Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Bu duurm bana yabancı değil canı amca gelınınde oyle oldu rahme gec dusmuş bbek.nerdese 2.adeti gelcektı oyleögrendı hamile oldugunu.şimdi tosbik bi oglusu var.rabbım sağlıkla kucagına almayı sana da nasip etsin.

yüce rabbime göre hiçbişeyin güçlüğü yok ama biz kullar aciz geliyoruz.içim ürperdi okuyunca kün feyekün (ol dersem olur) yüce rabbim isterse herşey olur .allahım inşallah bizlerin de yardımcısı olsun

RABBIM SEN HERSEYE KADIRSIN.cok sevindim icten gönülden istenen dua hic bosa cikarmi.insallah sag salim kucaginada alirsin bebegini

yazını okurken ağladım arkadaşım,bir umut oldu bizim için.inan ki sırlar kapısı gibi olmuş senin için,mucize buna denir!!!

tüm kalbimle dua ediyorum,sağlıkla al evladını kucağına...

canım benım yaa tüylerim diken dike oldu tabrık ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yarabbım herseye kadırdır şükürler olsun onaa

nasıl denir ne denir rabbim herşeye gücü yetendir ol deyipde olduramdığı tek bir şey yoktur duanın gücü o kadar büyükki yeterki gönülden dile iste herşey olur bizzat şahidim tebrikler allah kucağına almak nasip etsin

ayy resmen gözlerim doldu yaa Allah hayırlı bi ewlat nasip eylesin inş. bizlerede anne olmayı tattırsın en kısa zamanda ... amin...

okurken tüylerim diken diken oldu
Rabbimizin huzurunda aslında duamız olmasa bir ehemmiyetimiz yok aslında
dua edin ki vereyim diyor ne mutlu sana hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

tebrik ediyorum,allah sağlık versin diyorum.ama siz yine de salatı tefriciyeyle hamile kalındığını sanmayın bence...

tebrik ederim cnm allah saglikli sihhatli dogum nasip etsin saglikla bebisini alirsin kucagina isallahhh

CAnim saglikla kucagina al insallah hayirlisiyla benim bir arkadasim hic adet gormuyordu ciddi sorunlari vardi ve doktorlar kesinlikel hamilelik diye bisi imkansiz demislerdi zaten uzun yilllar cocugu olmadi ama o hep duaya devam etti duada devamlilik cok onemlidir bir iki haftd dua edip kabul olmuyor diye birakmak olmaz devamlilik ve ihlas ile Allah rizasi icin dua etmek lazim ve sonra duasi kabul oldu arkadasimin Allah bagislasin nur topu gibi bi oglu var 6 yasinda simdi.Bi de birbirimiz icin dua etmek de cok onemli keske dua zincirleri kursak da dua etsek birbirmize

allah gönlunun muradını vermiş senın adına gercekten cok sevindim arkadasım yaaa rabbım hayırlısıyla kucagınada almayı nasıb etsın inşalah bu bi hafta benım içinde cok önemli benımde dua etwekten baska yapacak hıc bıseyım yok hamılelelıgım var awa heran bı olumsuzluk olabılır dedı doktorum ve bır hafta sonra tekrar gtcew ben de senden dualarını istıyorum kardesim ..........aeo

allah gönlunun muradını vermiş senın adına gercekten cok sevindim arkadasım yaaa rabbım hayırlısıyla kucagınada almayı nasıb etsın inşalah bu bi hafta benım içinde cok önemli benımde dua etwekten baska yapacak hıc bıseyım yok hamılelelıgım var awa heran bı olumsuzluk olabılır dedı doktorum ve bır hafta sonra tekrar gtcew ben de senden dualarını istıyorum kardesim ..........aeo

Teşekkürler cnm.Rabbim senin için de hakkında hayırlısını versin. İnşallah bi olumsuzluk olmaz...Dualarım seninle.. :Saruboceq:

canım benim inan okurken gözlerim doldu Allah işte nelere kadir inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canım yaaaa çok sevindim inan
Rabbim nelere kadir değil ki
Yeter ki biz O'na teslim olalım...
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Hepinize çok teşekkürler. Rabbimin hediyesi 12 haftalık oldu bakın ...

12hafta.jpg

12haftai.jpg

ayyyy o kadar etkilendim kiiii anlatamam .. allahım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin canım benimm.. ben o kadar inanırım ki. yüce rabbim e imanla inanarak ve sığınarak içten edilen duaları güzel Allahım geri çevirmezz .. bizler içinde dua at .Allahım isteyen herkese nasşp etsin inşallahhhhh!!!!1

Back