okurken keşke hiç bitmese dediğiniz kitaplar oldu mu ?

RAAPUUNNZEELL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
157
21
arkadaşlar bana çok oluyor hiç bitmesini istemiyorum en son'' ve dağlar yankılandı '' yı
okudum aynı duyguyu yaşadım ayrılmak istemiyorum

dan brown kitapları. gerçekten bitmesin istedim hatta son sayfalara yaklaşınca okumamaya çalışıyodum:) ama tabi dan brownu edebi yönden değil konusu ve kendini okutabilirliği açısından çok seviyorum.
iskender palanın şah&sultan kitabını da unutamam gerçekten harika bi kitaptı

dan brown kitapları. gerçekten bitmesin istedim hatta son sayfalara yaklaşınca okumamaya çalışıyodum:) ama tabi dan brownu edebi yönden değil konusu ve kendini okutabilirliği açısından çok seviyorum.
iskender palanın şah&sultan kitabını da unutamam gerçekten harika bi kitaptı

Bencede Dan Brown kitaplari hic bitmese dedirtiriyor öyle bir bagliyorki okuyucuyu.

kumral ada mavi tuna..
beni bu kadar içine çeken bi kitap hatırlamıorum

uzun beyaz bulut-gelibolu
süprizlerle dolu bir kitap
hem sır perdesi çözülsün diye hıphızlı okuyor hem de sonu gelmesin diye sık sık molalar veriyordum :KK24::KK24:

Marc Levy'nin kitapları özellikle ilk gün ve ilk gece bu iki kitap çok başka :KK31:

Ahmet Ümit'inde İstanbul Hatırası kesinlikle sonunu tahmin edemezsiniz... Okurken büyük keyif aldım :)

ve daglar yankılandı haftalardır sürünüyor elimde
hala bitiremedim, bi alışamadım kitaba
bitse diye bakıyorum gözüne ben de :)

ve daglar yankılandı haftalardır sürünüyor elimde
hala bitiremedim, bi alışamadım kitaba
bitse diye bakıyorum gözüne ben de :)

ben ''ve dağlar yankılandı '' yı beğendim hatta özellikle nebi 'nin hayatının anlatıldığı kısmında keşke hiç
bitmese dedim ama konu çok dağılmış arada başka insanların hayatı anlatılmış ve büyü bozulmuş ama
de bence okunmalı zorla kendini bence

safiye sultan serisi keşke bitmese dediklerimden biri
emine Işınsu çiçekler büyür kitabı
halit hüseyin bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısıda çok lezzet alıp keşke bitmeseydi dediklerim arasında

İçlendim sabah sabah. Koku efsane bir kitaptı neden bitti ya :KK43: O tadı almak için filmini de izledim sonradan ama ı-ıh.

Nietzsche Ağladığında, Yüzyıllık Yalnızlık, Parfümün Dansı, Semerkant. Bu kitapları okurken çok ama çok etkilenerek okudum ve tabi ki okurken bitmesini de hiç istemedim.

ADAM FAWER'ın iki kitabı var . Olasılıksız ve Empati. İkisi de birbirinden güzel. Hele Empati... :KK9:

Herkez bayiliyor bu kitaplara. Bi benmi okuyamadim. Olasiliksiz ilk 25 sayfasini zorla okudum. Sürekli bir hesap var yok söyle yaparsam böyle falan filan cok s1k1ldim. Gerisini okuyamadim. Bir sans versem mi?

Herkez bayiliyor bu kitaplara. Bi benmi okuyamadim. Olasiliksiz ilk 25 sayfasini zorla okudum. Sürekli bir hesap var yok söyle yaparsam böyle falan filan cok s1k1ldim. Gerisini okuyamadim. Bir sans versem mi?

Canım inan bana bende sayısal zeka sıfır :) Sayfalar dolusu metin ver bana tek okuyuşta hafızama kazınır ama sayısal dersen mıh gibi kalakalırım ancak bu kitabın sayısal anlatımlarına takılma. Sadece mantığını anlamak için verilmiş o sayısallar. İki kitabında sonunda iyi ki okumuşum diyeceksin... Ben önce empati sonra olasılıksız okumuştum ama olasılıksıza öncelik vermek daha iyi. Çünkü iki kitapta da aynı kahramanlar var, birincisinde daha iyi açıklıyor kim olduklarını...

X