Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Limon Ağacı'nın konusu harika olmasına rağmen dili rezaletti.
Cümlenin başı ayrı alem,sonu ayrı alem.
Çevirmeni yüzünden yordu beni.

anna karenina ve karamazov kardeşler

bakarsanız ikisinde de bir kitabı yarıda bırakma gibi bir durum olmadı, 1er kitap okudum ikisinden ama,

kardeşim bilmemkaç cilt, oku oku bitmiyor ki.
bir de meb baskısı almışım, küçücük çivi yazısı gibi.:1shok:
benim için büyük efsanedir ikisi de.

elif şafagın aşk nasıl surukleyıp bı olukta bıtırttıys bana kıtabı yıne elıf safagın siyah üt benı cok baydı bıtmek bılmedıı kitap :umursamaz:

Orhan Pamuk Cevdet Bey ve Oğulları okurken ömrümden ömür gitti de bitmedi bu kitap Orhan Pamuk yoruyor beni okurken bıktırıyor

Ahmet Altan

"isyan günlerinde aşk"

lisede herkes bir roman seçicek ve okuyup özetini çıkarıcaktı...

kitabın adını aldı hoca...ve kimse değiştirmicek elinde kitabı okuyacak özetliyecek demişti...

ve ben dersten kaldım !!!

''Zar Adam'' isimli illet ötesi saçma roman.... Sırf sonunu merak ettiğimden okumaya çalışıyorum.

cengiz aytmatov - gün olur asra bedel. nası bi roman ? sonu ne ? başı ne? hiç bişey anlamadımm wala-tatlicadiarzu-

mehmet rauf-eylül ilk psikoloji romanımız.koca kitapta dogru düzgün olay yok ama yazar yazmışta yazmış.tebrik etmek lazım yazarı

Robin Sharma - Ferrarisini Satan Bilge

Aşırı sıkıcı bir kitaptı bitiremedim zaten bıraktım sonunda.Hiç tavsiye etmem.

iki defa okumaya kalktım oğuz atay- tutunamayanlar'ı ama olmadı. yine başka bahara kaldı. belki de okumaya hazır değilim henüz...

Orhan Pamuk benim adım kırmızı bu kitap benı bitirdi çok sıkıcı bir türlü barışamadım orhan pamuk kitaplarıyla anlatımı dili beni acaip yoruyor

''beni ararken'' Seda Diker ayyyyyyyy sakın para verip almayın kitap bitmek bilmedi hipnozla ilgili roman güzel dediler aldım saçma sapan bir kitap
sonu belki güzeldir dedim sonuna okudum ama yok olmadı zamanıma parama yazık oldu

bir kitap var kimya hatun bu kitabı okudum ama inanın sinir oldum.şems tebrizi o kadar kötülemişki yazar mevlanayı bile kukla yapmış.bu kitaptan resmen nefret ettim.önce şemsi ve mevlanayı okuyup kaynaklardan yararlanarak kitap yazılır.bu kitap ödülde almış benim verdiğim ödül zamanın en kötü yazılmış kitabıdır kimya hatun.turkbayragi

bende başladığım kitabı iki günde pitiririm ama
DOSTOYEVSKİ nin delikanlı adlı kitabı bitmek bilmedi çok sıkıcı
arada bir sürü kitap okudun o hala yarım duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…