Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

canım benım ya tüylerim diken diken okudum inan ki hele senle aynı kaderi paylaşıyorduk sanırım bende 3 yıldır ugraşıyorum derdi veren allah sabrınıda veriyor ama inşallah bir gün her isteyen anne olur canım ınan kı cok seındım gercektende süper bir haber bu nasıl anne olmaya layı gördüyse seni seni ve bebişinide korusun hastalıktan nazardan kotuuklerden inşallah allah benımde we herkesınde dualarımı kabul eder canım tebrik ediyorum seni allah tamamına erdiirsin....

okurken tuylerım dıken dıken oldu, canım cok mutlu oldum saglıkla kucagına almaya nasıp etsın buyuk ALLAHım.

:nazar::nazar::nazar:

gözün aydin canim benim

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:darisi isteyen herkezin basina:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

aglayarak okudum canım allah saglıcakla kucagına aldırsı
yeri göğü yaratan allah isteyince hersey olur
kurban oldugum allah banada olmuyanlarada versin bizede dua et canım nolur
hayırlı ugurlu olsun mutlulugu daim olsu

yaradan çok büyük.ol dedimi oluyo.tüylerim ürperdi.çok etkilendim.allah kucağınıza almayı nasip etsin.

canım anlattıklarından çok etkilendim. allah herşeye kadir gerçekten isteyince olmayacak şey yok allah herkesin muradını versin. sanada bebeyini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

Rabbim çok büyüksün.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)

kulun bin hesabına rabbimizin bir hesabı yeter... allahım hayırlısıyla isteyen herkese versin hepimiz dualarımızda ismini bile bilmediğimiz tüm anne olmak için çabalayan kardeşlerimize dua edelim inşallah.. sana da hayırlı uğurlu olsun canım.. inşallah sağasağlım kucağına al bebişini..:nazar:

inanaılmaz etkilendim senağlama
allah bundan sonrada yardımcın olsun:Saruboceq: dilerim sağsğlim bebeğinize kavuşursunuz:Saruboceq:
hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

çok duygulandımya..rabbim nekadar büyük..allah hayırlıs ıile sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...isteyen kimsenin kucağını boş bırkmasın..

tebrik ederim canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin...bizler içinde dua etmeyi unutma emi...sağlıcakla gelir bebeğin inşallah...:Saruboceq:

Back