Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam da o sana hakaret edince ne olmuş ne var ki ,fakat sen bunu dile getirince kabahatli sen mi oluyorsun.Cok sacma .Dengesiz insanlar sevgilinde ailesideNeymiş kardeşini hep kardeş gibi görmüşümde öyle demiste neolmus dedim kusura bakmada ben kimseye saygısızlık yapmadıysam ister kardesin ister ablan kimse yapamaz bana.saka olsa kızmazdım kına yaksın şimdi pis ayı
KK’da sansasyonel bir etki bırakmış baksana, 200 yorum.Diğer konunuzun yorumu 200 ü geçti demek.
Ayrıntıya bakın
Çok ergence bi davranış olmuş takipten cikti ayrilalim bu nedir yav iyi ki de evlilik yoluna gidilmemiş
Allah kurtardı arkadaşım. Bu adamla evlilik çok zor oldu şimdiden böyleyse..Bu sefer bitti arkadaşlar içim acıyor 10 gün sonra yanına gidecektim yazarken ağlıyorum.ben kimseye kötü birşey demedim engellendim sonra alçak diye alay edildim ama telefon açtımya bana gelme dedi ilk dediği sen kardeşimi niye takipten çıkardın bak sen bu çok büyük haksızlık dedimki ayrılık olacak belli ozaman akşam son kez konuşalım zaten heryerden engelledi beni sagolsun ergence bulurum bu engellemeyide.onu bunu isterken iyidim şimdi kötü oldum tabi sonra kardeşi dediki benim için bittin bende dedim sende benim için bittin.of yeni açmak istedim digeri 200 yorumu geçti okuyanlar bilir teşekkürler❤
Sana anlatiyim şimdi kardesini severdim gerçekten çok severdim ama bunlar bitane dayısı var kavgalı oldukları beni instadan eklemiş.dün sevgilimi görüntülü aradım dedimki bak eklemiş kabul edeyimmi etmiyimmi oda arkadan böyle sinirli bir şekilde salakmısın sen etme tabi bak şakaya tahammül ederim ama saygısızlık asla.şok oldum birsey dedim ama ses çoktu duymadı neyse sabah oldu içime dert oldu birkere.bende yazdım ona hani hoş olmadı falan diye sonra geri sildim kk sil dediler boşver oda yazdiki ne yazdın sildin dedim boşver dediki silsende görünüyor gülücükle birşey demedim.10 dakka geçti dedim neyse ariyim sesli konuşalım halledelim red etti o sırda sevgilim aradı görüntülü dedi neoldu dedim böyle böyle sen iyi degilsin kapattı. Yarım saat sonra engelledi whatsappta sonra instagram story atıyor ama bakmadım assagalara inince herkesin storysi görünüyorya biraz.gördüğüm kadar şöyle alçaksın böyle alçaksın ergence bende cevap vermektense takipten çıkardım onu whatsapptada engelledim.sonra 5 saat sonra sevgilimi aradım dedim sen niye beni takipten çıkıyosun dediki senniye kardeşimi takipten çıktın dedim pardonda senin kardesin beni engelledi ben sana demedimmi hep benim ailem en hassas noktam sonra o cadı konuştu .benide konuşturmuyor dedim susta dinlemesini ogren sonra havladı ister abimle devam etsin ister etmesin benim için bittin dedi bende sende benim için bittin öyle.heryerden engelledi beni sevgilim diyorumda ex oldu ama bu haksızlığa varya rabbim görüyor hakkımı helal etmemSosyal medyadan sevgilinin kiz kardesi takipten cikarildi diye mi engellendiniz?
Herkesin ailesi kıymetli bunedir ya ortada dursaydı birşey demeseydi beni köşeye attı resmenAllah kurtardı arkadaşım. Bu adamla evlilik çok zor oldu şimdiden böyleyse..
Aynen defolsun gitsinler duygularım karıştı bir üzüntü bir sinirE tamam da o sana hakaret edince ne olmuş ne var ki ,fakat sen bunu dile getirince kabahatli sen mi oluyorsun.Cok sacma .Dengesiz insanlar sevgilinde aileside
Haklıya haklı diyemeyen biri için hiç üzme kendini. Bütün gün sana ettiklerine bak ailecek.Herkesin ailesi kıymetli bunedir ya ortada dursaydı birşey demeseydi beni köşeye attı resmen
Kardeşim de ekli daha whatsapp ismini haksızlığa karşı yapmış hhahahaha allahım kafayı yicemHaklıya haklı diyemeyen biri için hiç üzme kendini. Bütün gün sana ettiklerine bak ailecek.
Psikolojik sorunları var bence. Iyi kurtarmışsın paçayı.Kardeşim de ekli daha whatsapp ismini haksızlığa karşı yapmış hhahahaha allahım kafayı yicem
Kaç yaşında bu abi kardeşKardeşim de ekli daha whatsapp ismini haksızlığa karşı yapmış hhahahaha allahım kafayı yicem
Kaç yaşında bu abi kardeş
Ama benim ahımı aldıPsikolojik sorunları var bence. Iyi kurtarmışsın paçayı.
İyi ki erken göstermişler yüzlerini 30 yaşında bir adam sana böyle bir sebepten bunları yaşatıyorsa bırak gitsin hiç üzülme şükret .Kız 26 abi 30
Kardeşin yazsın, '' 'Aileme karşı' olarak değiştir onu. '' diye.Kardeşim de ekli daha whatsapp ismini haksızlığa karşı yapmış hhahahaha allahım kafayı yicem