp bittiğinden sevişmiyor herkes. Tamam aşk meşk olursa tadından yenmez ama cinsel çekim varsa arzu varsa cinsellik yaşanır. Böyle aşk meşk hassasiyeti de yoksa ohooo günü birlik mod on yani

Annesiydi sanırım alttan al diyen. Babam hep arkamda diyordu. Demek ki bu tür ailelerden değil ailesi. Öyle olsaydı babası; bizi elaleme rezil mi edeceksin, başımızı yere mi eğdireceksin, evleneceksin derdi.
O yaştaki insanlar bir yere kadar arkasında durur bence ki her daim yanında olduğunu bilse ailesinin ya aileme söylerlerse korkusu olmazdı.

Bekaret konusundan korkuyorsa, alışveriş için yaptığı tartışma yok bitti ayrıldıklar falanda yalandı o zaman. Madem korkuyor, korkan insan ayrılamaz ki.
Hanımefendi yalan olduğunu nerden çıkardınız nasıl senaryo bu ?

Ailcek beni takipten çıkmışlar hshshsj
Aman kimler kimleri takipten çıkıyor peh
Ama seni herkes uyardı biraz sakin ol mantıklı hareket et artık, tamam gaza gelme ama aklını da başına topla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back