- Konu Sahibi fataldanger
Neydi hayatın anlamı? Ölmek değil miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşte yan, toprakta bat, havada uçamaSuda boğul.
Sizdeki bu surekli kac kalmislik hissiNeydi hayatın anlamı? Ölmek değil miydi?
Çok teşekkür ederim. Evet hayatın tanımı bu, fakat anlamı değil.Hayat; canlı, sağ olma durumu demek.
Yanlisiniz var.
Sizi böyle düşündüren nedir ?Neydi hayatın anlamı? Ölmek değil miydi?
Yaşamak için hiçbir sebep bulamamak, ve hayatımın zaten elden çıkmış, yitip gitmiş olması.Sizi böyle düşündüren nedir ?
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Fakat öylesine derin ki durumlar, ifade dahi edemiyorum.Lütfen böyle düşünmeyin. Hayat yaşamaya değer. İnişleri çıkışları illaki olur.
Ne gibi sıkıntılar var çok özel değilse tabi.
Hepsi. Hayatımdaki tüm unsurlar. Hayat bana "sen öl, geber, senin için bende yer yok" diyor sanki.İş , aşk , çevre , aile ?
Yok yahu öyle demeyin. İnat edin. Dik kafalı olun hayata karşı. Hırçınlaşın. Size zarar vermesine izin vermeyin. Bir yerden başlayın. Eskiyi silip atın. Önünüz açılsın.Hepsi. Hayatımdaki tüm unsurlar. Hayat bana "sen öl, geber, senin için bende yer yok" diyor sanki.
Hayat öyle deseydi çoktan ölür geberirdinHepsi. Hayatımdaki tüm unsurlar. Hayat bana "sen öl, geber, senin için bende yer yok" diyor sanki.