Öyle bir durumum varki benim gibi düşünen başka kişilerde varmı çok merak ediyorum yoksa bu bir tesadüf mü.?
Her ailede problemler olur aslında eşimle uzun süredir yaşadığım bir problem yok ailesi dışında. Ailesi ile ilgilide (kız kardeşi. Erkek kardeşi.annesi) kendiside aslında ne olduklarını biliyor yer yer bana dert yanıyor ama benim onlarla ilgili bir sorunum varsa geçiştiriyor. Abartıyorsun diyor. Yada bugün bana hakveriyorsa iki gün sonra suçluydun diyor. Ben eşime güvenerek bir çocuk yaptım ama 3 kişi ile ne ben nede çocuğumun görüşmesini istemiyorum.
Öyle laf sokma falan değil derdim aslında çok geçerli sebeplerim var. Yani kendileri ile ilgili düşüncem 365 gün aynı, dönemsel değil.
Eşimin bana karşı tutumunu belki ailesinin bu vasat durumundan dolayı kompleks yapması diye düşünüyorum. Normal günlerde
Neyse ben normal zamanlarda eşimle çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum. ailesi yüzünden Taze sıcak tartışmamız da yoksa mutlu çekirdek bir aileyiz.
Ama mesela bugün bu saat oldu uyumadım. Şu an 1 haftadır kp in evindeyim ameliyat oldu kendi isteğimle ona bakıyorum. Ama dedimki nekadar bencil bir kocam var benim annem le aynı semtte oturuyoruz. Insan gidemesede en azından bir telefonla arar anne nasılsın bir ihtiyacın varmı diye. Anne yaşlı ve tek yaşıyor yani öyle bastonluk bir yaşlı değil aslında. Ama Evimdeyken en az haftada 3 kez giderim anneme sonuçta ben burdayım annem orda tek.
Eşim bana hiç teklif etmeden kızı ve oğlunun bakmayacağını bildiğim için ben bakarım diyip. buraya geldim.
KP kızım git sen artık dedi. Yok baba ilaçların bitmeden gitmem sonra unutursun dedim.eşim bırak gel bak iyi babam dedi. Onada aynı şeyi söyledim.
ama bugün eşimin anneme karşı vurdum duymazlığı kafama bir takıldı. (Bunu iyiliğe karşılık beklemek olarak algılamayın lütfen. Ama insanın bu inceliği göstermesi gerekmezmi ) sonra o konu, bu konu, şu konu, derken yahu niye evliyim ben bu adamla bukadar şeyi niye yaşıyorum niye niye kesin biz boşanırız.
Acaba o ne düşünüyor. Boşanma konusunu bir sorsammı. Hani bir kavgayla boşanmaktansa belki bütün sorunları sakin bir ortamda açıp medenice ayrılsakmı vs vs. Derken yine saate bakmak için tarihi gördüm regl dönemime 4 gün kala yazıyor .(buda sanki bide bakmışım rüyaymış gibi oldu) Ve bu bana çok oluyor.
Yani korktuğum şu ki. Birgün bu hormonların gazına gelip ahanda boşadım seni diyip depresif halim geçince pişman olursam nolacak.
Varmı benim gibi olan gerçekten merak ediyorum bunu. Eğer bu sadece bende oluyorsa demekki ben boşuna bu evliliği sürdürmek için tırmalıyorum