• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

balzac vadideki zambak
10 senedir defalarca denememe rağmen ilk 25 sayfasını falan okuyabildim.hele bir ilk cümle var ki yarım sayfa sürüyor....çok feciydi çok
ayrıca dünya klasiklerini özellikle rus edebiyatını hiç sevmem daral gelir okurken,hiç birini tam olarak okumadım o yüzden.

dün elimden bıraktığım laura hamilton- yanmış kurban....hevesle başladığım fantastik gerilim romanı.. 10. sayfada kapağını bir daha açmamak üzere kapattım....

Bende yazamak istedim. Sofinin dünyasının populer olduğu dönem almış ve bir türlü bitirememiştim en sonunda bitti ama bende bitmiştim. Birde Savaş ve Barış o da çok sıkıcı gelmişti bana..

dostoyevski nin budala kitabı, bide iki cilt, ilk cildin yarısına kadar üç dört kere okudum, yok bitiremedim, bi kenarda duruyo, arada gözüme ilişiyo ama yok okuyamıycam ben o kitabı, baygınlık getiridi

dostoyevski nin budala kitabı, bide iki cilt, ilk cildin yarısına kadar üç dört kere okudum, yok bitiremedim, bi kenarda duruyo, arada gözüme ilişiyo ama yok okuyamıycam ben o kitabı, baygınlık getiridi

Allah Allah insanların zevkleri ne kadar değişken. Ben o kitabı bir çırpıda 2 günde okumuştum. Hatta daha sonra 4 kere daha okudum. Şimdi İş Bankası yayınlarından çıkan bir basımını aldım tekrar okuyacağım. Benim hayatta en beğendiğim kitap diyebilirim =)

yok kızz çok güzeldi o kitap ben severek okudum, hatta yazarın hayatını ağlayarak okudum zaten yazarın hayatından kesitler oldugunu düşünüyorum o kitabınsenağlama

canım o kitap delirtti çıldırttı adeta benikafamçokkarıştı:bbo:
aman Yarebbim Allah'ım neydi o tasvirler öylekafamçokkarıştı:bbo:
oku oku bitiremedim resmen kitap okumktan soğudum o kitap sayesinde:oklava:
bugünlerdede halim bahadırın iki kitabını aldım okuyorum ama hiç beğenmedim :1no2:
neresini beğenerek okuyorlar anlamıyorum yaaaCADIARZUfisfisfis

ay bende şu çılgın türkleri oku oku oku oku bitiremedim valla. sıkıldım yarısında bıraktım zaten.

bende gogol un ölü canlarını okurken ölüyordum.çok kitap okurum ama ölü canları hala bitiremedim.şeytanın fısıldadıkları adlı kitapta bana göre değil.

herkesin çok beğendiği ama malesef benim okuyamadığım Başucumda müzik
ve izmir büyücüleri ( bunu okurken kendimi salak gibi hissettim. her satırda daldan dala konan bir konusu var. bir şeymi kaçırdım diyerek hep geriye döndüm ama malesef kaçırmamışım.yakalanacak yeri yok )

"vadideki zambak" bitmeden bıraktım.
"Nutuk" okuyorum bi de uf bitiremiyorum, hepimizin muhakka okuması gereken bir kitap ama 150 ye geldim tıkandım.başlayıpta bitiren var mı?

bir de Orhan Pamuk'un Cevdet Bey ve Oğulları'nı 100. sf da bıraktım. Zorlada olsa genel kültür olsun diye okumayı düşünüyorum.

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki beni garipsiyeceksiniz, ama ne yalan söyleyeyim; Orhan Pamuk un hiçbir kitabının sonunu getiremedim. hatta 100 sayfa bile okuyamadım. oakadar uzun cümleler kuruyor ki.... bayıyor adamı. uyku problemi çeken herkeze tavsiye ederdim bir vakitler.

ellias canetti'nin "körleşme" kitabını bitirmek uzun sürmüştü...ısrarla tavsiye edilen bir eser olduğu için bitirmekte inat ettim; iyiki de öyle yapmışım cidden etkisini üzerimden atamadığım kitaplardan biri oldu.

Orhan Pamuk-Yeni Hayat
Kitabı bitirdikten sonra fırlatıp duvara çarpmıştım.Boşuna zaman kaybettim o kitabı okurken.Bir daha hiçbir kuvvet bana Orhan Pamuk okutturamaz.

Back