- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
hadi itiraf et 12 yaşındaki çocuğu idare etmesini bilmeyen sensinBende kardeşim gibi davrandım ama tepeme cıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi itiraf et 12 yaşındaki çocuğu idare etmesini bilmeyen sensinBende kardeşim gibi davrandım ama tepeme cıktı
Supetrapuella hatunuyla hemen hemen ayni fikirde oluyoruz hep,sadece accik ters ters konusuyor cadi
Bu aralar baya rahatsizim ben nedir bu okuyan insan dusmanligi anlayamiyorum. He gorumce okuyor ama cahil,sirtini kaynanaya yaslayan etinden sutunden faydalanip evde takilan,bos vakitlerini gorumceye takarak geciren konu sahibi hanim kizimiz cahil degil dogru
Bi an benim yengemden bahsettiniz sandim.Niye ciksinki ekmek elden su golden :) annem bazen cikin dio cikmam dio yemin ederim :) en ufak katkilari eve bulunmaz.annemi de kanser etti annemi biktirmaya caliyo evden ciksin evde ona kalsin die "anneme dediler ust katta ev yapcaz annemde tamam dedi hatta 20 bin de verdi insaata baslasnlasinlar die.tutturdi gelin hanim illede tapu illede tapu die.annemin arsasinin ustune ev yapiliyor t annemin evi senet o senette annemin ustunde zaten bi kisinin uzerine oluyo sanirim onuda utanmadan annemden istiyor sanki onun parasiymis gibi.annem normalde iki tapu ciksa verirdi ama arsa kadinin eger verirse kendi evide onun ustune olmis olacak annem ona guvenmiyor
Aynen ya. Ben evlenene kadar evde en ufak bir is yapmadim,demek yengem olsa dunyayi bana dar edecekti.Kendim yazıyor gibi hissediyorum dark
Gelin o evde oturmasa kaynana çocuk bakmasa ev işi diye bir problemi olmazdı görümcenin
Ayrıca ev kızın babasının evi ister düz oturur ister yatar ister amuda kalkar
Anne babasinin sesi çıkmıyor gelin hanıma ne oluyor
Bir de abiyi dolduruyor konu sahibi kırk yilda bir evine gelen görümcenin is yapmamasını gözü kaldırmıyor
Elinden gelse kızı baba evine sigdirmayacak
yinede sacma tapu istiyorsa kpcası calıssın alsın. Ne güzel calışmadan tapu verin diye tutturmak. Öyle bir yollardım ki onu babasının evine. Siz şımartmışınız resmen
Saçlarını yol eline verOyle valla sende haklisin.ama bas edemiyoz onu tanisan sende pes edersin insani o derece biktiriyoki anlatamam.kavga esnasinda ustumi giyiniyom evime gidimde kurtulim die giyindigim odaya geliyo resmen beni taciz ediyor susmuyor takiii sen evden uzaklasana kadar konusuyor.iftira bile atiyor allah sahit.ben bekarken abimin yengemin yattigi yatak odasinu kadar calisip 10 bin borclarini kapattim.bigun yengeme derdimi anlattim isim cok zor die bana dedi cik ozman isten bende dedim nasil cikiyim taksiti oduyom dedim kalkti abime dedi karpuz minnet ediyor taksiti oduyo die basimiza kakiyo dedi.bu en sonki kavgamizda Yine iftara atti.tartisma esnasnda bana dedi siz hep taksit oduyoz diodunuz dedi bende bagirdim ona bak sen dedim biara bana iftira atmistin sozde bn basiniza kakiyom die yalanmi dedim ben odemedimmi dedim
Kalkti abimi aradi dedi karpuz dio esyalari ben aldim esyalaro goturmeyelim die.halbuki zaten o esyalari artik istemiyor yenilerini istiyor beni bahane etti bnde telefon acikken bagirdim cagirdim abimede ses gitsn iftira attini anlasin die.ki benim.zaten esyam var onun esyalarini napcam ben nie istiyim onlarin sictigi esyalarini salakmiyim ben. Kocama dediki karpuz bana saygisizlik yapiyo yaziklar olsun sana bi tokat vuramiyomusun dedi kocamda ben iki kadin arasina girmem kusura bakma dedi :)bu olaylar esimin annemin gozu onunde oldu.esim yemin etti sana bisi demem gidiyosan git ama o kadin o evde oldugu surece ben annenlere gelmicem dedi... Ohoooo daha neler neler diorumya anlatsam roman olur die
Yanliz degilmisimdemek :)Bi an benim yengemden bahsettiniz sandim.
ne oluraa olsun kendi sucunuz daha doğruau annenın. Kapı orda kimse kimsenın borcunuda ödemek zorunda değil. Nasıl alıştırdıyasanız öylede devam eder.Oyle valla sende haklisin.ama bas edemiyoz onu tanisan sende pes edersin insani o derece biktiriyoki anlatamam.kavga esnasinda ustumi giyiniyom evime gidimde kurtulim die giyindigim odaya geliyo resmen beni taciz ediyor susmuyor takiii sen evden uzaklasana kadar konusuyor.iftira bile atiyor allah sahit.ben bekarken abimin yengemin yattigi yatak odasinu kadar calisip 10 bin borclarini kapattim.bigun yengeme derdimi anlattim isim cok zor die bana dedi cik ozman isten bende dedim nasil cikiyim taksiti oduyom dedim kalkti abime dedi karpuz minnet ediyor taksiti oduyo die basimiza kakiyo dedi.bu en sonki kavgamizda Yine iftara atti.tartisma esnasnda bana dedi siz hep taksit oduyoz diodunuz dedi bende bagirdim ona bak sen dedim biara bana iftira atmistin sozde bn basiniza kakiyom die yalanmi dedim ben odemedimmi dedim
Kalkti abimi aradi dedi karpuz dio esyalari ben aldim esyalaro goturmeyelim die.halbuki zaten o esyalari artik istemiyor yenilerini istiyor beni bahane etti bnde telefon acikken bagirdim cagirdim abimede ses gitsn iftira attini anlasin die.ki benim.zaten esyam var onun esyalarini napcam ben nie istiyim onlarin sictigi esyalarini salakmiyim ben. Kocama dediki karpuz bana saygisizlik yapiyo yaziklar olsun sana bi tokat vuramiyomusun dedi kocamda ben iki kadin arasina girmem kusura bakma dedi :)bu olaylar esimin annemin gozu onunde oldu.esim yemin etti sana bisi demem gidiyosan git ama o kadin o evde oldugu surece ben annenlere gelmicem dedi... Ohoooo daha neler neler diorumya anlatsam roman olur die
Bazilari cok rahat ya.hem milletin evine yerles hem cocuk dogur.Vallahi ben maddiyat nedeniyle nasıl ev kapatılıyor anlamıyorum?
Şimdi siz ayrı bi eve evlenmediniz mi eşya almadınız mi?
E şimdi o evi eşyaları naptiniz hadi ev kiraydı çıktınız eşyalara noldu ?
Diyelim ki direkt olarak kv evine evlendiniz kendinize ayrı ev yapmadınız.
Peki bu esnada neden cocuk yapmak yerine siz de çalışıp para biriktirip evinizi kurmadınız?
Peki bunları da geçelim bebeğiniz oldu vs.
Neden şu anda calismiyorsunuz kv de var zaten bebeğinize bakabilir girin bi işe en az asgari ücret alsanız zaten kirayı fatulari vs. karşılar.Evde oturup görümceyle uğraşmaktan iyidir.
Ben 29 yaşına geldim maddiyat yüzünden çocuk yapmıyorum halen ölçüp tartıyorum sürekli hazır miyim diye.
Sirf bunu yapmamak icin anneme gitmiyorum cunku sabrimin sinirlarindayim ona sinirimden hamile halimle onumde elektrik supurge vardi tekme attim ona degdi hatta elimi kapilara falan vurdumSaçlarını yol eline ver
Susar böylece
Evet aynı fikirde oluyoruz genelde ben de farkediyorumSupetrapuella hatunuyla hemen hemen ayni fikirde oluyoruz hep,sadece accik ters ters konusuyor cadi
Bu aralar baya rahatsizim ben nedir bu okuyan insan dusmanligi anlayamiyorum. He gorumce okuyor ama cahil,sirtini kaynanaya yaslayan etinden sutunden faydalanip evde takilan,bos vakitlerini gorumceye takarak geciren konu sahibi hanim kizimiz cahil degil dogru
Saçlarını yol eline ver
Susar böylece
Haklisin.bizimde hatamiz var.dunya derdi annem icin boyle kv herkeze nasip olsun die ama yengem boyle kv bile delirttine oluraa olsun kendi sucunuz daha doğruau annenın. Kapı orda kimse kimsenın borcunuda ödemek zorunda değil. Nasıl alıştırdıyasanız öylede devam eder.
Cadisin he ama seviyorum ben seni petracagzimEvet aynı fikirde oluyoruz genelde ben de farkediyorumNormalde bu kadar ters değilimdir ama burada tahammül edemiyorum gerçekten cadı oldum çıktım
Sevgiler![]()
Size ne ya ?Eşim görüyo söylemeye gerek yokki. Kadın diyo ben iyi yapmışım böyle ben çok çektim oda keyfine baksın diyo. Şaka gibi yarın evlense görücem halini
Ay çok hoşsunuz ben de sizi seviyorum darkmore hanımcımCadisin he ama seviyorum ben seni petracagzim
Opeyim de sen de beni sev