- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.785
- 598
Elin adamı kim, konuyu tam okumadım
Ooo ben eski konuları merak ettim şimdi,bir gezip geleyim...[/QUOTE]üvey kp. görümceyide sordum kimin kızı diye onuda cevaplamadı.
Biz kadınlar ayrıntıları ne kadar çok seviyoruz[/QUOTE]Ooo ben eski konuları merak ettim şimdi,bir gezip geleyim...
Biz kadınlar ayrıntıları ne kadar çok seviyoruz[/QUOTE]Ooo ben eski konuları merak ettim şimdi,bir gezip geleyim...
yok ya,bir baktım sadeceBiz kadınlar ayrıntıları ne kadar çok seviyoruz
eeee hani annesi ben çektim kızım keyfine baksın diyorduAnnesi hep uyarıyo. Kızım bizdeyken bana yardım ederdin niye değiştin. Amaan boşver diyo annesine gelin varken bana keyif düşer diyor..
[/QUOTE]yok ya,bir baktım sadece
Ama göz atmasam,geçen yıl"bir yıllık evliyim"yazdığını nereden bilecektim.
Ve evet,baba yok,anne başkasıyla evli.
Kedi burdaysa,et nerde,et burdaysa kedi nerde
iştahını bile sorun etmişsiniz madem aynı evde yaşamaya tahmül edemeyecektiniz ne demeye kabul ettinizkiMrb kızlar. Konuyu güncelleyip geniş çaplı alıyorum. Şimdi biz nişanlıyken benim eşim kendi bahçesinde kocaman bi ev yaptı.boya badanasını bile kendi elleriyle yaptı bende herşeyimizi kendim alıp yerleştim. Tabi o sıralar kv eşim ve babası ve bu görümce evin arkasında sobalı bi evde yaşıyorlardı. Ev soğuk ve eskiydi. Bizim yan tarafa ev yapıcaklar diye anlaştık. Ben büyük ev sevdiğimden dolayı bahçemiz var diye 5 +1 koca ev. Biz bir yıl ayrı yaşadık. Tabi ben çalışıyordum o zamanlar. Doğumdan sonra sürekli bizdelerdi. Ve kp işsiz kızını okutamıyor.evleri sobalı ve suları hep donuyordu. Eşimde benimle konuştu zaten hep bizdeler yan tarafa 2+1bi küçük ev yapıcam yaza kadar bizde kalsınlar deyince kıramamdım. İki odayı onlara ayarladık. Görümcede okula gidip geliyo diye bide rahat ders çalışsın diye kv ve eşimin hatrına ona da iyilik yaptık.ama artık yetti. Anne babası bile rahatsız kızdan.ha şunu da belirteyim. Bana laf yapanlara ben geçici olarak evdeyim. Bende okudum benimde işim var bende çalışıyorum. Öyle bilmediğiniz soruları sormadan yorum yapmayın. Tabikide cahillik. Hangi okumuş insan gerici düşünür. Gelinlere çektirmek lazım da ne demek. Annesi hep uyarıyo. Kızım bizdeyken bana yardım ederdin niye değiştin. Amaan boşver diyo annesine gelin varken bana keyif düşer diyor..
(Bu alttaki yazıyı okumuştunz zaten)
Ben bi süre birlik oturmak zorunda kaldım 3 yıllık evliyim. Kv çok iyi ve idareci bi kadın. Birde kızım var sağolsun yardımcı oluyo. Bi süre maddi sorunlar sebebiyle beraber kalıyoruz. Ev kocaman ve herkesin kendi odası dışında boş odamız bile var. Ancak aynı çatı altındayız. Üni okuyan bi tane görümcem var.eve gelmesi zulüm gibi. Ben kızım erken uyandığından dolayı kalkıp temizlik kahvaltı vs.hazırlıyorm. kv de kızımla ilgileniyo o sıra. Görümce hanımefendi okul olmadığı sıralar tatil zamanları geç uyanıyo gelip hazır kahvaltısına oturuyo. Ben tam kızımla ilgilenicekken. Annesi diyoki kızım sende kalkıp şu masayı topla. Resmen ateş püskürüyo kadına. Kocaman kız banyo yapıcak iç çamaşırını bile annesinden istiyo. Çok garibime gidiyo, veya evde önemli bi iş var diyelim bi yolunu bulup kaytarıyor. Babasının yanında öylr uzanıyorki bcakları havada resmen. Bi su verirmisin. Off ya git al diyo. Eşim geçenlerde alışverişe götürdü beni kış için. Eve geldim. Kendisinin dünya eşyası var. Tutturmuş benim hiç bişeyim yok anne bana da alın.üstelik pasaklı. Kirli çorabını bile tekrar giyer. Üni. 3. Sınıf ilk kazandığı yıl hiç bişeyi yoktu ben çorabına kadar aldım. Dolabımdan ne almak istese verirdim hep ama şuan tahammülüm yok. Bide dedikoduyu çok sever. Bunun kızı şununla falan hep milletin arkasından atıp tutar. Diyelim bişey yapmak istesem oda aynısını yapmak istiyor. Bide çok fazla aç gözlü doymak bilmiyor. Yemeğe oturur tabağını bitirir.sonrada ayy çok iştahsızım der. Paylaşım diye bişey yok.bencil. ortak kozmetik satıyoruz. Ben hem satıyorum hem ücretleri topluyorum hemde kargodan alıyorum. Bazen evden çıkamadığım için parayı yatırmasını aöylüyorum. Bir hafta boyunca hatırlatıyorum. Anneside arayıp hatırlatıyo. Hep unuttum diyo. Ama gelen ürünün en iyisinide kendisi alıyo. Çok bencil. Üstelik anneside hiç uyarmıyo. Yada kızını benim yanımda küçük düşürmek istemiyor.ama bazen fena kavga ediyorlar. Bi anne kızına dermi ömrümü yedin bıktım diye. Neyse sabrediyorum iyi olmaya çalışıyorum ama nafile.
Hep önyargı sinirden aceleyle yazdım ama toparlayıp geniş aldım. Abimin evi istediğimi yaparım havasında hep.konuyu tekrar okuhun lütfen
Elin adamı kendi babası. İşsiz ve para birikimi yapmayan bi insan. Siz madem okuyan ve görgüyü bilen insanlarsınız sorum şu size? Ortak yaşam alanlarında bencil davranmak insanları yormak doğrumu? Ne olursa olsun. Bi hastahanede yurtta vb. Kalmadınız mı hiç. Siz banyo yapmak istediğinizde biri aaa ben yapıcaktım dermi ? Yada siz yemek yaptığınızda nezaketen bile olsa aaa iğrenç ya köpeğe ver oda yemez demisiniz? Oysaki bütün herkes beğenmişken? Bu bahsettiğim kişi şikaketçi olmasından kaynaklı yurttan atıldı yine bize sığındı. Ona oda açtım. Bütün dolabımı kullandırdım. Peki biri sizin odanızda giyinmek istese sürekli odanızda aynanız güzel gösteriyor diye. Sizde tamam deseniz her seferinde çorabını iç çamaşırını ve pijamasını dağınık bi şekilde bırakıp gitse bu nedemektir? Bu ister genç ister öğrenci olsun bi görgü kuralıdır. Ben 5 yıl öğrenci evinde kaldım. Bende yaşadım. Ama buna pes. Annesinden istemesi benim gözüme batmıyor annesi rahatsızlığını belirttiği halde hep aynı davranışı sergilemesini kınıyorum. Laftan anlamak lazım[/QUOTE]kırk mesaj alıntılayıp konuyu bir daha okuyun demek nedir yahu..
benim soruma cevap verirmisiniz?
eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?
Ama alıntıladığınız arkadaş diyor ki,kayınpederin ölmüş,nasıl kendi babası oluyor,yoksa annemi üvey,ama baba ölmüştü,geri mi döndü kafası karıştıElin adamı kendi babası. İşsiz ve para birikimi yapmayan bi insan. Siz madem okuyan ve görgüyü bilen insanlarsınız sorum şu size? Ortak yaşam alanlarında bencil davranmak insanları yormak doğrumu? Ne olursa olsun. Bi hastahanede yurtta vb. Kalmadınız mı hiç. Siz banyo yapmak istediğinizde biri aaa ben yapıcaktım dermi ? Yada siz yemek yaptığınızda nezaketen bile olsa aaa iğrenç ya köpeğe ver oda yemez demisiniz? Oysaki bütün herkes beğenmişken? Bu bahsettiğim kişi şikaketçi olmasından kaynaklı yurttan atıldı yine bize sığındı. Ona oda açtım. Bütün dolabımı kullandırdım. Peki biri sizin odanızda giyinmek istese sürekli odanızda aynanız güzel gösteriyor diye. Sizde tamam deseniz her seferinde çorabını iç çamaşırını ve pijamasını dağınık bi şekilde bırakıp gitse bu nedemektir? Bu ister genç ister öğrenci olsun bi görgü kuralıdır. Ben 5 yıl öğrenci evinde kaldım. Bende yaşadım. Ama buna pes. Annesinden istemesi benim gözüme batmıyor annesi rahatsızlığını belirttiği halde hep aynı davranışı sergilemesini kınıyorum. Laftan anlamak lazım
Ama alıntıladığınız arkadaş diyor ki,kayınpederin ölmüş,nasıl kendi babası oluyor,yoksa annemi üvey,ama baba ölmüştü,geri mi döndü kafası karıştıNooption un doğrusu benim de
Onu romanın sonunda anlayacağız gohacım,yoksa tadı kaçarbir de ev kiminmiş, ben kaç sayfa okudum anlamadım.
Elin adamı kendi babası. İşsiz ve para birikimi yapmayan bi insan. Siz madem okuyan ve görgüyü bilen insanlarsınız sorum şu size? Ortak yaşam alanlarında bencil davranmak insanları yormak doğrumu? Ne olursa olsun. Bi hastahanede yurtta vb. Kalmadınız mı hiç. Siz banyo yapmak istediğinizde biri aaa ben yapıcaktım dermi ? Yada siz yemek yaptığınızda nezaketen bile olsa aaa iğrenç ya köpeğe ver oda yemez demisiniz? Oysaki bütün herkes beğenmişken? Bu bahsettiğim kişi şikaketçi olmasından kaynaklı yurttan atıldı yine bize sığındı. Ona oda açtım. Bütün dolabımı kullandırdım. Peki biri sizin odanızda giyinmek istese sürekli odanızda aynanız güzel gösteriyor diye. Sizde tamam deseniz her seferinde çorabını iç çamaşırını ve pijamasını dağınık bi şekilde bırakıp gitse bu nedemektir? Bu ister genç ister öğrenci olsun bi görgü kuralıdır. Ben 5 yıl öğrenci evinde kaldım. Bende yaşadım. Ama buna pes. Annesinden istemesi benim gözüme batmıyor annesi rahatsızlığını belirttiği halde hep aynı davranışı sergilemesini kınıyorum. Laftan anlamak lazım[/QUOTE]kırk mesaj alıntılayıp konuyu bir daha okuyun demek nedir yahu..
benim soruma cevap verirmisiniz?
eşiniz sizi elin adamıyla aynı evde yaşatıyorda sizin derdiniz cidden görümce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?