• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl döneminde boşanmayı düşünmek

Reglin gectikten 1 hafta sonra da dusun bakalim ayni duygular icinde misin.Bosanma kelimesini agza dolamak hos degil tabi ama eger senin icin gecerli sebeplerin varsa medenice yollari ayirmak cok erdemli bir davranis olur.
Yok mesela bu sabah yok ya ne alaka ne adamlar var diyip kocaman 190000000 iyi nedenini buldum. Size sorma nedenimde bu. Dilime dolamak istemiyorum ama bir iki olay birde bu regl dönemime yakın olduysa bana geceleri ateşler afakanlar basıyor. Kabuslar vs. Sonra tüm gece beynimi yemiş kurtlar. sonra oh nevarmış kocişkomda. :KK6:

Bu dönemlerdeki ruh halini eşinize anlatsanız iyi olur neticede o dönemde hepimiz sağlıklı düşünemiyoruz, bu sıkıntı ben de dahil olmak üzere hemen her kadında var :KK43: :KK43:
Farkında oda çünkü tamam normaldede bu sorunlar sorun benim için yani normalde takmayıp şimdi taktığım konular değil ama daha yumuşak davranıyorum mesela tartışma çıkmasın diye cümlelerimi içimde kurup kurup söylerken böyle anlarda içimden canavar çıkıyor. Eşim artık ben başlayınca heee muayen gün diyor bid Roma sinirleniyor. Bazen nasıl olduğunu bile anlamadan bana kafayı yedirmeden geçedebiliyor

Evet aynende anlattığınız gibi oluyor çünkü malum eşimin ailesi olduğundan bu insanlarla bişekilde karşılaşıyorum asabım bozuluyor. Ben bunlardan nasıl kurtulcam diye düşünürken bir ses sinsi sinsi bana. Kocanııı boşaaaa kurtulursuuun diyor. Inanın ki boşanmalık başka hiçbirşeyimiz yok. Ama bu kişiler çok bunaltıyor beni. 30 yaşındayım ama hiç birileri yüzünden kendi hayatım bu hale gelmemişti ama çrkmiyorlar ellerini. Bende böyle fikirlere düşüyorum.
regl döneminde daha hassas olunuyor evet ama boşanacak kadar değildir içten içe boşanmayı istiyorsun demekki. o dönemde patlak veriyor. ama bence pişman olursun.

ben sizi cok iyi anliyorum
regl iken aynen boyle cekilmez oluyorum
esim hamileligimde yumusacik oldugumu dusunuyor :)
aileleriniz ile ilgili konuya yorum yapamicam
bende genelde esime derim arada annemi ara diye
sikintilari var bu ara diye

bu arada bazen bende bosasam mi bu adami diye dusunurken bakarim regl zamani
bence normal :)
Hımm demekki olabilen bir durum. Bide dul etkenler olunca kafa karışıyor

biz kadınların regl döneminde normal olmadığımız ortada ve anladığım kadarıyla boşanmanızı gerektirecek hiçbir şey göremedim biraz abartıyorsun bence. hem mutlu bir çekirdek aileyiz demişsin evin dışındakiler yüzünden evliliği bitirmek bana her zaman saçma gelmiştir. şu bir gerçek erkekler çoğu zaman senin bnm gibi duyarlı olmuyor keşke senin gibi oda annene ilgi gösterse ama olmayınca olmuyor yinede bu konuyu eşinle konuşmanda fayda var. hiç bir erkek ailesine laf söyletmez bunuda unutma :) gerçi ben olsam bende kendim kızarım ama bende aileme laf söyletmem :)
Ay nasıl şirin bir üyesin sen öyle:KK74: valla okuyunca ayrı rahatladım. Sabah uyandım aynen şöyle dedim.

Hiii ben kk ye konu açtım ya o halde. Aslında şimdi olsa açmazdım tabii bide kendimi anlatıyım derken daha çok şey ifşa ettim.

Öyle bir durumum varki benim gibi düşünen başka kişilerde varmı çok merak ediyorum yoksa bu bir tesadüf mü.?

Her ailede problemler olur aslında eşimle uzun süredir yaşadığım bir problem yok ailesi dışında. Ailesi ile ilgilide (kız kardeşi. Erkek kardeşi.annesi) kendiside aslında ne olduklarını biliyor yer yer bana dert yanıyor ama benim onlarla ilgili bir sorunum varsa geçiştiriyor. Abartıyorsun diyor. Yada bugün bana hakveriyorsa iki gün sonra suçluydun diyor. Ben eşime güvenerek bir çocuk yaptım ama 3 kişi ile ne ben nede çocuğumun görüşmesini istemiyorum.
Öyle laf sokma falan değil derdim aslında çok geçerli sebeplerim var. Yani kendileri ile ilgili düşüncem 365 gün aynı, dönemsel değil.
Eşimin bana karşı tutumunu belki ailesinin bu vasat durumundan dolayı kompleks yapması diye düşünüyorum. Normal günlerde

Neyse ben normal zamanlarda eşimle çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum. ailesi yüzünden Taze sıcak tartışmamız da yoksa mutlu çekirdek bir aileyiz.

Ama mesela bugün bu saat oldu uyumadım. Şu an 1 haftadır kp in evindeyim ameliyat oldu kendi isteğimle ona bakıyorum. Ama dedimki nekadar bencil bir kocam var benim annem le aynı semtte oturuyoruz. Insan gidemesede en azından bir telefonla arar anne nasılsın bir ihtiyacın varmı diye. Anne yaşlı ve tek yaşıyor yani öyle bastonluk bir yaşlı değil aslında. Ama Evimdeyken en az haftada 3 kez giderim anneme sonuçta ben burdayım annem orda tek.
Eşim bana hiç teklif etmeden kızı ve oğlunun bakmayacağını bildiğim için ben bakarım diyip. buraya geldim.
KP kızım git sen artık dedi. Yok baba ilaçların bitmeden gitmem sonra unutursun dedim.eşim bırak gel bak iyi babam dedi. Onada aynı şeyi söyledim.
ama bugün eşimin anneme karşı vurdum duymazlığı kafama bir takıldı. (Bunu iyiliğe karşılık beklemek olarak algılamayın lütfen. Ama insanın bu inceliği göstermesi gerekmezmi ) sonra o konu, bu konu, şu konu, derken yahu niye evliyim ben bu adamla bukadar şeyi niye yaşıyorum niye niye kesin biz boşanırız.
Acaba o ne düşünüyor. Boşanma konusunu bir sorsammı. Hani bir kavgayla boşanmaktansa belki bütün sorunları sakin bir ortamda açıp medenice ayrılsakmı vs vs. Derken yine saate bakmak için tarihi gördüm regl dönemime 4 gün kala yazıyor .(buda sanki bide bakmışım rüyaymış gibi oldu) Ve bu bana çok oluyor.

Yani korktuğum şu ki. Birgün bu hormonların gazına gelip ahanda boşadım seni diyip depresif halim geçince pişman olursam nolacak.

Varmı benim gibi olan gerçekten merak ediyorum bunu. Eğer bu sadece bende oluyorsa demekki ben boşuna bu evliliği sürdürmek için tırmalıyorum
konu başlığını görünce pms den çıldırmış biri daha dedim ama bence siz sözde başlığı sorarak eşinizin gamsızlığından dert yanıp bu bir boşanma sebebi midir der gibisiniz...bu arada bende hiç çekilmem bu dönemlerde..

Y
konu başlığını görünce pms den çıldırmış biri daha dedim ama bence siz sözde başlığı sorarak eşinizin gamsızlığından dert yanıp bu bir boşanma sebebi midir der gibisiniz...bu arada bende hiç çekilmem bu dönemlerde..
Yok belki kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Eşimin annemi aramaması kesinlikle boşanma sebebi değil ama aklımda bu varken zaten şuda oldu buda oldu vs vs.ve ailede ki bu insanlardan huzursuz olmam nedenini açıkladım daha sonra düşün düşün en sonunda boşanma kararı alıyorum. Yani annemle ilgili konu em başta düşündüğüm ve hemen arkasından diğer geçmiş teki herşey ve yine kapanış annemin sorunu. Ama bugün bu olur yarın başka bişey. Sonra Tarihe bakıp regl yaklaşmış görünce Off yat aşşağı saçmalama yine manyak dönemine girmişsin diyorum kendi kendime.

Ay nasıl şirin bir üyesin sen öyle:KK74: valla okuyunca ayrı rahatladım. Sabah uyandım aynen şöyle dedim.

Hiii ben kk ye konu açtım ya o halde. Aslında şimdi olsa açmazdım tabii bide kendimi anlatıyım derken daha çok şey ifşa ettim.
TŞK EDERİM ŞEKERİMMMM :KK60: BU ARADA İİ OLMANA SEVİNDİMMMM :KK68::KK68:

Öyle bir durumum varki benim gibi düşünen başka kişilerde varmı çok merak ediyorum yoksa bu bir tesadüf mü.?

Her ailede problemler olur aslında eşimle uzun süredir yaşadığım bir problem yok ailesi dışında. Ailesi ile ilgilide (kız kardeşi. Erkek kardeşi.annesi) kendiside aslında ne olduklarını biliyor yer yer bana dert yanıyor ama benim onlarla ilgili bir sorunum varsa geçiştiriyor. Abartıyorsun diyor. Yada bugün bana hakveriyorsa iki gün sonra suçluydun diyor. Ben eşime güvenerek bir çocuk yaptım ama 3 kişi ile ne ben nede çocuğumun görüşmesini istemiyorum.
Öyle laf sokma falan değil derdim aslında çok geçerli sebeplerim var. Yani kendileri ile ilgili düşüncem 365 gün aynı, dönemsel değil.
Eşimin bana karşı tutumunu belki ailesinin bu vasat durumundan dolayı kompleks yapması diye düşünüyorum. Normal günlerde

Neyse ben normal zamanlarda eşimle çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum. ailesi yüzünden Taze sıcak tartışmamız da yoksa mutlu çekirdek bir aileyiz.

Ama mesela bugün bu saat oldu uyumadım. Şu an 1 haftadır kp in evindeyim ameliyat oldu kendi isteğimle ona bakıyorum. Ama dedimki nekadar bencil bir kocam var benim annem le aynı semtte oturuyoruz. Insan gidemesede en azından bir telefonla arar anne nasılsın bir ihtiyacın varmı diye. Anne yaşlı ve tek yaşıyor yani öyle bastonluk bir yaşlı değil aslında. Ama Evimdeyken en az haftada 3 kez giderim anneme sonuçta ben burdayım annem orda tek.
Eşim bana hiç teklif etmeden kızı ve oğlunun bakmayacağını bildiğim için ben bakarım diyip. buraya geldim.
KP kızım git sen artık dedi. Yok baba ilaçların bitmeden gitmem sonra unutursun dedim.eşim bırak gel bak iyi babam dedi. Onada aynı şeyi söyledim.
ama bugün eşimin anneme karşı vurdum duymazlığı kafama bir takıldı. (Bunu iyiliğe karşılık beklemek olarak algılamayın lütfen. Ama insanın bu inceliği göstermesi gerekmezmi ) sonra o konu, bu konu, şu konu, derken yahu niye evliyim ben bu adamla bukadar şeyi niye yaşıyorum niye niye kesin biz boşanırız.
Acaba o ne düşünüyor. Boşanma konusunu bir sorsammı. Hani bir kavgayla boşanmaktansa belki bütün sorunları sakin bir ortamda açıp medenice ayrılsakmı vs vs. Derken yine saate bakmak için tarihi gördüm regl dönemime 4 gün kala yazıyor .(buda sanki bide bakmışım rüyaymış gibi oldu) Ve bu bana çok oluyor.

Yani korktuğum şu ki. Birgün bu hormonların gazına gelip ahanda boşadım seni diyip depresif halim geçince pişman olursam nolacak.

Varmı benim gibi olan gerçekten merak ediyorum bunu. Eğer bu sadece bende oluyorsa demekki ben boşuna bu evliliği sürdürmek için tırmalıyorum
hicbir yorumu okumadan yaziyorum. eger iyi kotu yuruyorsa evliliginiz ve bir ayin yirmi gunu yuzunuz guluyor geri kalan gunler notrseniz siz mutlusunuz. macera aramayin
esiniz ailesine gelirsrk. sevmiyorsaniz mesafeli olun. ancak ahlaki bir sorun yoksa ve yuva bozmaya calismadilarsa cocugunuza engrl olmayin brncr. esinizin ailenize olan tutumuna kiriliyir olabilirsiniz ancak bence icten ice uzulmdk yerine soylrmek daha dogru bence. benim esimde ailrmi gorunce iyidir hostur ama asla aramaz. bi hastalik vs olunca zor aratirim. aman bosveririm cunku ben de cok aramiyorum onunkileri. sorunlar bizde de var ama esim bans da hsk vermez. vermezse de vermesin takilmam cok. demem o ki sizr cok zararlari yoksa ve mesafeli olabiliyorsaniz esinizin ailesiyle anlasmasaniz da olur.
son olarak. mens oncesi depresyona pms denir. bunun icin psikiyatriste gidebilirsiniz. bu sebepten olac kullandigim donrmler oldu. premenstural sendrom olarak atastirabilirsiniz. bircogumuzda var ve normal :)

hicbir yorumu okumadan yaziyorum. eger iyi kotu yuruyorsa evliliginiz ve bir ayin yirmi gunu yuzunuz guluyor geri kalan gunler notrseniz siz mutlusunuz. macera aramayin
esiniz ailesine gelirsrk. sevmiyorsaniz mesafeli olun. ancak ahlaki bir sorun yoksa ve yuva bozmaya calismadilarsa cocugunuza engrl olmayin brncr. esinizin ailenize olan tutumuna kiriliyir olabilirsiniz ancak bence icten ice uzulmdk yerine soylrmek daha dogru bence. benim esimde ailrmi gorunce iyidir hostur ama asla aramaz. bi hastalik vs olunca zor aratirim. aman bosveririm cunku ben de cok aramiyorum onunkileri. sorunlar bizde de var ama esim bans da hsk vermez. vermezse de vermesin takilmam cok. demem o ki sizr cok zararlari yoksa ve mesafeli olabiliyorsaniz esinizin ailesiyle anlasmasaniz da olur.
son olarak. mens oncesi depresyona pms denir. bunun icin psikiyatriste gidebilirsiniz. bu sebepten olac kullandigim donrmler oldu. premenstural sendrom olarak atastirabilirsiniz. bircogumuzda var ve normal :)

İşte tek sorun bu zaten :KK43: renklendirdim

Bunun dışındaki tüm konular teferruat. Ama o ufak konu aklımda açılınca sıcağı sıcağına bu olaylarda açılıyor.

Eşim çok farklı gerçekten bazen onun içinde üzülmüyor değilim. Yani farkediyorum kendini kötü hissediyor ama sırf kuyruğu dik tutmak için bazende savunuyor. Ben artık ailesi ile ilgili eşimle tartışmıyorum eskiden daha çok yapardım ama 100 kere söylediğime gelip yine görüşen adama boşuna laf anlatamam. Bende böyle içimde kavga ediyorum. Aslında şu an olan bişey de yok ama eskisi gibi onları içimize sıkmasından korkuyorum.

naa
İşte tek sorun bu zaten :KK43: renklendirdim

Bunun dışındaki tüm konular teferruat. Ama o ufak konu aklımda açılınca sıcağı sıcağına bu olaylarda açılıyor.

Eşim çok farklı gerçekten bazen onun içinde üzülmüyor değilim. Yani farkediyorum kendini kötü hissediyor ama sırf kuyruğu dik tutmak için bazende savunuyor. Ben artık ailesi ile ilgili eşimle tartışmıyorum eskiden daha çok yapardım ama 100 kere söylediğime gelip yine görüşen adama boşuna laf anlatamam. Bende böyle içimde kavga ediyorum. Aslında şu an olan bişey de yok ama eskisi gibi onları içimize sıkmasından korkuyorum.
naaptilar ki

ahanda benden biri daha varmış bende tekim diye üzülüp duruyordum:)neyse ki yalnız değilmişim :))) aynı ben, bende ne zaman regl dönemi yaklaşsa aramıyorsun şöyle yapıyorsun ilgisizsin artık bitti buraya kadar bi de bi hafta boyunca tripler salya sümük ağlamalar falan normalde hiç öle biri değilim ama o hafta bana birşeyler oluyor allahtan sevdicazım bırakıp gitmiyor iyi sabırlı valla ben onun yerinde olsam bi yerden sonra bırakır giderdim kendimi:KK66:

naa

naaptilar ki
Geçmiş yorumlarda bir tanesini söyledim mesela ayrıntıya girmek istemiyorum gerçekten. Kendimden nefret ediyorum bu aileye dahil olduğum ve çocuk yaptığım için ama eşim hep onları kendinden uzak tutardı evlenmeden önce çocuktan önce . Eşim işinde gücünde biri kötü hiçbir alışkanlığı vs yok. Ama işte onunda nasıl kanına giriyorlarsa bazen saçmalıyor bana karşı. Ama allah büyük pat diye ayaklarına dolaşıyor oyunları tabi eşim farkına varıyor taş çatlasın 6 ay mesafe yine yüzsüz yüzsüz gelip ortam yapıyorlar kendilerine. Ama ben son yaşadığımız olaylarla tamamen çıkardım hayatımdan onları

İ
ahanda benden biri daha varmış bende tekim diye üzülüp duruyordum:)neyse ki yalnız değilmişim :))) aynı ben, bende ne zaman regl dönemi yaklaşsa aramıyorsun şöyle yapıyorsun ilgisizsin artık bitti buraya kadar bi de bi hafta boyunca tripler salya sümük ağlamalar falan normalde hiç öle biri değilim ama o hafta bana birşeyler oluyor allahtan sevdicazım bırakıp gitmiyor iyi sabırlı valla ben onun yerinde olsam bi yerden sonra bırakır giderdim kendimi:KK66:

Oh çoğalıyor uz gittikçe :) valla içim rahatladı

Regl donemiyle.alakasiz bence , bilinc altinda bosanma var.
Onun icin arada bir dusunuyosun..

Ayrica annen konusunda esinle konusabilirsin.
Kirildigini soylemelisin bence.

Ben de oluyor, 1 hafta oncesinden basliyor, ben o ara esimde dahil herkese kiziyorum, ayrilmak bile geciyor aklimdan bazen.
Baska zaman umursamayacagim seyler gozume batiyor. Esimde kiziyor bu duruma ve hemen anliyor zamanin geldiginin zaten.Ben bunun icin ilac istedim doktordan ama kullanmadim .

Bu yorumu kişileri tanıyıp şu ortamı görseydiniz yapmayacağınıza adım gibi emin olduğum için söylediklerinize tepki vermem ve sadece ufaktan olsa açıklarım. Yani bu insanlardan nasıl utanıyorsam nedenlerini bile yazamamışım. Ve ben çocuk doğunca çok katılaştım.

Ama bişey söylemiştim eşimin ailesi ndeki bu 3 kişi ile görüşmeyi isyemememin nedenleri kavga etmemiz yada laf sokma vs. klasik eş ailesi ile yaşanan problemler değil. Eşimin görüşüp gçrüşmenesine laf etmiyorum. Zaten şu an benle alakası olmayan nedenlerden ikisi ile konuşmuyor. ama çocuğum dan uzak durmalarını istiyorum biri ile ilgi nedenimi söyleyeyim uyuşturucu kullanıyor. Eşim kendisine tepkisini belli etti ama hala çocuğuma yanaşıyor diğerlerininde bu şekilde çocuğum için kötü örnek oluşturacak halleri var.

Evet kp ve eşim söylemesine rağmen dönmedim çünkü kp ilaçlarını unutuyor ve birsüre sağlıklı ev yemeği yemesi gerek. Ben kıyamadım. KP i iki çocuğu terk etti zaten kv ile ayrılar. Babalarını görmeye de geldiler. Öyle kimseden çekinecek insan değiller. Ben babalarına hiç görüşmediğimi anlatmadım bile. Adam kendisi istemiyor az şey yaşatmadılar adama.Ben Burda değilken bı çocuklar ameliyat olacağını biliyordular zaten. Çalışmıyor lar ikiside ama kp in başında kimse yoktu çocuklarından mesela geldiğimde.

Ben bir karşılık beklemiyorum. Hatta allah rızası için bakıyorum dahi demiyorum çünkü dilenci değil eşimin babası bakmam gerek boynum un borcu biliyorum. Sadece genel olarak bu böyle ve zamanla gözüme batmaya başladı mesela şartlar tam tersi olsa. Ayyy derdim eşim sırf anneme bakmak için ailesinden uzak bende bu sürede annesinin yanlız olmadığını hissettirmek için bir arayıp hal hatır sorayım. Karşılık beklemek değil aslında eşim bugün bunu yapsa beni çok çok mutlu eder anneme verdiğim değeri biliyor. Ama bir çok arkadaş demiş erkekler kadınlar kadar düşünceli olamıyor sanırım.

Neyse şimdi daha iyi hissediyorum .
bak açıklama gelince daha net oldu bazı şeyler. Sonuçta yazdığınız kadarını okuyoruz gerisini bilmioruz. Yazdıklarım seni yermek yada eleştirmek için değildi umarım bende niyetimi anlatabilmişimdir. Tebrik ediorum tabiki zor durum kendince bişeyler yapmaya çalışıorsun ama gerçekten erkkler bizim kadar düşünceli olmuyorlar çok bi beklenyi içinde olmamak daha iyi. Ayrıca hep hormon oyunu bunlar:-D

Cnm sana sunu soylemek isterimki kendi oz annem bana sen git regl doneminde seni sakinlestirecek ilac al doktordan dedi.esim zaten cildirmak uzere.nezamn gunum yaklassa ewde soguk ruzgarlar esiyor kavgala cikiyor aglama krizleri sinir krizleri.herkes anladi artik ne zaman sinir olsam regl doneminmi yaklasti diyor esim :) ama oyle boyle degil deliriyorum sinirden.doktorla konustum oyle bi ilac yok bitki cayi ic dedi.valla o bitkiyi yutsamda olmuyor olmuyor

Benzer duygusal degisimler bendede oluyr hatta bazi regl oncesi donemlerimde daha siddetli geciyr bazilarinda daha sakin oluyrm.ama bu durumu suna bagliyorm normal donemlerde duygusallik agir basmadigi icin.sevgi eksikligini cok yogun hissetmiyrz.o donemlerde ise bi degisim icine giriyrz hormonlarimzda kadinlik durtuleri harekete geciyr.buda ihtiyacini hissettigmiz duygulari aciga cikariyr.aslinda insanoglunun en cok ihtiyac duydugu seylerden biride sevgi bircogumuzun sevgi ihtiyaci karsilanmiyr buda o donemlerde eksikligini daha cok hissettigimiz bir durum.en cokta esimizin bu ihtiyaci karsilamasini bekledigimiz icin en cok ona kiriliyrz en cok ona sinirleniyrz.bunun ilaci aslinda sevgi ihtiyacinin karsilanmasi

Yo
bak açıklama gelince daha net oldu bazı şeyler. Sonuçta yazdığınız kadarını okuyoruz gerisini bilmioruz. Yazdıklarım seni yermek yada eleştirmek için değildi umarım bende niyetimi anlatabilmişimdir. Tebrik ediorum tabiki zor durum kendince bişeyler yapmaya çalışıorsun ama gerçekten erkkler bizim kadar düşünceli olmuyorlar çok bi beklenyi içinde olmamak daha iyi. Ayrıca hep hormon oyunu bunlar:-D
Yok yanlış anlamadım ama düşünün ki burası bir sanal ortam ve ben bu insanların yaptıklarını burda anlatmaktan bile utanıyorum. Evime müdahaleye kadar. Eşim yeri geliyor veriyor da cevaplarını ama bazende ailesi sonuçta suçsuz yere banada laf söyleyebiliyor o anda çok sinirleniyorum ama aslında onunda komplekse girdiğinin farkındayım ona sadece busefer aklını başına al. Çocuğun bu ikisinin ortamında büyürse kötü örnek alacağı kişiler birinci derece akraba sonra sen kafanı taştan taşa vursan da nafile tek sorumlu sen olursun diyorum. Ya yapı olarak nasıl farklı aslında eşşek gibi çalışır eşim evime helal lokma sokayım diye yani böyle birçok yönü var. Ama yeri gelip onlardan yanada konuştuğu zaman yada bize musallat olmalarına müsade ettiği zaman deli oluyorum. Çok teşekür ederim. Ama bugün öyle bi düşünceyle uyanmadım bide buraya geldiler çocuğumu dışarı çıkarmak falan istediler aksi gibime çocuk onlarla okadar iyiki 2 saat ağladı evde izin vermedim diye :(

Back