- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.044
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Çok teşekkür ederim, ohhh dedim ben dee :) bir süre sonra sıkılırım belki ama şu an yeniden doğmuş gibiyim, beni hala rüyalarımda rahatsız etseler de..Öncelikle ülkeye hoşgeldiniz. O saçma sapan ortamdan ayrılmanıza çok sevindim.
Arkadaşınız bence yalan söylüyor. İnsan çok sevdiği birinin sesini öyle duyduğunda kendi derdini unutur sacmalamasin.
Aramayı unuttu şimdi buna bağlıyor.
Sanki kızın çocukluk travmasini hatırlatacak bir şey yapmışsınız gibi. Ya da madem ülkeye döndün bana artık orada kalan dertlerini anlatma demenin dolambaçlı yolu bu. Üzgünüm bana hiç samimi gelmedi.
Bu arada yaslarimjz yakın benim de her şeyimi bilen bir arkadaşım var onunla da en son yazın sonunda yüz yüze görüştüm nadiren telefonda konuşuruz. Çok da şey yapmayın yani oluyor böyle.
Aslında çok tekrara düştüm ama
, samimiyetine sonsuz güveniyorum zor dönemden geçtiğine eminim. Ama öncesinde mesela bir yarım saat sohbet ettik ona asla sitem etmedim neden aramadın sormadın asla demedim. Demezdim de çünkü herkesin dönemsel sorunları olduğunu biliyorum.
Ona ek bana deseydi ki ya just dinlemek istemiyorum şu an baya sıkıntım var ona da okey derdim ama yaşadığı süreci tetikleyenin ben olduğumu başlangıç noktasının telefon konuşması olduğunu söylemesi, hikayeyi burdan alması canımı sıktı elimde değil. Suçlamıyorum diyor ama birisi sizi arayıp ben hayatımın en zor dönemini geçirdim ve seninle yaptığım 10 dklık o görüşme bunu tetikledi üstüne alma ama demesi size nasıl hissettirirdi.. bana nedense çok ağır geldi dünden beri de çözemedim valla içimde