- 18 Temmuz 2023
- 1.203
- 4.115
- 27
- Konu Sahibi mutluluk1982
Bu ne ya boşanmayın, aldatılmayınca psikolojiniz felan bozulur yazık olur size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kirpik dibi nxjxjxhAdam 5 senede 5 kere hamile bırakmış metresi, hiç oturup çay kahve içmemişler sanırım, kadının da hiç başı ağrımamış
Benim genelde saç diplerim ağrırI
Kirpik dibi nxjxjxh
Benim direk sacim agriyo bxgxgxgBenim genelde saç diplerim ağrır
3. E bosayip 4. E evlenmis herhal yineYarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.
Merhabalar, Ben eski okyanus nickli , Karamelek nickli kişiyim. Ki konularımı birleştirdim. Yıllardır aynı hikaye. Artık kimse bana yazmıyor bile.. Yinede içimdekileri yazmak istedim. Beni bilenler biliyorlar.Bu adamla 3.kez evelndim. Her seferinde aldatmadan bitti. Şimdide 1,5 yıldır metresi...www.kadinlarkulubu.com
Boşanmadınız mı siz o zaman. Yoksa yeniden mi evlendiniz.
Kadın kapı sesini duyunca okumaya başlamıştır bakara suresiniMal mülk kadına kalmasın diye evli kalıp kendi kazancınızı adama yediriyorsunuz. Adamda her sene metresinden bı çocuk peydahlayıp sizede bakara suresi okuyor. Ne desem bilemedim.
O zamanki boşanmanızla kalsaydı o kadın size tebelleş olmazdı, çocukların boşanmana alışırdı, belki sen başka birini sever mutlu olurdun.dinlemek lazımmış. ama hep dedimki nerden anlayacaklar beni hepsi ysşamadan üstten üstten konuşuyormuş dedim. ama o kadar doğruymuşki.. çok geç kaldım çok geç
Ben adama üzüldüm be...yazık, bakara suresi dinleyip yatakta zirliyormuş. İçim fena olduMal mülk kadına kalmasın diye evli kalıp kendi kazancınızı adama yediriyorsunuz. Adamda her sene metresinden bı çocuk peydahlayıp sizede bakara suresi okuyor. Ne desem bilemedim.
Muhtemelen. Adam biliyor kendini nasıl affettireceginiKadın kapı sesini duyunca okumaya başlamıştır bakara suresini
O kısım karışık bence3. E bosayip 4. E evlenmis herhal yine
Hem dindar hem duygusal bir abimizBen adama üzüldüm be...yazık, bakara suresi dinleyip yatakta zirliyormuş. İçim fena oldu
Adam yerine kadın yazmışım başlığı okuyup anlamaya calıştıktan sonra böyle olduMuhtemelen. Adam biliyor kendini nasıl affettirecegini
Evcilik oyununa dönmüs zatenO kısım karışık bence
Bakara okyanusun kirmizi cizgisiBen adama üzüldüm be...yazık, bakara suresi dinleyip yatakta zirliyormuş. İçim fena oldu