Okuyun ve görün Allah nelere kadir...

Çok etkılendım..allah saĞlıkla kucaĞına almayıda nasıp eder....dualarında benıde unutma.Çok ŞÜkÜr rabbıme...herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın..amınnnnnnnnnnnnn

tebrik ederim :nazar:. umarım güzel bir hamilelik döneminin ardından kavuşursunuz bebeğinize. allah herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

tebrikler canım .Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiinnn...

gözyaşları yorumumdur.inandığın için,bizide inanmaya teşvik ettiğin için.allah razı olsun.Aciziz biliyorum.Sizden ricam bizede dua edin.
Bu arada Rabbim kollarına versin yavru'nu:1hug:

Tatlım çok sevindim okuyunca inan ki:))))
daha geçen gün sogan suyu hakkında konuşmuştuk birkaç gün içmiştin sanırım:)))çok güzel bir haber.Allah sag salim kucaklamayı nasip etsin..Allah büyük işte:Saruboceq::nazar::teytey:

Hayırlı olsun canım, Rabbim herşeye kadir gerçekten, umudumuzu kesmeden dua etmeye devam :) ınşallah sağlıkla kucağına alırsın güzelim.

Canım Allah sağlık versin, Tebrik ederim inan çok duygulandım.. Evet Rabbim çok büyük
İnşallah bizlerinde dualarını kabul edecek..

Hayırlı olsun canım, Rabbim herşeye kadir gerçekten, umudumuzu kesmeden dua etmeye devam :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın güzelim.

Evet canım asıl önemli olan sadece dara düştüğümüz zaman değil her zaman Rabbimizi hatırlayıp dua etmemiz.
Bunun yanında bol sadaka vermek de belalardan korurmuş bizleri.. Zaten adağım da vardı..Bol bol sadaka veriyorum ben..

eğer bebeğim doğucak olursa sanırım doğum tarihlerimiz çok yakın olucak.benim son adetim24 mayıs.

Benimki de 15 mayıstı cnm.. İnşallah Rabbimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de gösterir..

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar... Dualarınızı eksik etmeyin...
nutez
kızılbalerin
papatyanil
tiramissu 1986
angel_eda
benimo
Nergis 33
moonlight
anjelic
yesyes
gönülyarası
ukla

Dualarım sizinle. Allah inşallah sizlere de hayırlı evlat versin...

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar... Dualarınızı eksik etmeyin...
nutez
kızılbalerin
papatyanil
tiramissu 1986
angel_eda
benimo
Nergis 33
moonlight
anjelic
yesyes
gönülyarası
ukla

Dualarım sizinle. Allah inşallah sizlere de hayırlı evlat versin...

tüm kalbimle tebrik ediyorum cnm
allahım kucağına almayı da nasip etsin inş.
bende istiyorum duanı

Rabbim nelere kadir. Allah tamamına erdirsin, ananlı babalı, uzun ömürlü büyütmek nasip etsin. sevincine tüm kalbimle ortağım. yanlız bişey takıldı kafama farlutal bebeğe zarar vermemişmi?

böyle güzel haberler alınca moralimiz yerine geliyor.çok sevindik inan..hihoyyyt
Hayırlı olsun...Maşallah :nazar:
Allah analı babalı büyütsün...darısı olmayanların başına...inş.
dualarımız müşterek olsun

Rabbim nelere kadir. Allah tamamına erdirsin, ananlı babalı, uzun ömürlü büyütmek nasip etsin. sevincine tüm kalbimle ortağım. yanlız bişey takıldı kafama farlutal bebeğe zarar vermemişmi?

Bebek istediğimi biliyodu doktor. Farlutal bebeğe zarar verebilir die Progestan vermişti..

Back