Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn ,Merhabalar. Beni de aranıza alın :)
Stefan Zweig kitaplarına bayılıyorum
Bilinmeyen bir kadının mektubu
Olağanüstü bir gece
Satranç
Geçmişe yolculuk
Bir çöküşün öyküsü
Mecburiyet
Bir kadının yaşamından yirmidört saat
Korku
Ay ışığı sokağı
Yakıcı sır
Hepsini tavsiye edebilirim. Yakında yenilerini sipariş edeceğim :)
Orhan Pamuk anlatımı bana çok sıkıcı geliyor aşırı detaylara iniyor ve okuyamıyorum
En son bitirdiğim kitap Sabahattin Ali - İçimizdeki Şeytan
Şu an okuduğum kitap Robin S. Sharma - Ferrarisini Satan Bilge
Mübarekli işler peşindeyim. Dua gruplarının hepsine katıldım nerdeyse.Selam kızlar ,
Nasılsınız neler okuyorsunuz bakalım?
merve nerelerdesin , bebek durumları ne alemde , bende hala birşey yok
Kitap okuyormusun?Mübarekli işler peşindeyim. Dua gruplarının hepsine katıldım nerdeyse.
Okumuyom komple kuran filan.Kitap okuyormusun?
Allah kabul etsin canım bana da dua et,Okumuyom komple kuran filan.
Gel sen de bizle dua et canım.Allah kabul etsin canım bana da dua et,
Ederim valla , evrene pozitif enerjı yayalım etıketle benıGel sen de bizle dua et canım.
Esmaül hüsnadan tesbih çekiyoruz. Yogada filan sa zaten tekrarlayici kelimeler meditasyonun yardimcisi oluyomuş. Her türlü mantıklı. etiketliyorum.Ederim valla , evrene pozitif enerjı yayalım etıketle benı
kız profıldekı senmısın , tanısmıstık ama unuttum kac yasındaydın )Esmaül hüsnadan tesbih çekiyoruz. Yogada filan sa zaten tekrarlayici kelimeler meditasyonun yardimcisi oluyomuş. Her türlü mantıklı. etiketliyorum.
28.5kız profıldekı senmısın , tanısmıstık ama unuttum kac yasındaydın )
Ben onu okuyamadım.Jean-Jacques Rousseau - Bir Yalnız Gezerin Düşleri'ni okuyorum.
Cümleleri çok uzun, neredeyse yarım sayfa edecek cümleleri var fakat altını çizdiğim çok yer oldu. Ben beğendim.Ben onu okuyamadım.
Ben tez canlıyım olay lazım bana. Oğuz atay da okuyamıyorum 1 kitabını okudum sadece mesela.Cümleleri çok uzun, neredeyse yarım sayfa edecek cümleleri var fakat altını çizdiğim çok yer oldu. Ben beğendim.
Klasikler okuyabilirsiniz. Yabancı klasiklerden aklıma Jane Eyre, Gurur ve Önyargı, Akıl ve Tutku geldi. Ahmet Ümit, Orhan Pamuk, Yaşar Kemal'in kitapları da güzeldir.Ben tez canlıyım olay lazım bana. Oğuz atay da okuyamıyorum 1 kitabını okudum sadece mesela.
Merhaba , Kırmızı saçlı kadın çok güzel bir kitap okumaya ara vermiş olduğunuz için güzel bir başlangıç olabilir ince zatenMerhaba uzun zamandir kitap almiyorum elime konuyu gorunce aaa neden kitap okumuyorum dedim. Bana da kitap onerir misiniz? Kisisel gelisim sevmiyorum. Aslinda orhan pamuk kirmizi sacli kadin kitabini okumak istiyordum okudunuz mu acaba?
Livaneli hastasıyım. Kitap da çok güzel.Livaneli -kardesimin hikayesi okuyorum şuan..