- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
-
- Konu Sahibi c i m c i m e
kesinlikle
kolera günlerinde aşk ve masumiyet müzesi.
Ama tekrar tekrar okumaya çalışacğaım, inadım inat.
ay bir çırpıda okumuştum demek ki kişiden kişiye değişiyor.Ayşe kulin- Adı aylin
Gebertti beni bu kitap hala da bitiremedim zaten, yarım bıraktım.
Bak bu da benim en keyif aldıklarımdan dır. Döner döner okurum arada bir.friedrich nietzsche böyle buyurdu zerdüşt
Yok kesinlikle bir sayfa bile ilerleyemiyorum.
tamam gazı aldım bugün tekrar deneyeceğim :) biraz ilerleme kaydedersem haber veririm.Bak bu da benim en keyif aldıklarımdan dır. Döner döner okurum arada bir.
kaçıncı sayfadan sonra sarıyor Allah rızası için deyiverin direk oraya atlayıp bitireyim zira kendileri 2006 dan beri falan benimle sanırım.Tutunamayanlar- oğuz atay
bu kitaba 6 7 kere başladım ama sekizincisinde bitirdim , sonradan sarıyor
Ben o kitaba bayılmıştım ama sonra kime tavsiye edip verdiysem bir kafama fırlatmadıkları kaldıcharles dickens iki şehrin hikayesi
Ya benim de en çok beğendiğim romanlardan biri Vadideki ZambakVadideki zambak tasviri beni çok yormuştu
Algıda seçicilik işteYa benim de en çok beğendiğim romanlardan biri Vadideki Zambak
Vadideki zambak benide çok bunaltmişti okurken.Algıda seçicilik işteaslında haklısınız konu olarak çok güzel bir kitaptı sadece yolların evlerin tasviri beni.çok yordu