Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Rabbim ne büyüksün. Çok şükür. Canım Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı, analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bahtı açık olsun inşallah. Dualarında beni de an. Allah isteyen herkese bir an evvel bu güzelliği yaşatır inşallah.

Allah ona sığınan ve inanarak dua eden hiçbir kulunun duasını geri çevirmez. Onun katında mucize diye birşey yoktur. Onun kudretinin yanında biz insanların becerileri hiçbirşeydir. Ne bir doktor ne başkası akıl erdiremez. Elbette doktora gidip onların eğitimlerinden yararlanmalıyız ama Allah'a da sığınmalıyız. Gözün aydın İnşallah güzel bir hamilelil geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

allah kendine açılan elleri boş çevirmezmiş canım, duaların gücüne inanmayanlara ibret olsun, inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini...

inan çok etkılendim insan duadan başka birsey gelmiyor allhım okadar büyükkü mücizelerele dolu allahım senı bebğini esirgesin benım gibi evlat isteyenlere hayırlı evlatlar versin allah kımseyı umutsuzluğa düşürmesin allaha emanet olun

canım benim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inana okurken tüylerim dikendiken oldu rabbim hepimizin dularını kabul etsin inşallah sende dualarında bizleri nutma:Saruboceq:

çok çok tebrik ederim canım.rüce rabbim inşallah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.allah olmayan herkeze verir inşallah.yaradan öyle büyükki gerçekten zamanı gelince o mücüzeyi o canı yaratıyor.düşüyor karnına.o yüzden hiç bir zaman ümitsiz olmamak lazım .ve dualarımızı esirgememiz lazım.

okurken tüylerim diken diken oldu.yüce rabbim nelere kadir.senin adına çok sevindim canım.bu duayı ezbere bilirim ve okurum.faydası olduğuna inanıyorum.rabim herkese böyle mucizeler versin herkesin gönlündekini versin inşallah.
sağlıcakla bebeğine kavuşman dileğiyle.

o kadar duygulandım o kadar ürperdim ki okurken . ne güzel anlatmışsınız. Allah isterse olmıcak şey yoktur ve sizin de dediğiniz gibi Allah ona ihtiyacı olan kulunu yolda bırakmaz. buna en açık kanıt sizsiniz. bir çok kişiye de umut oldunuz eminim ki. Allah sizi sağlıkla bebeğinize kavuştursun. hayırlı bir evlat versin size. bu yola baş koymuş bizler için de dualarınızı eksik etmeyin nolur

ne güzel sölemişsin "Allah dilerse olmaz diye hiçbir şey yok"

bu da inanmayanlara diğer var olan birçok örnek gibi örnek olsun
Rabbim e sonsuzz şükürler olsun

tebrik ederim arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun....

Canım tebrik ederim allah gönlüne göre vermiş boşa dememişler yer gök duala kaplı diye inşallah sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın meleğini kendine çok dikkat et

çok etkilendim canım tebrik ederim..
bende hergördüğümden dua istyorum
ama tefriciyeyi okumadım
rabbim inş tez zamnda banada yaşatr hayrlısı ile...

Back