- 18 Mart 2013
- 3.848
- 12.374
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Evet ,konu sahibi ordan oraya bi hayat yaşamış sanırım.Dogu Afrika ne alaka bi avukat için, bunu bilemem ana macera gibi gözüküyor dışarıdan.Istanbul hukuk mezunu 28 yaşında bi akrabam var ,bilmem ne bankasının avukatı olmuş daha bu yaşında.3 yıllık evli ,eşi de avukat ,ev almışlar diye duydum.Yani ben de şaşırıyorum bu ekonomik krizde ,kimi başarıyor böyle ,gıpta ediyorum inanın.
Geçenlerde filippo grandi geldi suriyeye organize gönüllü geri dönüşler yapacağız dedi mesela di mi.
Ben bu organize gönüllü geri dönüşleri afrikada yaptım. Yani mültecileri otobüse bindirip dosya değerlendirmesi yapıp sınıra götürüp komşu ülke ile organize olma işini bu prosedürü yaptım adan zye hakimim. Ustune bir de Suriye sinir kapılarını da biliyorum rejim düşmeden önce insanlar neden dönüyordu hangi bölgelere gidiyordu ikincil geri gelmeler oluyor muydu bunların hepsini biliyorum yaptım yani.
Şu an turkiyede benim bu ikili deneyimime sahip hickimse yok sadece ben varım. Tanımıyorum böyle birini ben kendimden başka.
Ama ben acaba turkiyeden gitsem mi diye düşünüyorum. Haksız mıyım sinirlenmekte?