Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kırılan, kopan, kaybolan çoğu şeyi kendi kendimize yenileyip devam edebiliyorsak hayata; daha dik, daha güçlü, daha güzel, yapabiliyorsak bunu bir deniz yıldızı misali, mümkün mü doğaya aşık olmamak?
Sensizlik bana kendimi tamamlamayı öğretti.
Sensizlik,
Tek başına uyanarak da güne aydın başlanabileceğini,
Tek başına içilen kahvenin de lezzetli olabileceğini,
Yalnızlığın zannettiğim kadar kötü olmadığını öğretti.
Sensizlik,
Güçlü olmayı öğretti.
Sensiz herşey yolunda olsa da
Sensizlik,
Bir tek sevginin paylaşılmadan büyümediğini öğretti...
Herşey yorulur hayatta;
Gençlik yorulur,
Güzellik yorulur,
İyi niyet yorulur,
Nefret yorulur,
Aşk yorulur...
Ben de yoruldum birtanem, ben de yoruldum...
Uzaktan da sevilirdi yar. Mümkündü. Hem mümkün hem imkansızdı aşk. Hayatın bir parçasıydı dokunmadan sevmek. Yaklaşmadan. Aşk bugün var, yarın kaçtı kaçacak bir ada tavşanıydı sanki. Öylesine ürkek. Kimse yüzde yüz emin olamazdı aşka sahip olduğundan. Mülkü yok, tapusu yoktu.
Ona kavuşmak istediğim kadar hayatımdan çekip gitsin istedim.
Ona bağlanmak istediğim kadar hislerimin heybetinden kaçtım.
Ve onu sevdiğim kadar ondan nefret ettim!
Aşk; vazgeçmektir Ey Sevgili!
Mecnun gibi aklından,Kerem gibi bedeninden vazgeçmek.
Yardan gayrısından, cümle cihandan vazgeçmek.
Yemeden, içmeden, uykudan uyanıklıkdan
Ve vazgeçmekten bile vazgeçmektir gün gelince..
Senin için senden vazgeçmişim; bilesin...
“Vücutlarımız, birbirimize en kolay vereceğimiz şeydir.Asıl mesele, hayatımızı verebilmektir. Baştan aşağı bir aşkın olabilmek, bir aynanın içine iki kişi girip, oradan tek bir ruh olarak çıkmaktır.”
Aşık olmayı denedim, hem de bir kez değil, iki kez. İnanın bana korkunç acılar çektim. Ruhumun derinliklerinde, çektiğim acı ile alay eden bir ses işittiğim halde acı çekmeye devam eder, üstelik deli dolu aşıkmışım gibi kıskançlık krizleri geçirirdim. Bunların hepsinin sebebi can sıkıntısıydı baylar, emin olun can sıkıntısı.