- 30 Mart 2016
- 64
- 69
- 88
- 35
bazen senin mesajlarini okuyunca ben mi yazdim la bunu deyip yazan kim diye bakitorumYaşım 37 12 yıldır annemden ayrı, aynı Adamla yaşıyorum ha bu arada bir dönem evli değil sevgiliydik de bunu da belirteyim
Şuan oğlum da içerde uyuyor
Hatta öğlen başka konuya da yazdım bugün öğle yemeğini eşim yaptı da yedik diye
Boş atıp dolu tutmuyor tecrübelerimi dile getiriyorum
Bu konuda size katılıyorum daha kucucuk kizin daha simdiden evlendirmisler sonra da bosatmislar.Ya ne alakasi var? Ben ne kadinlar gordum sacini supurge ediyor da kocasina yaranamiyor, ne kadinlar gordum mutfaga girmiyor el ustunde. Sizin kafa 50 yil oncenin kafasi. Ben de evlenmeden su bile almazdim, meyveme kadar annem soyardi simdi masallahim var tabi ki esim en buyuk destekcim.
Ayrica kizin kendi evi istedigini yapr kimse karisamaz abes olan evlenip ayni evde yasamak.
Hayır cidden çok basit bi matematik var ortada insanlar bunu neden hesap etmiyor anlamıyorum.Bazilari cok rahat ya.hem milletin evine yerles hem cocuk dogur.
insanlarin rahatini bozdun belki de arkadasim hic dusunmuyor musun bunu?sizi ne ilgilendirir kisisel aliskanliklari.bir de ne itici itici yazmissin tum zehrini kusmussun resmen.kalkmis kiza dedikoducu diyorsun sen ne yaptin bu laflari yazarak acaba?asil o sizden rahatsiz olmali ki oluyordur bence.
Keşke Herşey Bu Kadar Kolay Olsa Özel Sektör Köle Arıyor Çoğunluk Saat 7 veya 8 akşama kadar çalıştırıyor çocuğun varsa kim bakacak o saate kadar kreş yok kaynana veya annede bakmazsa ne olacakHayır cidden çok basit bi matematik var ortada insanlar bunu neden hesap etmiyor anlamıyorum.
Kocanın maaşı parası yetmiyorsa sen de çalışacaksın bu kadar basit yani.
Maddi sıkıntı var diye gidip ev üstüne ev olmaz o zaman evlenmenin bi anlamı kalmıyor yani.
Aynen bnde cevirdini dusunuyorumKonu sahibi tepki alinca cevirdiiiii....kesinlikle inanmiyorum aksine..
Ama buradaki konu sahibinin kv var zaten ilgileniyormus normalde de torunuyla ben o nedenle önerdim zaten.Keşke Herşey Bu Kadar Kolay Olsa Özel Sektör Köle Arıyor Çoğunluk Saat 7 veya 8 akşama kadar çalıştırıyor çocuğun varsa kim bakacak o saate kadar kreş yok kaynana veya annede bakmazsa ne olacak
Aynen katılıyorum evde iş yapmayanlar baba evine dönüyormuş daha evlenmeden kız baba evine dönmüş.Bende bu isi anlamıyorum. Hemen kizin olmayan evliliğine gelmis konu ,neredeyse evlilikte zulüm göreceği filan yazılmışta ne alaka yani baba evinde el bebe gül bebe büyüyup is yapmayan sirf bu yüzden koca evinde baba evine dönüş yapsin ki. Bazıları hayatın sadece kendi yaşadıklarından ibaret olduğunu sanıyor. ....
konu sahibi bazı konuları eksik anlattı sankiAma buradaki konu sahibinin kv var zaten ilgileniyormus normalde de torunuyla ben o nedenle önerdim zaten.
Ki zaten çocuk planlamadan önce bunu hesap etmek lazım.
Kolay değil ben de özel sektördeyim ama gidip ev üstüne ev yaşamaktan bin kat daha iyidir.
Her evin kendi duzeni vardir.. bende yatarim babamin yaninda ne var.. kizin kendi evinde anne ve babasi ile olan iliskisi bile batar olmus size ben anlattiklariniz da bi sorun goremedim.. biran once kendi evinize cikarsiniz insallah ev ev ustune zor..Mrb kızlar. Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?