- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi c i m c i m e
gonçarov un oblamov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nermin Bezmen (bizim gizli bahçemizden) güzeldir diye aldım ama ilk 15. sayfada sıkıldım..kadının ölmüş kocasına olan aşk mektubu....
Noktası virgülüne kadar katılıyorum arkadaşım fenalık geçirmiştim akannehirorhan pamuğu bu konuda kimse geçemez,yaşamdan, okumaktan bir insan ancak bu kadar soğutulur.
benki takvim yaprağı bile okurum,orhan pamuktan sonra iki ay elime kitap alamadım.
inci aral- safran sarı zaten pek okumam ben yerli yazar çünkü hep böyle şeyler geliyo başıma şişiriyorlar beni. bu kadar sıkıcı bu kadar iç karartıcı bir kitap daha olamaz ama inat ettim ve bitirdim hani belki sonunda bişey olur diye . yok yok arkadaş boş başladı boş bitti kitap. nedense hep yerli yazarlar yazılmış zaten buraya da
bence yanılıyorsun.Yabancı kitapları orjinal olarak ne ala..ama çevirisi iyi olmazsa kurtarmayabilir..Kaldı ki yazılarnları incelersen yerliler kadar yabancı romanlarda var listede..
Kaldı ki Türk yazarlar içinde de oldukça iyiler var..Hemen kötülemek yargısız infazdır yasakkelime
inci aral- safran sarı zaten pek okumam ben yerli yazar çünkü hep böyle şeyler geliyo başıma şişiriyorlar beni. bu kadar sıkıcı bu kadar iç karartıcı bir kitap daha olamaz ama inat ettim ve bitirdim hani belki sonunda bişey olur diye . yok yok arkadaş boş başladı boş bitti kitap. nedense hep yerli yazarlar yazılmış zaten buraya da