• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Herman Melville - Moby Dick

Artık okuduğum yaş itibariylemi, sayfa sayısı yüzündenmi yoksa gerçekten çok sıkıcı olduğundanmıdır bilinmez hayatımda beni bu kadar sıkan bir kitap daha olmadı. Ama alışkanlığımdır başladığım bir kitabı mutlaka bitiririm sabrettim azmettim başardım bitirdim sonunda bir oh çektiğimi hatırlarım =)

son günlerde çok popüler bi kitap,yazarını hatırlayamadım ama adı zar adam dı.Aman Yarabbim o ne iğrenç kitap ,nerdeyse beni okumaktan soğuttu....

aynen sofi'nin dünnyası :S allahım ne kabus bi kitaptı ya dönem sonu ödevimdi oku oku bişi anladgmda yok isyan etmiştim resmen :(

Zar Adam:kızgın:
kimse okumasın,zamanınıza yazıkk

ay evet yaaa.. bi de utanmadan kitabın üstüne hayatınızı değiştirecek falan yazmışlar...

ayrıca "ölü canlar" adlı kitabı okurken öldüm öldüm dirildim valla... bir an önce bitse diye dua ettim... çünkü sürpriz son diye yazmışlar ama hiçte öyle değildi....

orhan pamuk en fazla ortalamaya sahip sırnaşık şey gerçi hafif depresyonik -nasıl bir tabir ise- bi hava var tüm kitaplarında ben severek okurum. ancak yeni hayat benim kabusum oldu. hakkaten okumayın kızlar. :olmaz: hele benim gibi sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorsanız ve kitabı da baştan sona otobüslerde okuyosanız ağır bi depresyon sizi bekliyor. ya hakikaten bir yıl etkisinden kurtulamadım. her otobüse binişimde afakanlar basıyo du. okurken sıkıldım okuduktan sonra bunalıma girdim.

aklıma gelmişken gülten dayıoğlu demiş biri valla çocukluk kabuslarım uyandı.o nasıl çocuk kitabı yazıyor anlamadım. sürekli sıkıntı sürekli başarısızlık çocuğun model alacağı bi hikayesi yok kesinlikle çocuğuma okutmam yanından geçirmem. bi de geriye dönenler ve geride kalanlar kitapları vardı. ders ödevim için okumak zorunda kalmıştım. almanya ya gidenler ve almanya ya gidenlerin ardından kalanları anlatıyordu. çcoukların ebeveynlerinden kaçışları. geride kalan sahipsiz erkek çocuğunun tecavüzü, kadınların çaresizliği. inanın ders ödevi olmasaydı kesinlikle okumazdım. ama fena bi eleştiri yazmıştım.sırnaşık şey unutamıyorum.

aaaa kızlar aslında orhan pamuk kar romanını ben bir çırpıda bitirmiştim ama son 30-40 sayfası 1 hafta sürüklenmişti , tuhaf bir romandı , ama benim kitaplığıma daha 60.sayfasında attığım kitap Vadideki Zambak Balzac bööööö

"hannibal doğuyor"
çok severim aslında seri katilleri konu alan kitapları ama çook sıktı, nedendir bilinmez. son 10-15 sayfa kala bıraktım artık tahammül edemedim :S

Ahmet hamdi tanpınar ın saatleri ayarlama enstitüsü kitabı beni çileden çıkarttıı üstelik dönem ödevimdi ve hocam bana güveniyordu..Allahtan 2.dönem hoca değişti de yırttım ödevden bence çokk saçma bi kitap

Farhad Daftary -Alamut Efsaneleri kesinlikle çok sıkıcı .Resmen 2 ay da anca bitti.Ama bende bittim.
Orhan Pamuk -Kar zorla zorla okuyamadım.

Bazı arkadaşlar Suç ve ceza demiş ama ben o kitabı çok severek okumuştum.Gerçi kitabı okuduğunuz zaman ki ruh halinizde önemli.

dostoyovski kramazov kardeşler...okyamadım...adını yanlış yazdıysam üzgünüm...o kadar iticiydi benim için..halbuki çok çok severim kitapları..:(..yabancı dilde yazılmış kitapların tercümesi çok önemli..başarısız olursa korkunç olabilio

Back