Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
romance .!.:Ben de buna başladım.Bitince yine yazarım arkadaşlar...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
deryagmur .!.:Öncelikle böyle güzel bir topic açtığın için çok teşekkür ediyorum canım Che!..
Şu anda okuduğum kitap: Tongue Fu
Yazarı: Sam horn
Konusu:- İnsanlararası iletişimde husumeti, anlaşmazlıkları ve yanlış anlamaları uyuma dönüştürmek
- Sözlü çatışmalardan, ağız kavgalarından ve sinir patlamalarından kaçınmak
- Sözünüzü, insanlarla huzurlu bir birlikteliğin aracı haline getirmek istemez misiniz?
Sözlü dövüş sanatı Tongue Fu size bütün bunların yolunu gösteriyor.
Tongue Fu ile şu teknikleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz:
- Unutmanız gereken sözler ve kullanmanız gereken hangileridir?
- "Haklısınız" demenin muazzam dönüştürücü gücünden nasıl yararlanabilirsiniz?
- Sözel zorbalarla nasıl başa çıkabilirsiniz?
- Başkaları bamtelinize dokunduğunda ne yapabilirsiniz?
- Onurunuzu koruyarak münakaşalardan nasıl sıyrılabilirsiniz?
- Ne diyeceğinizi bilmediğinizde ne diyebilirsiniz?
- Susmayı kendi yararınıza nasıl kullanabilirsiniz?
- Duygularınızı nasıl kontrol edebilirsiniz?
Herkese tavsiye ediyorum... gerçekten pek çok şey öğrendiğim bir kitap ve bir günde kitabın yarısına geldim.
cimcimebenim .!.:Ihanet Noktasi- Dan Brown
Diğer Kitaplarini Kudum Sona Bu Kaldi Yeni Aldim Başlamadim Ama Melekler Ve şeytanlar Kadar Güzel Değildir
ecitah .!.:DANIELLE STELL
SASHAATTIĞIHER ADIMIYAPTIĞI HERŞEYİHESAPLAYAN OLDUKÇA KURALCI BİR KADINDIR.MÜKEMMEL BİR EVLİLİK YAPMIŞ YAŞAMIŞ,ERGENLİK ÇAĞINDA ÇOCUKLARI OLAN VE KOCASIYLA YAŞADIĞI HER ANI ŞÜKRANLA ANAN BİR DULDUR.
liam ise hiç bir kural tanımadan, tamamen başıboş ve derbeder yaşayan bir ressamdır.Karısı ve çocukları olduğu halde kimi zaman onlarla kimi zaman onlardan uzak bir yaşamı seçmektedir.
Sasha babasının paristeki sanat galerisini uluslararası bir üne kavuştururken,Liam da zamanının ünlü ve ilginç ressamlarından biri olma yolundadır.
Birbirlerine tamamen zıt iki karakter arasında yaşanan imkansız aşk onların tahmin edemeyeceği sonuçlara yol açar.
Acabaimkansız olanı başarmak için neler feda edilebilir?Bunu sasha ve liamın aşkına tanık olurken anlayacaksınız.
çok güzel bir kitap ben okuyorum şu an sevgiler.
dahlia .!.:Bende TOLSTOY (gizlenen kitap)adlı kitabı okuyorum ,bitmek üzere sonrada o anki ruh halime göre bir kitaba başlıycam adınıda paylaşırım sizlerle