Okumakta Olduğunuz Kitap?

BENDE ŞU ANDA SOLMAZ KAMURAN'IN KİRAZE İSİMLİ KİTABINI OKUYORUM, ELİMDEKİ BİTİNCEDE RANA'YA BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH:1yes2:

canım kiraze gerçekten çok güzel bir kitap ben severek okumuştum safiye sultan serisini de tavsiye ederim.

ben şu an ermiş,sörfçü,patron okuyorum.son sayfalardayım.yazarı robin sharma.harika bir kitap.herkese tavsiye ederim.

cinayet roman tarzında sevenler varsa mutlaka okumalı cok sürekleyici bir roman tavsiye ederım.

Buz Kapanı
Yazar : Glenn Meade

“Buz Kapanı.“ Komplo, cinayetler, CİA, Rus Mafyası ve insanlık dramları… Jennifer, annesini esrarengiz bir olayda kaybetmiştir. Kardeşi de aynı gece kendisini tekerlekli sandalyeye bağlayacak kadar derin bir yara almıştır. Üstelik ailenin babası da ortadan kaybolmuştur. Jennifer’ın hayatı zor ve hüzünlüdür. Ancak babasının cesedi İsviçre Alplerinde donmuş olarak bulunduğunda zorluk tehlikeye dönüşecek, hayatına gerilimli bir macera hâkim olacaktır. Cesedi teşhiş etmek için çıktığı yolculuk aslında ailesinin yaşadığı dramın nedenini ve babasının gizemli geçmişini de ortaya çıkarır. Ama olaylar bununla sınırlı kalmaz. Aslında her şeyin temelinde müthiş bir komplo yatmaktadır.

Arkadaşlar benimde 2 günde bitirdiğim bir kitabım var.Yazarı:Amin Maalouf
Kitabın Adı:Yüzüncü Ad(Baldassare'nin Yolculuğu)
Konusu:KK70:oğu'daki son Cenevizlilerden,antika tüccarı Baldassare Embriako,1665yılı sonlarında,soyunun yüzyıllardır yaşadığı Lübnan'dan yollara düşer.Sözde bir sonraki yıl kıyamet günü.Dünyayı ve Baldassare'yi kurtaracak kimsenin görmediği sözde var olduğuna inanılan Yüzüncü Ad'dır.
Sözde bu kitapta Kuran'da bildirilen Allahın 99. cu adından başka,kimseye bildirilmeyen Tanrı'nın gizli ve Yüce adı yüzüncü addır.Bu kitabın peşinden İstanbul'dan Londra'ya kadar başından geçen olaylar ve birden en beklenmedik anda yolcunu karşısına çıkan bir aşkı anlatıyor.Sürükleyici ve ilginç bir kitaptı.Okunmaya değer bence.

cüneyd suavi' den hayatın içinden 2 i okuyorum. daha önceden 1.sinide okumuştum çok beğendim. gerçekten tavsiyede ederim herkese..

Link Silinmiştir.

Albert Camus'un Başkaldıran İnsan kitabını bitirdim.

Şimdi de Schiller'in İnsanEstetik Eğitimi Üzerine Bir Dizi Mektup kitabına başladım...

Aferin k1zlar sizlerle gurur duydum insanlarin kitap okumas1 dünyaya baska pencerelerden bakmasini sagliyor su aralar inci arala takiliyorum son okudum kitabi tas ve ten gencler kadar orta yasa varmis kadin ve erkegin de ruh hallerini derinlemesine anlatiyor

Gazi ve Fikriye- Hıfzı Topuz
Ömür Boyu Aşk- Cemil Tokpınar
İkisi de çok güzel tavsiye ederim hala devam ediyorum. bunlardan önce de çanakkaleye gidenler ve geliboluyu okuluştum gerçekten çokr güzellerİsmail Bilgin
Hoşçakalın

Latife Yi Bitirdim Beyaz Türkler,1 Ve 2 Bitti .soner Yalçin. çoğumuzun Okumasi Beni Sevindirdi, Okumaya Devam Arkadaşlar.

bende şu anda AYŞE KULİNin tv ye dizi olarak uyarlanmış KÖPRÜ adlı kitabını okuyorum

X