Okunmaya Değer...

:3::3::3::3:

teselli vermek isterdim ama bitmez bitse bu kadar unutmaya çalıştığım halde biterdi bununla yaşamaya alışacaz malesef
bu arada bu isimsiz paylaştıklarım sonradan araştrdığım kadarıyla 17 yaşındaki Fatma Günal ismindeki birisine aitmiş.....

çok güzel yazıyormuş, acının yaşı da düşmeye başladı artık...
17 yaşındaki bir kalemden bu kadar yenilmişlikle dolu cümleler....

Sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan, özür dilemekten aciz, karşısındaki insan en sevdiği dahi olsa kırmaktan çekinmeyen bir adamı seviyorsun bir gün. Hiç anlayamıyorsun onu aslında. Neden sevdin, hatırlamıyorsun. Birdenbire girdiği hayatından yok oluşu günler, haftalar, aylar alıyor. Hep gideceğini söyleyip, hiç gitmiyor mesela. Hep tam vazgeçecekken çıkıyor karşına. Gülüşü, teni, kokusu, sesi.. “Beni unutma!” diye bağırıyor adeta. Gururunu defalarca ezmeni ve gitme diye yalvarmanı sağlayan şey yüzsüzlüğünden değildi oysa, aşkındandı. Anlayamadı. Sevemedi, hissedemedi.
Sırf gülümsesin, suratını asmasın diye binbir türlü şebeklik yaptığın adamın, gün gelip sensiz de gülümseyebildiğini gördüğünde kalbine giren sancıyı anlatamıyorsun kimseye. Anlamıyor kimse içindeki acıyı. Anlatmamayı seçiyorsun sende. İçine atıyorsun hep ama biliyorsun o içine attıklarının bir gün seni yok edeceğini. Ağlamak, rahatlamak istiyorsun ama o da olmuyor bir müddet sonra. Ağlamaktan kuruyor gözlerin. Sana her ihtiyacı olduğunda uçarak gittiğin insanın sen mahvolurken umrunda olmamak canını yakıyor. En değer verdiğin insanın gözündeki bu değersizliğin acıtıyor içinde bir yerleri. Aldığın her nefeste gelmeyeceğini bildiğin birini beklemek yoruyor kalbini.

FATMA GÜNAL

izmirde yaşamaya başladıktan sonra bu sayfanın ruhunun değişmesini diliyorum.

izmirin denizi kız, kızı deniz kokar:16: diye başla satırlara. artık içimiz kararmasın:50:

bakalım canım, içimden geçenleri yazmayacağım buraya şimdilik...
çünkü yeni bir başlangıç yapmam gerekiyor.
benim için mutlu son olmayacağı belli bu hikayede....
uzaklaşmak inşallah yaralarımı dindirir, acımı hafifletir...

bakalım canım, içimden geçenleri yazmayacağım buraya şimdilik...
çünkü yeni bir başlangıç yapmam gerekiyor.
benim için mutlu son olmayacağı belli bu hikayede....
uzaklaşmak inşallah yaralarımı dindirir, acımı hafifletir...

senin artık başka bir hikayeye ihtiyacın var.

Ve gittin...
Sadece bitti dedin.
Fazlasına gerek yoktu zaten.
Herkes anlamak istediğini anlardı değil mi.?
Ama inan hiçbir şey anlamıyorum.

Sana lanetlermi yağdırmalıyım, yoksa yolun açık olsun mu demeliyim.?
Yok bu çok fazla, dilerim Allah'tan bensiz gittiğin hiç bir yol açık olmasın.!
Sensiz aldığım nefes nefes değilken, bensiz aldığın nefes nefes olmasın.
Yok bu da çok fazla.
Ben kıyamam ki sana.
Ben sadece geride bıraktığın bu beceriksiz kalp için yalvarıyorum.
GEL UNUTTUR BANA SENİ...

Alıntı

…
Bazen öyle bir ilişkiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz.
Kör kütük bağlanmışsınızdır aslında...
En güzel yıllarınızın, acı tatlı hatıralarınızın ortağıdır; iç çekişmelerinizin müsebbibi, yazılarınızın ilhamı, sohbetl
erinizin konusudur.
Gözyaşlarınızda, bilinçaltınızda, kahkahanızdadır. Korkunca saklandığınız bir ...sığınak, coşunca öptüğünüz bir bayrak...
... Sevdanız riyasız, çıkarsız, karşılıksızdır. Sınırsız ve nihayetsiz;
"Ölmek var, dönmek yok"tur.
.....

Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz...
Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu, hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...
Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz.
Sürünür gidersiniz.''

Can Dündar

'' Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin…
Bakarsın, ne anlattığını anlaya
bilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın…
Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın… ''

Can Yücel

Ve gittin...
Sadece bitti dedin.
Fazlasına gerek yoktu zaten.
Herkes anlamak istediğini anlardı değil mi.?
Ama inan hiçbir şey anlamıyorum.

Sana lanetlermi yağdırmalıyım, yoksa yolun açık olsun mu demeliyim.?
Yok bu çok fazla, dilerim Allah'tan bensiz gittiğin hiç bir yol açık olmasın.!
Sensiz aldığım nefes nefes değilken, bensiz aldığın nefes nefes olmasın.
Yok bu da çok fazla.
Ben kıyamam ki sana.
Ben sadece geride bıraktığın bu beceriksiz kalp için yalvarıyorum.
GEL UNUTTUR BANA SENİ...

Alıntı

gelmesin. sanıyo musun ki gelince unutturacak her şeyi? aksine, daha da çok hatırlatacak, mutsuz geçirdiğin günleri..

gelmesin. sanıyo musun ki gelince unutturacak her şeyi? aksine, daha da çok hatırlatacak, mutsuz geçirdiğin günleri..

kesinlikle öyle oluyor bunu biliyorum, o bana küçücük bir umut veriyor ben 3 ay kendime gelemiyorum.
çünkü gerçekten gelmiyor black swan, seven adam sevdiğini elde edemez mi tekrar?
eder, eğer edemiyorsa yeterince sevmiyordur. ki sevmediğini biliyorum.
neyse geçti artık hepsi, bir daha tekrar başlayalım deyip aklımı karıştıramaz, asla gelmez benim yanıma....
arada kızımı görecek o kadar....
ama benimle bütün ilişkisi bitti. yakında yazmayacağım böyle şeyler...
merak etme...:ssz:

kesinlikle öyle oluyor bunu biliyorum, o bana küçücük bir umut veriyor ben 3 ay kendime gelemiyorum.
çünkü gerçekten gelmiyor black swan, seven adam sevdiğini elde edemez mi tekrar?
eder, eğer edemiyorsa yeterince sevmiyordur. ki sevmediğini biliyorum.
neyse geçti artık hepsi, bir daha tekrar başlayalım deyip aklımı karıştıramaz, asla gelmez benim yanıma....
arada kızımı görecek o kadar....
ama benimle bütün ilişkisi bitti. yakında yazmayacağım böyle şeyler...
merak etme...:ssz:

ben şunu bildim, bir erkek gerçekten seviyorsa hiçbir engel engel değildir. ortalığı yırtar yine gelir. hele ki karşısındaki kadının onu hala deli gibi sevdiğini biliyosa, işte o zaman nasıl gelir biliyo musun, sen bile şaşarsın o gelişin kudretine!! gelmeyen adam sevgisizdir, korkaktır. elindekinin değerini zaten bilmemiş ki gitmiştir. o dönmez. dönse de ondan hayır gelmez.

ben şunu bildim, bir erkek gerçekten seviyorsa hiçbir engel engel değildir. ortalığı yırtar yine gelir. hele ki karşısındaki kadının onu hala deli gibi sevdiğini biliyosa, işte o zaman nasıl gelir biliyo musun, sen bile şaşarsın o gelişin kudretine!! gelmeyen adam sevgisizdir, korkaktır. elindekinin değerini zaten bilmemiş ki gitmiştir. o dönmez. dönse de ondan hayır gelmez.

:46::46::46::46::46::46::46::46:

Ne kadar kalmak istesekte bazen gitmek zorunda kalırız.
Ve ne kadar gitmek zorunda olsakta,
hep kalmaktan yanadır sol yanımız..

Aziz Nesin

Yokladım yüreğimin ceplerini sana söyleyecek tek sözü kalmamış.

Alıntı

Bile bile yoruyorlar
Yorgunum desemde zorluyorlar
Sesim sende kalmış olmalıdır ki
Ne kadar konuşsam da duymuyorlar..

Emre GÖKÇE

Ayrılığa alıştım, alışmasına da...
Bu benim için çok önemli bir aşama,
"Seni Unuttum" diyebilmeliyim artık

Back