Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecitah .!.:DANIELLE STELL
SASHAATTIĞIHER ADIMIYAPTIĞI HERŞEYİHESAPLAYAN OLDUKÇA KURALCI BİR KADINDIR.MÜKEMMEL BİR EVLİLİK YAPMIŞ YAŞAMIŞ,ERGENLİK ÇAĞINDA ÇOCUKLARI OLAN VE KOCASIYLA YAŞADIĞI HER ANI ŞÜKRANLA ANAN BİR DULDUR.
liam ise hiç bir kural tanımadan, tamamen başıboş ve derbeder yaşayan bir ressamdır.Karısı ve çocukları olduğu halde kimi zaman onlarla kimi zaman onlardan uzak bir yaşamı seçmektedir.
Sasha babasının paristeki sanat galerisini uluslararası bir üne kavuştururken,Liam da zamanının ünlü ve ilginç ressamlarından biri olma yolundadır.
Birbirlerine tamamen zıt iki karakter arasında yaşanan imkansız aşk onların tahmin edemeyeceği sonuçlara yol açar.
Acabaimkansız olanı başarmak için neler feda edilebilir?Bunu sasha ve liamın aşkına tanık olurken anlayacaksınız.
çok güzel bir kitap ben okuyorum şu an sevgiler.
eny .!.:Diğer kitabı bitirdim.Şimdi Ahmet Ümit in Kavim isimli kitabına başladım.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Kabzasında bir haç olan bıçakla öldürülmüş bir adam... Üstelik yanı başında bir Kutsal Kitap açık bırakılmış, satırlardan birinin altı adamın kanıyla çizilmiş ve kitabın kenarına bir azizin adı düşülmüş...
"Kavim"de olaylar böyle başlıyor işte. Komiser Nevzat, yardımcısı Ali ve Zeynep de olayı çözmek için hemen harekete geçiyorlar.
Ahmet Ümit’in beklenen yeni romanında gizemli olaylar çerçevesinde işlenen cinayetleri aydınlatmaya çalışıyor kahramanlarımız. Hıristiyanlık, Süryanîlik, Arap Alevîliği gibi dinî konuların da rol oynadığı, İstanbul’dan Mardin’e uzanan, devletin derinliklerinde kurulmuş yanlış düzene çarpıp geri tepen ilginç bir soruşturma bu. İşlenen cinayetler gizemli ve çarpıcı, ama kahramanlarımızın soruşturma sırasında karşılarına çıkan gerçekler daha da çarpıcı. Çok heyecanlı, gerilimli bir polisiyeyle karşı karşıyayız, orası kesin. Ama bu polisiye bize Türkiye’nin yakın geçmişi ve bugünüyle ilgili de çok şey söylüyor. Yani, Ahmet Ümit yine çok katmanlı ve çok sesli bir romana imza atıyor. "Kavim", hem polisiye severleri hem de tüm roman severleri mutlu edeceğe benziyor.
romance .!.:Ben de bu kitaba başladım.Tatildeyim çok fazla okuyamıyorum,daha başlarındayım ama konusu itibari ile çok güzel bir kitap.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Aramızdaki deniz değil,
Aramızdaki uçurum değil,
Aramızdaki zaman değil,
Aramızdaki - yalnızca ikimiziz
Ne renkler, ne zıtlıklar, birbirinden farklı kültürler, ama birbirlerine dokunmuyorlar. Bir yanda çarşaflarının içinden yalnız gözleri gözüken Arap kadınları ve ciddi yüzlü, geniş kuşaklı uzun elbiseleri, kefiyeleriyle erkekler ya da basit giyimleri ve sepetleriyle köylüler, öbür tarafta sakladığından daha fazla şeyi gösteren kıyafetleriyle başı açık kadınlar."
Açık kalpler ne zaman kapanmış, aydınlık yüzler ne zaman sönmüştü?
Bu gerçek romanın merkezinde, genç yaşlarının en verimli çağında Nuri ve Yasmin'in, iç dünyalarındaki engellerle ve aralarındaki uçurumla başa çıkmaya çalışan bir erkek ve bir kadının, dokunaklı aşk öyküsü var. Roman birbirine zıt kültürlerin arasında gidip gelerek birbirlerini tanıyan değişik ve renkli karakterleri acıyla ve keyifle gün ışığına çıkarıyor.(ARKA KAPAK)
sağol canım...)Che .!.:canım ben o kitabı tatilde okudum. tavsiye ederim çok güzel.
sevgilerimle...