Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Karadenizin kıyıcığında diye bi kitap vermişti öğretmenimiz sınav yapacaktıt kitaptan çok sıktı 10 sayfa okuyup bıraktım sonra sınav günü herkes birbirine anlatırken okumuş kadar oldum.

Gogol-Ölü Canlar. Kitap bitmek bilmiyor. Belki bir şey olur ümidiyle yarıda bırakmayayım dedim ama sonunda da bi şey olmuyor ki, öylece bitiyor. Sonuna kadar okuduğuma pişman oldum resmen

perihan mağden - herkes seni söylüyor sahi mutsuz musun? kitap adı kadar uzun degıl ama hıc bıtmedı bıtmeyecek gıbı gelıyor ınsana konu yok
sevgılıye mektuplar asktan ıcın bayım bayım oluyor asktan tiskindim

orhan pamuk un tum kitaplari.. ortaokuldan beri ne zaman elime bir kitabini alsam, bitmiyor..... pasternak, tolstoy, marquez bile uc gunde bitiyor en fazla....

Sofie'nin dünyası ve şu anda okuduğum tutunamayanlar! yaklaşık 2 aydır elimde ve 550 sayfaya yeni gelebildim.Anladığım sayfa sayısıda azdır yani. Bir türlü tutunamadım bu kitaba Ama azimliyim bu hafta içinde bitiricemde şöyle cıvıl cıvıl içimi açan bi kitap okucam ohh mis

Elime aldığım kitabı ne kadar bana hitap etmese bile okuyup bitirmeye çalışırım ama nedense Orhan Pamuk Kara Kitap elime ne zaman alsam ilk 3 sayfadan sonra okuyamayıp bırakıyorum. Bu arada Orhan Pamuğun diğer kitaplarında aynı problemi yaşamayıp çooğunluğunu okumuş biriyim :)

Canan TAN-En Son Yürekler Ölür yazarın okuduğum ilk kitabı (ilk ve son) başka kitabını okumayı düşünmüyorum çok sıradan çok basit elime almak gelmiyo içimden.Bi de o kadar övmüşlerdi nesini övdülerse anlamadım.

Hatırladığım bi "Savaşçı" var böyle yarım bıraktığım Cüceloğlunun, birde yabancı bi yazarın "Derviş" isimli kitabı

Stephen King - Kemik Torbası
Bitmiyo deyipte bıraktığım tek kitaptır. Hatta ikinci bir şans verip tekrardan okuyayım dedim, ama yok, yine bıraktım...

İki tane kitap var böyle, bir türlü bitiremedim
Cengiz Aytmatov'un Dişi Kurdun Rüyaları.
Nedense bir türlü sonunu getiremedim, beğenenler de vardı oysa. Bir koptum, hala duruyor.

Diğeri de Beyazıt Akman'ın Dünyanın İlk Günü.
Kalın bir kitap ancak sorun burda değil. İstanbul'un fethi gibi güzel bir olayı o kadar çok uzatmış ve detaylara o kadar inmiş ki...Bazı yerler çok akıcı, olaylarla sürükleniyorsunuz. Ancak her bildiğini aktarmak istemiş sanki, tasvirler abartılı geldi. Son kısımlarında olmama rağmen o da gitmiyor:26:

Son düzenleme:
okurken sıkılıyosam bırakırım
sırf okumuş olmak için vakit harcayamam
sıkıldığı halde sırf yarım bırakmamak için okuyanları da eleştriyorum
kaliteli okuyucu gurubuna giremez böyle okuyucular
ancak kendini kitap okuyor zannederler

Eylül (Mehmet Rauf). ortaokuldayken başlamıştım okumaya ağır geldi sıkıldım ve bıraktım. bi kaç sene sonra tekrar aldım elime alllahım o kadar mı yavaş ilerler bi kitap. dedim belki sonu güzeldir ha gayret diye diye bitirdim kitabı. bide başladığım kitabı sonuna kadar okumazsam tahat edemem. sırf okumuş olmak için deil sonunun nasıl bittiğini merak ettipim için. psikolok roman olduğunu da sonradan öğrendim zaten...

Ferrarisini Satan Bilge adlı kitabı bitirdim ama nasıl bitirdim sormayın.
Bırakmayı düşündüm ama nedense içimden ''başladın madem oku, bakarsın güzel birşey bulursun'' diye söylendim ama maalesef bana göre boş bir kitaptı ve hiç birşey katmadı bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…