• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Stephen King - Kemik Torbası
Bitmiyo deyipte bıraktığım tek kitaptır. Hatta ikinci bir şans verip tekrardan okuyayım dedim, ama yok, yine bıraktım...

bu kitabı bende okuyamamıstım....

ama o zaman daha ortaokulda falandım bana ağır mı geldi acaba demiştim ama sıkıcı gercekten sanırım

okurken sıkılıyosam bırakırım
sırf okumuş olmak için vakit harcayamam
sıkıldığı halde sırf yarım bırakmamak için okuyanları da eleştriyorum
kaliteli okuyucu gurubuna giremez böyle okuyucular
ancak kendini kitap okuyor zannederler

o sizin görüsünüz!!!
biz buna azim diyoruz!!
karsimiza cikan sIkIci seylerden ben sIkIldim deyip vazgeçenlerden olmak istemiyoruz...

daha önce yazmış olabilirim buraya

balzac-vadideki zambak..gitmişim adamın en ağır kitabını almışım.hiç bi olay yok ama küçük bişeyi bile bi edebiyata sokuyorki oooooo..

S*ktir Et
John C.Parkin
Dili bu kadar mı sıkıcı olur..daldan dala atlayan bir kitap ne bağlantı kurabildim ne felsefesini anlayabildim..50 sayfadan sonra bıraktım
Çin işkencesi gibi zira devam edip sinir olamazdım..
kimseyede parasını verip okumasını tavsiye etmem

Aşkın şehidi.. Ahmet Turgut...
severek aldım ama sıkılyorum okurken.... yarıda da bırakmak istemiyorum.. ne zamana biter bakalım :(

Ateşböceklerinin mevsimi... Üç ay okudum. Sırf aldığım, para verdiğim kitabı bitirmek için uğraştım. Haftada bir kitap bitiren ben o kitabı okumamak için bahaneler üretip durdum. Çok baydı. Bir de yazarın tarzı hep aynı. Kasvetli, ağır, psikolojik bunalımlar...

LACQUELİNE PASCARL UMUT isimli kitabı kıtap cok güzel konusu yazar kendı hayatını kaleme almıs bır ınsanın hayatı bu kadar sıkıcı olamaz ama okumustum sabırla merak edıyordum sonuna sanırım 1 1 bucuk ay gıbı bır surede okumustum kıtabı.

ahmet hamdi tanpinar in " huzur ilk alti sayfayi herahalde bi yüzkere okumusumdur.
saatleri ayarlama enstitisüde öyle baslamisti ama bitirmistim, mesele kitabin icine girebilmek ...

tutunamayanlari aldim okuyamadim

Ye Dua Et Sev (Elizabeth Gilbert) bir kitap bu kadar mı kötü olur,bu kadar mı sıkıcı olır,bu kadar mı içine almaz,okumaya çalıştıkça uyukladım :44:
Boşver bırak,filmini izle dedim..
Bir film bu kadar mı kötü olur,bu kadar mı sıkıcı olır,bu kadar mı içine almaz,izlemeye çalışırken uyuyakaldım :110:
Çok sıkıcı çok...

Ye Dua Et Sev (Elizabeth Gilbert) bir kitap bu kadar mı kötü olur,bu kadar mı sıkıcı olır,bu kadar mı içine almaz,okumaya çalıştıkça uyukladım :44:
Boşver bırak,filmini izle dedim..
Bir film bu kadar mı kötü olur,bu kadar mı sıkıcı olır,bu kadar mı içine almaz,izlemeye çalışırken uyuyakaldım :110:
Çok sıkıcı çok...

Ben de sırf Julia Roberts hayranı olduğu için büyük bi beklenti ve hevesle filmine gittim ama verdiğim bilet parasına yazık oldu.. Kitabında daha farklıdır belki deyip onu da okudum ama o da felaket ötesi. Hiç bir amacı olmayan, sıkıcı, berbat kitap ve film :110:

Eylül (Mehmet Rauf). ortaokuldayken başlamıştım okumaya ağır geldi sıkıldım ve bıraktım. bi kaç sene sonra tekrar aldım elime alllahım o kadar mı yavaş ilerler bi kitap. dedim belki sonu güzeldir ha gayret diye diye bitirdim kitabı. bide başladığım kitabı sonuna kadar okumazsam tahat edemem. sırf okumuş olmak için deil sonunun nasıl bittiğini merak ettipim için. psikolok roman olduğunu da sonradan öğrendim zaten...

ilk psikolojik romanımız ününden dolayı aldım, beni bekliyor okumam için.
hep kötü yorumlar okuyorum hakkında , umarım ben severim:26:

stephen king - kara ev

ya bu adamın kitaplarını normalde severim ama bunu bi türlü bitiremedim

Back