🎀 Okuyorum, okuyorsun, okuyoruz. 📚 🎀

Daha 1 ay önce 15 tane filan kitap aldım , geçen cuma günü 9 tane daha aldım arada 2şer 3 er aldıklarımda hariç tabi , kitap konusunda büyük bi açlık içerisindeyim keşke kimse dokunmasa bana yapacak hiçbir iş olmasa hiç uyumasam devamlı okusam diye düşünmüyor değilim bazen
Öyle de olmuyor mu bazen. Uyumadan önce az daha okuyayım diye sabah 5 yapmışlığım var saati. 🤣

Di

Ben de kardeşimde Elvada güzel vatanım vardı bir okuyayım dedim. Öldüm yani bitirene kadar. Bi de cep boy bi kitapti yediyüz küsür sayfa olmus kucuk ama kalin tutmasi bile zordu 🤣 yuzyillik yalnizlik okurum diye dusunuyordum ama ben kutuphaneden aliyorum o rafta degildi bunu aldim.
Beni can evimden vurdun şuan , okumaya Ahmet Ümit polisiye kitaplarıyla başladım bütün kitaplarını da okudum son cıkan harıc o cekıcı gelmedı

İnce Memedi okudum , çok severek okudum ama dediğin gibi betimlemeler çok çok fazlaydı bu insanı kitaptan soğutuyor biraz , bende aynı şekilde düşünüyorum okumakla ilgili sorun yok çok seviyorum ama gereksiz bilgiler canımı sıkıyor benımde :)Aslında marquez den yüzyıllık yanlızlığı çok öneriyorlar ama cesaret edip alamadım bir türlü , kitap yarım bırakmayı sevmiyorum sıkılırsam başka kitaba da geçmiyorum bitirmeden öyle sürünüyoruz günlerce
Bu tam olarak ben bi kitabın dilini sevemediysem akmıyosa sayfalar o kitap benim için zulüm oluyo şu an elimde bir sürü kitap var ama bu ay kendimi iyice okumaya vericem kitap okuma seanslarım akşamları oluyo genellikle

Beni can evimden vurdun şuan , okumaya Ahmet Ümit polisiye kitaplarıyla başladım bütün kitaplarını da okudum son cıkan harıc o cekıcı gelmedı
Bende bunu okuyorum😀

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu tam olarak ben bi kitabın dilini sevemediysem akmıyosa sayfalar o kitap benim için zulüm oluyo şu an elimde bir sürü kitap var ama bu ay kendimi iyice okumaya vericem kitap okuma seanslarım akşamları oluyo genellikle
Bende bunu okuyorum😀
İyi okumalar :) Ahmet Ümiti çok severim , tekrar okumak istediğim kitapları var ama elimde cok fazla okunmayı bekleyen kıtap oldugu ıcın suan okuyamıyorum , ben ısyerınde zaman buldukca okumaya calısıyorum cantamda hep ınce kıtaplarımdan vardır :) aksamları uyumadan okumaya calısıyorum ama evlı oldugum ıcın cok fazla yapamıyorum bunu haftasonları okumaya calısıyorum daha dogrusu fırsat buldugum heran da dıyebılırız :)

İyi okumalar :) Ahmet Ümiti çok severim , tekrar okumak istediğim kitapları var ama elimde cok fazla okunmayı bekleyen kıtap oldugu ıcın suan okuyamıyorum , ben ısyerınde zaman buldukca okumaya calısıyorum cantamda hep ınce kıtaplarımdan vardır :) aksamları uyumadan okumaya calısıyorum ama evlı oldugum ıcın cok fazla yapamıyorum bunu haftasonları okumaya calısıyorum daha dogrusu fırsat buldugum heran da dıyebılırız :)
Bende de stefan zweigin ince kitapları var daha başlamadım onlara ayşe kulin gülşen kılıç arslan ve daha niceleri bekliyo okunmak için sırasıyla okuycam

Bende de stefan zweigin ince kitapları var daha başlamadım onlara ayşe kulin gülşen kılıç arslan ve daha niceleri bekliyo okunmak için sırasıyla okuycam
Stefan Zweıg ın bırcok kıtabını okudum cok severım ,
o tarz ınce kıtapları evde okumuyorum kı bıryere gıttıgımde cantamda tasıyıp okuyabıleyım :)
Ayse kulın de eskıden cok okudum artık cok cekıcı gelmıyor bana degısık seyler ıstıyor bunyem :KK70:

Kitap okuma alışkanlığı zaman içinde ivme kaybetmiş, son 1 yılda yeniden tırmanışa geçmiş biriyim.

Kitap okumak mutluluk veren, mutluluk verirken derinden etkileyen bir şey benim için.

Okuduğum kitapları ve bir kaç cümle ile değerlendirmelerini yapmayı düşünüyorum.

Günde kaç sayfa okuduğumu her gün buraya yazacağım.

Umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz. 💐
Sevmeye çalıştım ama olmadı kitap okuyunca bi bakıyorumki ağzımdaki sakızla oynuyorum sakızı elimle çekip uzatıyorum sonra kitabı bırakıyorum :KK61: :işsiz:
Okuyuncada kırmızı başlıklı kız yada
Kurbaga prensi okuyorum

Şiirler ve romanlar... etik hikayeler yada efsaneler ilgimi çekmiyor:110:
Şuan 5 topraklı fesleğen okuyorum, yazı yolcusunun harika bir şiir kitabı 😍sayesinde Osmanlıca terimler kullanıyorum 😁 3. Okuyuşum.
Şuan pek kitabım yok okula bağışladım kitaplarımı😌 yeniden alıyorum Yıladız Tozu var sırada, bu bitince romana başlıyorum...
"Düşlerde gel bana... gel ki verebileyim, kalbine karşı atan kalbimi, nefesine karışan nefesimi...
Alçak sesle konuş omzuma yaslan, çok uzun zaman önceki gibi sevgilim, çok uzun zaman..."

Bu da beş topraklı fesleğen adlı kitabımdan;
"Hangi zamanda dokunduysan,
Sen koktum..."

Sevmeye çalıştım ama olmadı kitap okuyunca bi bakıyorumki ağzımdaki sakızla oynuyorum sakızı elimle çekip uzatıyorum sonra kitabı bırakıyorum :KK61: :işsiz:
Okuyuncada kırmızı başlıklı kız yada
Kurbaga prensi okuyorum
Bebeğim bebek misin hala sen. :emir_bebek::lülülü::KK70: önce orhan kemalle filan baslayabilirsin kısa kisa hikâyeler şeklinde çünkü onun kitaplar. Inanılmaz bir haz lütfen bundan mahrum kalma. 🥰🤗

Şiirler ve romanlar... etik hikayeler yada efsaneler ilgimi çekmiyor:110:
Şuan 5 topraklı fesleğen okuyorum, yazı yolcusunun harika bir şiir kitabı 😍sayesinde Osmanlıca terimler kullanıyorum 😁 3. Okuyuşum.
Şuan pek kitabım yok okula bağışladım kitaplarımı😌 yeniden alıyorum Yıladız Tozu var sırada, bu bitince romana başlıyorum...
"Düşlerde gel bana... gel ki verebileyim, kalbine karşı atan kalbimi, nefesine karışan nefesimi...
Alçak sesle konuş omzuma yaslan, çok uzun zaman önceki gibi sevgilim, çok uzun zaman..."

Bu da beş topraklı fesleğen adlı kitabımdan;
"Hangi zamanda dokunduysan,
Sen koktum..."
Romantik perim benim 😘😘 bağış yapman çok güzel bende evde dekor olarak kullanılmalarından çok birilerinin ellerinde dolansın istiyorum kitaplar. Alıntıların da çok hoş. 🥰🤗

Zweigi bitir bi kenara koy. Amok cok beğenmiştim ben. Hemen bitiyo zaten kitapları. 🤗

Bebeğim bebek misin hala sen. :emir_bebek::lülülü::KK70: önce orhan kemalle filan baslayabilirsin kısa kisa hikâyeler şeklinde çünkü onun kitaplar. Inanılmaz bir haz lütfen bundan mahrum kalma. 🥰🤗
Ev kitap dolu kuzum ama 1.sınıftan beri sevmem okumayı hep yazmayı sevdim malesefff 😣

Romantik perim benim 😘😘 bağış yapman çok güzel bende evde dekor olarak kullanılmalarından çok birilerinin ellerinde dolansın istiyorum kitaplar. Alıntıların da çok hoş. 🥰🤗
Evet imzalı kitaplarım benimle kalır sadece, gerisini bağışlarım okullara bazen gider arada okurum 😁

X