Okunmaya Değer...

İnsanları geçimsiz yapan SEVGİSİZLİKTİR,

Birbirine düşman eden İLETİŞİMSİZLİKTİR,

Güzellikten yana ne varsa yok eden İLGİSİZLİKTİR...

“Ki sen;
bu saatten sonra,
tek yolun benim desen,
ayaklarımı keser,
-yine de, bir adım bile atmam sana...”

Fatih Demirkıran

Ama ben en çok şeyi
En kısa zamanda sana söyledim..
Yalnız sana.

Özdemir ASAF

Nasıl oluyor da insan, yaşamına onca güzellik katmış birini günün birinde bu kadar anlamsız bulabiliyor?

İnci Aral

Geride bıraktıkların mı var? Boşver. Sana iyi gelen insanların geride ne işi var?

ELİF ŞAFAK

Kahramanı sen olsan da, hikâye benim!

Nazan Bekiroğlu

Ben de gittim düşünmeden,
Senin susmaların gibi...
Sonunda saksılardaki çiçeklerin tümü soldu.

Özdemir ASAF

Seni bilmek ne uzun kelime, ne acayip ilgi...

Cemal Süreya

Gelişin,
Giderken götürdüklerini de geri getirebilecekse eğer;
Gel...

Ahmet Kastancı

Birlikte bir masala inanmak istedim ben seninle.

“Sadece bu...”

Birhan Keskin

“Her şeyi zaman varken yapmak gerek. Geciktirilmiş sözler, askıya alınmış hayaller, ertelenmiş itiraflar, gerçekleştirilmeyen buluşmalar; bir gün hepsi size pişmanlık olarak geri dönmeden önce, henüz vakit varken…”

Murathan Mungan

Ben ne kadar sevdiysem o kadar gittin,
Gitmediğin zamanlarda bile,
Hep gidecekmiş gibi durdun yanımda,
Ben seni sana ölecek kadar sevdim diye,
Sen hep öldürdün beni...
Her bakışında başka bir el sallama,

... Tam sevmek isterken seni, taksi çağırdın,
'Gitme' deyişimi ne sen duydun, ne de taksici.

Ceyhun Yılmaz

Vefanın olmadığı yerde,
Vedanın hiç bir anlamı yoktur....

Alıntı

Seni seviyordum, hala seviyorum. Bunu sana söyleyemesem de artık, biliyorsun değil mi? Sana inanmadığımı, artık olmayacağını söylesem de hep tekrar beraber olacağımıza inandığımı biliyorsun. Senden sonra kimsenin bana meleğim demesine izin vermedim. Kimseye onu sevdiğimi söylemedim. Her gün fotoğraflarımıza baktım. Gözümden eksik olmayan yaşlar bir süre sonra dökülmez oldular. Kurudu gözlerim sensizlikten. Sana hiçbir zaman git diyemedim. Bunu isteyemedim. Ama sonunda sana ağlayarak “ne olur git” dediğimde canımı bu sefer ne kadar yaktığını tahmin edebiliyor muydun? Sana sıkı sıkı sarılıp neden yaptın demek ama yine de seni bırakmamak isterken, ağlaya ağlaya git demek hayatımda yaptığım en zor şeylerden biriydi belki de. Son kez buluşup sıkı sıkı sarıldığımızda gitmemi istemediğini söylediğinde artık olamayacağını söylediğimi biliyorum. Ama hep tekrar biz olmayı istediğimi ve o günü deliler gibi beklediğimi.. Bunları biliyorsun değil mi?
Nereye gidersem gideyim seni de yanımda götürüyorum. Sesin hep kulağımda, kokun hala burnumda. Ellerim buz gibi, dudaklarım çatlamış yokluğundan. Kalbim parçalanmış hasretinden. İçimden geçen dön diye yalvarmakken yapabildiğim tek şey sensizliğe alışmak için deli gibi çabalamaktı. Beceremedim. Çok üzerdin, çok güzeldin. Dön. Bak buradayım. Gidemedim senden.

Ateş de aşk ve ölüm gibi...
Sadece öz nefiste idrak edilebilecek tecrübelerden.
Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını kimsenin yangınına uymuyor.
nazan bekiroğlu

Son düzenleme:
onu, sevebileceğinin en yücesiyle sevdin

titreme daha fazla kalbim

bağışla kendini artık onu da

bırak gitsin.

... bırak gitsin.

o senin ezel gününden kaderin

sen onu nasılsa bin kere daha

seveceksin.

birhan keskin

Nasıl anlatılıyordu o duygu
Sözler tozpempeydi
Susmalar uçuk mavi

Nerde benim belleğim

Unutmuşum o en çok bildiğim sözü
Bu gece ellerim bile dilsiz
Konuştukça zehir yeşili
Sustukça zifirden karanlık

AZİZ NESİN

Şuna alışmak zorundayız,
Hayatımızın en önemli kavşaklarında trafik ışıkları yoktur.

Ernest HEMINGWAY

KAYBETMEDİM; VAZGEÇTİM!

Hiç öyle beylik, klişe laflara girmeyeceğim…
Vazgeçersen kaybedersin, vazgeçmek savaşmadan yenilgiyi kabul etmektir falan…
Yooo, adam gibi savaştım da, vazgeçmemek için elinden geleni de yaptım. Ama bir sabah kalkt
ım, '' Hadi ya dedim, benden kıymetli mi? Benden daha mı önemli? ''
Kaç gün yaşayacağım ben daha yahu!
Yarına çıkmaya hangimizin garantisi var?
Hayatımın en güzel geçmesi gereken günlerini onun bunun stresini çekmek, egosunu şişirmek için mi harcayayım hala… Canımdan daha değerli can var mı?

Ay bi de içim rahat ki; zerre kadar pişmanlık yok içimde.
Şunu da yapsaydım, bunu da deneseydim diyebileceğim hiçbir şey yok çünkü… Yapılması gereken her şeyi yapmışım…

Fazla ilgi, nasıl da küstahlaştırıyor insanları. Sanıyorlar ki, bizim onlara tüm verdiklerimiz onların hak ettikleri…
Düşünemiyorlar mı ne, hatalarını görmezden geldiğimizi… Yüzlerine vurmadığımız, her seferinde affettiğimiz için aptal mı sanıyorlar ne?
Ohh! ne rahatladım… Yapın valla arada böyle temizlikler… Şiddetle tavsiye olunur…
Üstadın dediği gibi : '' Oysa ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar... ''
İşte bu ...
Ben yine bir göz atacağım, başka vazgeçilmeyi hak edenler var mı?
Yormasınlar bundan sonra beni…

Cevriye Kamu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…