🎀 Okuyorum, okuyorsun, okuyoruz. 📚 🎀

Korkutanlar ve çocuktan şikayetçi olan insanlar olacaktır mutlaka. Kulak asmayın. İnsan kendisine bir ömür çok seveceği ve en güçlü bağı olacak olan varlığı doğuruyor. Ve onun "anne" dediği siz oluyorsunuz
Ne güzel yazmışsınız. _Sitare_ _Sitare_ ben de bebe derdindeyim. Hemen gelmiyor şimdikiler. Düşünmeye başladıysan çalışmaya da başla. 🤗🥰

Ne güzel yazmışsınız. _Sitare_ _Sitare_ ben de bebe derdindeyim. Hemen gelmiyor şimdikiler. Düşünmeye başladıysan çalışmaya da başla. 🤗🥰
Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işi ❤️ öncelikle beslenmenizi düzene sokmakta fazda var😊

Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işi ❤ öncelikle beslenmenizi düzene sokmakta fazda var😊
Ben inceden tedavilere başladım bakalım. 🤷🏻‍♀️

Korkutanlar ve çocuktan şikayetçi olan insanlar olacaktır mutlaka. Kulak asmayın. İnsan kendisine bir ömür çok seveceği ve en güçlü bağı olacak olan varlığı doğuruyor. Ve onun "anne" dediği siz oluyorsunuz
Ben çok istiyorum umarım olur bıan once :)kimin ne dediği hiç umrumda değil valla

Hiç korunmadan 8 ay sonra hamile kalabildim. Yumurlama dönemine denk getirmek gerekiyormuş. " Neden hamile değilim" diye gittiğim hastanede 2 haftalık hamile olduğum söylendi. Allahın işi ❤ öncelikle beslenmenizi düzene sokmakta fazda var😊
Beslenme konusunda ne gibi düzenleme yapabiliriz acaba ?
Yumurtlama dönemine daha bu ay dikkat etmeye başladım bende ,
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :KK200:şimdi kaç aylık

Ben okuyamıyorum bu kitabı yaa 😖 çok detay var daha 35 sayfa okuyabildim. Tekrar tekrar okuyorum ne diyo bu diyorum. :KK42:

Ben okuyamıyorum bu kitabı yaa 😖 çok detay var daha 35 sayfa okuyabildim. Tekrar tekrar okuyorum ne diyo bu diyorum. :KK42:
Günaydın canım , ben sana demiştim dili çok karışık ve sıkıcı malesef ,
Bende Jack London dan Suikast Bürosuna başladım dün akşamda maç vardı baya okudum çok hoşuma gitti

Ayda en az 4.5 kitap okuyorum. Benim de 3 çocuktan sonra bir süre ara verdiğim doğrudur. Yine aktive ettim. Her ay 4.5 kitap aliyorum netten. Kisisel gelişim kitaplarini seviyorum okumak iyi geliuor onlari ve cocuk psikolojidi ergen psikolojisi. Okudugum kitaplar bana birseyler ogretiyor cogu zaman.

Merhaba
Ben Fahrenheit’i cok begenmistim, birkac ay once okudum. Size keyifli okumalar diliyorum 💞
Hoşgeldin aramıza. Şu an okuyamadığım kitap da aslında düşüncelerine önem verdigim kitle tarafından beğenilmiş bir kitap ama elime alamadım bugün mesela alasım gelmedi. 🤦🏻‍♀️ Biraz daha zorlanirsam geçeceğim fahrenheit a.

Hoşgeldin aramıza. Şu an okuyamadığım kitap da aslında düşüncelerine önem verdigim kitle tarafından beğenilmiş bir kitap ama elime alamadım bugün mesela alasım gelmedi. 🤦🏻‍♀️ Biraz daha zorlanirsam geçeceğim fahrenheit a.
Hosbuldum :)
Okuyamadigin kitabin adi nedir?
bazi kitaplari zorlasan da bitmeyebiliyoe malesef

X