• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öküz Enişte !!!

malesef canım
öküzü var normali var
ama geldi öküz burnumuzun dibinde bitti
kocasına sahip olmazsa açarım aramı artık
umrumda olmaz
kelebegi görüyormusun çok merak ediyorum onu
yok canım görüşemiyorum topiğe ugramıyor ama hamileydi en son işten çıkmıştı diye biliyorum yinede ugra arada topiğe sorarız kızlara

tabiki bana agırlık versinler gibi bir düşüncem yok niyetimde yok
onlardan kovmalarını isteyende yok
neden böyle bişey bekleyim
sorun ablamın kocasına sahip çıkmaması

Ben çok karıştırdım konuyu kusura bakmayın.
Konu başlığınız eniştenizin öküzlüğü.
Eniştenizin kabalıklarıyla başlıyorsunuz.
Sonra eşinize aileniz nedeniyle mahcup olduğunuzu söylüyorsunuz.
Ablanızın kocasına sahip çıkmaması olarak konuyu bitiyorsunuz.
Sorun ablanızla kocası ve sizin anneleriniz arasında aslında.
Çünkü sizin çözümleyebilecek durumunuz yok.
Ablanız umursamaz, eşi odunun teki, aileniz de boyun büküp razı geliyorlar evlat sonuçta..
Benim anladığım bu..
Siz de üzülmeyin kendi ailenize bakın.
Herkes razı duruma çünkü bence..
Hiç boşuna yıpratmayın kendinizi..

Ben çok karıştırdım konuyu kusura bakmayın.
Konu başlığınız eniştenizin öküzlüğü.
Eniştenizin kabalıklarıyla başlıyorsunuz.
Sonra eşinize aileniz nedeniyle mahcup olduğunuzu söylüyorsunuz.
Ablanızın kocasına sahip çıkmaması olarak konuyu bitiyorsunuz.
Sorun ablanızla kocası ve sizin anneleriniz arasında aslında.
Çünkü sizin çözümleyebilecek durumunuz yok.
Ablanız umursamaz, eşi odunun teki, aileniz de boyun büküp razı geliyorlar evlat sonuçta..
Benim anladığım bu..
Siz de üzülmeyin kendi ailenize bakın.
Herkes razı duruma çünkü bence..
Hiç boşuna yıpratmayın kendinizi..

teşekkürler

İnsanların yapısı değişmez. Adam ablayla evlendi diye o ailenin içinde olmak zorunda değil ki. Mesafesini koymuş, bence iyi de etmiş. Rahatsız oluyorsanız onlar ordayken gitmeyin. Başka zaman gidersiniz.

İnsanların yapısı değişmez. Adam ablayla evlendi diye o ailenin içinde olmak zorunda değil ki. Mesafesini koymuş, bence iyi de etmiş. Rahatsız oluyorsanız onlar ordayken gitmeyin. Başka zaman gidersiniz.
anladığım kadarıyla konu sahibi onlar yokken gidemiyormuş ki her allahın günü ordalarmış

anladığım kadarıyla konu sahibi onlar yokken gidemiyormuş ki her allahın günü ordalarmış

Yani şimdi anne baba bile diyemeyecek kadar ailenin içine giremedi bu adam, ama sektirmeden her gün oraya mı gidiyor? Garip geldi bana biraz. Demek ki adam sıcaklığını gösteremeyenlerden. Belki üstüne gidilse alışır.

Yani şimdi anne baba bile diyemeyecek kadar ailenin içine giremedi bu adam, ama sektirmeden her gün oraya mı gidiyor? Garip geldi bana biraz. Demek ki adam sıcaklığını gösteremeyenlerden. Belki üstüne gidilse alışır.
bilemiyorum ki nasıl olduklarını
ama misafire selam vermeyeninden ayağını uzatıp kumandayı ele geçireninden bende hoşlanmıyorum
biraz misafirliğin adabı var çok yorgunsan kimseyle konuşmak istemiyorsan git evinde otur
yani çok yakın olmayan adam niye her gün bizim evimiz yok mu demiyor

Back