Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah saglıkla kucagınıza aldıgınız gunlerı de görursunuz

okurken gerçekten tüylerim diken diken oldu
Allahım herşeye kadir
hayırlısıyla cocgunuzuda kucagınıza alırsınız inşallah

ne kadar guzel
tebrik ederim saglikla alin insallah kucaginiza
Rabbim butun istiyenlere hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallah:Saruboceq:

tebrikler cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allahım dualarını kabul etmiş ve meleğini göndermiş sana
allahım darısı ben gibi isteyenlerin başına inş
. :Saruboceq:

Tebrik ederim frambuaz. Allah tamamina erdirir insaallah, bebegini kucangina alirsin. :nazar:

Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insaallah.

allahım sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin canım gözyaşarımı tutamıyorum şuan sanırım fazla hassasım bu ara.3. bebeğime hamileyim ve bu duygu karmaşasında aldırayımmı doğurayımmı diye düşünürken bir kadının gecelerboyu yalvarışını okudum nasıl ağlamayımki:Saruboceq:

canııımm canıımmmm canıımm benim...valla hüngür hüngür ağladım bitanem yaa...ayy içim bi tuhaf oldu...bi yüz yüze görüşmek kısmet olmadı ama inan çoooookkk mutlu oldum bitanem yaaaa

O kadar güzel dileklerde bulunmuşsunuz ki…Zaten hassasım , ağlıyorum okuduğum her mesaja.. :gitme: Beni bu yolculuğumun başında yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum hepinize. Dünden beri o kadar şaşkın ve heyecanlıyım ki.. ıçim içime sığmıyor.Sabaha kadar uyku girmedi gözüme.. Oysa o kadar emindim ki ameliyat olacağıma.. Doktor belki yanılmıştır die bi de sabah idrar tahlili yaptım. Çift çizgiyi görünce dünyalar benim oldu inanın. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin. :Saruboceq:

Tebrik ederim arkadaşım sağlıkla kucağına alıcağın günlerde çok yakında inşallah okadar güzel yazmışsınki okurken boğazımda bişeyler düğümlendi resmen çok duygulandım Rabbim çok büyük bigün bizede nasip edicektir inşallah:Saruboceq:

canım benim yaaa....sıkıntılarını biliodum ama bu haber hepsinin üzerini kapatıcak inşallah....rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder inşallah

canııımm canıımmmm canıımm benim...valla hüngür hüngür ağladım bitanem yaa...ayy içim bi tuhaf oldu...bi yüz yüze görüşmek kısmet olmadı ama inan çoooookkk mutlu oldum bitanem yaaaa

canım benim yaaa....sıkıntılarını biliodum ama bu haber hepsinin üzerini kapatıcak inşallah....rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder inşallah

İnşallah bebişimle birlikte gelirim cnm buluşmalara..Öyle tanışmak kısmet olur...
İyi dileklerin için çok teşekkürler..Duadan unutma olur mu 2 hafta sonra kalp atışını duyacakmışım.... 2 hafta gözüme uyku girmez artık...

dualarım seninle bitanemm...ayyy tizee oluok kısmetse..hadi hayırlısı bakalım....artık sende buluşmalarda bebişi yüzünden rahat duramayan anneler kervanına katılıcan kısmetse..

allahım sağlıkla evladını kucağına almanı nasip etsin canım gözyaşarımı tutamıyorum şuan sanırım fazla hassasım bu ara.3. bebeğime hamileyim ve bu duygu karmaşasında aldırayımmı doğurayımmı diye düşünürken bir kadının gecelerboyu yalvarışını okudum nasıl ağlamayımki:Saruboceq:

Sakın aldırma cnm. Rabbim o canı verdiyse vardır bir hikmeti...Bol bol dua et ki Allah işlerini kolaylaştırsın, o bebeğe de rızık versin.

okurken gözlerim doldu inanınki ne güzel rabbimin sevgili kullarındanmışsınızki sizin göz yaşlarınızla ettiğiniz dualarınıza icabet etmiş rabbim sen nelere kadirsin senin ol demenle olmayacak hiçbir şey yok şimdide tamamına erdirmesini sağlıcakla kucağınıza almanızı temenni ederim sevgi ve sağlıkla kalına.s.

eğer bebeğim doğucak olursa sanırım doğum tarihlerimiz çok yakın olucak.benim son adetim24 mayıs.

ey yüce rabbim kendisinden başka ilah bulunmayan ALLAHIM sen nelere kadirsin hemde adet söktürücü kullanırken YAŞATANDA O DUR ÖLDÜRENDE RABBıM BıRŞEYıN OLMASINI ıSTEDıĞı ZAMAN O ıŞE OL DER O DA OLUR sen de benim için dua et benimde sorunum senle aynı 4 yıldır uğraşıyorum ama hastalıkla 11 senedir

Back