- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.887
İnşallah bakalım hayırlısı be gülümBaşla sev kendini buna zorla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bakalım hayırlısı be gülümBaşla sev kendini buna zorla
Ben yolda giderken kitap okuduğumda midem bulanıyo başım dönüyo toplu taşıma araçları çok sarsıldığı için o yüzden dışarıda kitap okuyamıyorum ayşe kulinin kalemini seviyorum ben bide kitapları akıcı sarah jionun da kitabını sevmiştim son kamelyayı okumuştum kişisel gelişim kitaplarını da çok severimStefan Zweıg ın bırcok kıtabını okudum cok severım ,
o tarz ınce kıtapları evde okumuyorum kı bıryere gıttıgımde cantamda tasıyıp okuyabıleyım :)
Ayse kulın de eskıden cok okudum artık cok cekıcı gelmıyor bana degısık seyler ıstıyor bunyem
Zaten çok ince kitapları okuycam Kuzum elimdeki bi bitsin cinayet çözümlemeye çalışıyoruzZweigi bitir bi kenara koy. Amok cok beğenmiştim ben. Hemen bitiyo zaten kitapları.
Ben alıştım artık ilk zamanlar bana da oluyordu aynısı şimdi olmuyor ,Ben yolda giderken kitap okuduğumda midem bulanıyo başım dönüyo toplu taşıma araçları çok sarsıldığı için o yüzden dışarıda kitap okuyamıyorum ayşe kulinin kalemini seviyorum ben bide kitapları akıcı sarah jionun da kitabını sevmiştim son kamelyayı okumuştum kişisel gelişim kitaplarını da çok severim
Yolda müzik dinlemekten başka bişey yapamıyorum uzun süre mesajlaşamıyorum bile oyun da oynayamıyorum başımı iki dk dan fazla eğmek midemi kusturu derecede bulandırıyo çözüm bulamadım benBen alıştım artık ilk zamanlar bana da oluyordu aynısı şimdi olmuyor ,
başka türlü biryere gittiğimde yolda zaman geçiremiyorum
Evet olabilir herkesin bünyesi farklı , okuyamıyorsanız zorlamayın müzik dinlemek de çok güzel oluyor yolda ,Yolda müzik dinlemekten başka bişey yapamıyorum uzun süre mesajlaşamıyorum bile oyun da oynayamıyorum başımı iki dk dan fazla eğmek midemi kusturu derecede bulandırıyo çözüm bulamadım ben
ben orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum okuyana kadar çile çekmiştm o günden beri okumuyorum orhan pamuğıEvet olabilir herkesin bünyesi farklı , okuyamıyorsanız zorlamayın müzik dinlemek de çok güzel oluyor yolda ,
Günaydın bu arada arkadaşlar benim kitabım bitti , tavsiye edermisin derseniz etmem okunmasa da olur, Orhan Pamuk dan okuduğum diğer kitapları daha güzeldi .
Sessiz ev ve Cevdet Bey ve oğullarını okudum severim aslında yazarı fakat bu kitap beni tatmin etmediB
ben orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum okuyana kadar çile çekmiştm o günden beri okumuyorum orhan pamuğı
Hoşgeldiniz , başarılarınızı tebrik ederim öncelikleBugüne kadar okuduğum kitabın sayısını brn bile bilmem. Evde sağlam bir kütüphanem var.
Kitaplar varken temel ihtiyaçlar dışında hiçbir şeye. İhtiyaç duymuyorum. İki defa katıldığım kısa hikaye yarışmasında bir birinciliğim ve birde 3.lüğüm var. İsterseniz okuduğumuz ortak kitaplar hakkında sohbet edebiliriz
Margaret Lav Aime. Yanlız derdim kitaplar çok pahalı ve kimseyle paylaşamıyorum. Kitaplarımı kıskanıyorum okuduğum kitaplar bazen rüyalarıma bile giriyor. Zamanı ve mekanı unutup, karakterlerin olaylarını yaşıyorum. Ve inanılmaz bir serüven. Arkadaşlarım oluyor birsürü bazen yanlız bir savaşcıbu yüzden arkadaşa vs ihtiyaç duymuyorum. Zaten birçok arkadaş oluyor kitaplardaHoşgeldiniz , başarılarınızı tebrik ederim öncelikle
Benimde kocaman bir kütüphanem var ve okumakdan duyduğum mutluluğu başka şeylerde bulamıyorum ,
sohbet etmeyi çok isterim :) şuan hangi kitabı okuyorsunuz ?
Teşekkür ederim bu aradaMargaret Lav Aime. Yanlız derdim kitaplar çok pahalı ve kimseyle paylaşamıyorum. Kitaplarımı kıskanıyorum okuduğum kitaplar bazen rüyalarıma bile giriyor. Zamanı ve mekanı unutup, karakterlerin olaylarını yaşıyorum. Ve inanılmaz bir serüven. Arkadaşlarım oluyor birsürü bazen yanlız bir savaşcıbu yüzden arkadaşa vs ihtiyaç duymuyorum. Zaten birçok arkadaş oluyor kitaplarda
Aynı şeyleri bende yaşıyorum :) yanlız olmadığımı görmek beni çok sevindirdi Dün orhan pamuk-Kar bitirdim gece karmakarışık rüyalar gördüm :) benimde çok fazla arkadaşım yok zaten kitaplardan fırsat da bulamıyorum arkadas edınmeye , olanlarda sıkıcı gelmeye basladılar artık basıt gelıyorlar :)Margaret Lav Aime. Yanlız derdim kitaplar çok pahalı ve kimseyle paylaşamıyorum. Kitaplarımı kıskanıyorum okuduğum kitaplar bazen rüyalarıma bile giriyor. Zamanı ve mekanı unutup, karakterlerin olaylarını yaşıyorum. Ve inanılmaz bir serüven. Arkadaşlarım oluyor birsürü bazen yanlız bir savaşcıbu yüzden arkadaşa vs ihtiyaç duymuyorum. Zaten birçok arkadaş oluyor kitaplarda
Rica ederim , İstanbulda yaşıyorsanız kadıköy -akmar pasajını önerebilirim daha uygun oluyor kitaplarTeşekkür ederim bu arada ❤
Hoşgeldiniz. Bizim de niyetimiz o benim bir kütüphanem yok ama ben de sayısıni bilmem Hatta okuduğum kitapların adını not almaya başladim unutmamak adına. Ben şu an güncel olarak okuduklarımızdan bahsedelim günde kaç sayfa okuduk kitap nasıl gidiyor vs. Anlık takip gibi olsun diye düşündüm ama arkadaşlarımız fırsat buldukça okuduklari kitaoparla ilgili yorumlar da yapıyorlar. Kısacası kitapla ilgili her türlü sohbet olsun istiyoruz.Bugüne kadar okuduğum kitabın sayısını brn bile bilmem. Evde sağlam bir kütüphanem var.
Kitaplar varken temel ihtiyaçlar dışında hiçbir şeye. İhtiyaç duymuyorum. İki defa katıldığım kısa hikaye yarışmasında bir birinciliğim ve birde 3.lüğüm var. İsterseniz okuduğumuz ortak kitaplar hakkında sohbet edebiliriz
Allah bağışlasın , kaç yaşındasınız ?İki evladım var daha küçükler dışarı çıkmak biraz zor kolay bir hayat ve çocukluk geçirmedim. Ve kitaplar benim kurtarıcım oldu. Onlara zarar gelince bir arkadaşımı incitmişim gibi üzülüyorum. Malum çocuklar
27 yaşındayım 8 ay oldu evleneli , bende istiyorum artık düşünüyorum bebek30 siz. Allah bin kere razı olsun ve size de nasip etsin