Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Cuma günü kalp atışını gördük. :emir_bebek: Rabbim nelere kadir. Eşimin de benim de tüylerimiz diken diken oldu. Tarifsiz bişey..
Allah isteyen herkese nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başına.

ayy canım okurken tüylerim diken diken oldu yaa gerçekten hani umudunu yitiren insanlara çok kıızıyorum inancın varsa umudunda vardır allahım kimseyi boş çevirmez eğer gönülden istersen dua edersen oda sana mucizeni verir bide şey derler yok olmuyo vazgeçtik allah senin sabrını deniyo sen pes edersen nasıl ulaşacaksın ona herkes herşeyi hemen alamıyo bazıları çok uğraşıyo bazılarıda hemen kucağına alıyo aslında herşeyi dengeliyo onun kudretinden sual sorulmaz o kadar büyükki ne zaman ne yapacağı kimi mutlu kimini mutsuz edeceği hiç belli olmuyo sende kendine çook dikkat et canım allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat versin

bu yazının tüpbebek topiğinde olmasını isterdim. çok güzel anlatmışsın ve rabbim dualarını duymuş. demekki biz kimiz demeyeceğiz o bize şah damarımızdan daha yakın duyuyor ama hayırlı zamanı bekliyor.....

Canim benim... inan senin yazdiklarini okurken,sasirdim cunki ayni seyiii bende yasaddim... Aynen salati tefriciye duasina katilmistim,dualar aldim,dua ettim.. Ve bendede polikistik over var yani ilacsiz adet goremiyorum.. Bende adet sokturucu kullandim,benim adetimde gelmedi,oysaki turkyeye tupbebek tedavisi icin gitmistim,adetim gelmeyince kanda hcg testi yaptik ve hamileydimm.. Rabbime sukurler olsun iste ALLAH´im ne zaman nasip ederse ozaman geliyor valla ne kist dinliyor ne baska birsey,tebrik ederim arkadasim.. Allah tamamina erdirsin,bende bugun kalp atislarini gordum yawrumun .. Rabbim herkese nasip etsin.. opuyorumnanaktan

cuma günü kalp atışını gördük. :emir_bebek: Rabbim nelere kadir. Eşimin de benim de tüylerimiz diken diken oldu. Tarifsiz bişey..
Allah isteyen herkese nasip etsin...darısı isteyen herkesin başına.

franbuaz tebrik ederim allah tamamını erdirip kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza
benimde interfilite 2.tüp bebek denemesine başladım önümüzdeki hafta yumurta toplanacak inşallah senin o tüylerinin ürpertisini bizde yaşayalım inşallah bende 4444 salavat-ı tefriciye okuyorum allah benim dualarımıda kabul eder inşallah sende bana dua et olurmu hayırlı ve sağlıklı yumoş olsun transferde mutlu olayım inşallah önceki tüp bebek de 1 tane transfer edilmişti çok üzülmüştüm tutmadı.inşallah allahım bizim sesimizi duyar ama sen hamilesin senin duanda kabul olur.tekrar tebrik ederim.

arkadaşım yazından çok etkilendim,ALLAH kucağınızada almayı nasip etsin inşallah,gerçekten bende duaların gücüne çok inanıyorum benimde yaklaşık 1,5 sene çocuğum olmadı ve tedavi görmeme rağmen hiçbir şey değişmiyordu,artık aşılama yaptırıcaktım ve sonuç o ay kendinden hamile kaldığımı gördüm,tamamen duların etkisi,hamile kalamayan arkadaşlar ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin,bol bol dua edin ve ALLAH a zorluk yoktur hiçbir zaman unutmayın...:emir_bebek:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, allahım yengeme 8 yıl sonra verdi bebeği, allah insanoğlunu deniyor, sabrımızı deniyor, ona olan inancımızı deniyor, allaın bize ihtiyacı yok bizim ona ihtiyacımız var bende dua ediyorum bir bebeğim düşmüştü 2 yıl önce şuan 1 aylık hamileyim ve sağlıklı bir şeklde kucağıma almak istiyorum allah dua edenlerin elini boş çevirmez arkadaşlar, ne demiş isteyin ki vereyim karşılıkta istemiyo karşılıksız veren bir tek cenabı allahtır,

canım tebrik edrim.kuru ağaca can veren rabbim senin dualarına de cevap verdi.sağlıkla kucağına al bebeğini,ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.

gözlerim doldu okurken inan. Allah ım ne mucızeler yaratmıyor kı. Saglıkla kucagına alman dılegı ıle...

canım arkadasım cok mutlu oldum.bende salati tefriciyeyi 23 günde su gibi gece gündüz okudum bitinde evde kuran okuttum.ve şimdi 3 aylık hamıleyım.allah bızı duyuyor görüyor kalbinden için yanarak dua edersen kesinlikle kabul oluyor.....çok sevindim senin adınaa.

Bende salati tefriciyeyi 1 haftada bitirdim ve çalışmalara başladık...14 ağustos beklene adet tarihim...Hayırlısı olur inşaallah...

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dualar geri cevirmez Allahim sadece biraz sabir lazim

rabbim o kadar büyükki.....

onun rahmetine kudretine sığınalım yeterki o istesin yeterki.....

tebrik ederim sağ salim kucağına almakda nasip olsun inşallah...

demek allah senden dua bekliyordu bu kadar zamandır bak dua ettin ve rabbimde nasip etti sana....,

ayırmasın sizi inşallah.....

rabbim ol dedi mi olur canım
benim hamileliğimde de herkes şok geçirdi tedavisiz normal bi hamilelik büyük bir sürprizdi
ben oğlumu kollarıma aldım darısı senin başına canım sağlıkla sıhhatle gelsin

allahım kullarını dualarını kabul eder yeterki sabredip beklemeyi bilmeliyiz allahım tamamın erdirsin bebeginide kuv-cagına almayı nasip etsin..

canım tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah. duanın gücün eben de çok inanıyorum, rabbim kendisine uzanan elleri asla geri çevirmez, şükürler olsun...

Back