- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba , kıtap nasıl gıdıyor akıcı mı ? bende aldım henuz okunmayı beklıyorVladımır Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut
Çok akıcı bir kitap okunması kolay. tavsiye ederim gerçekten inanç neler yaptırıyor insana şaşırarak okuyacaksınızmerhaba , kıtap nasıl gıdıyor akıcı mı ? bende aldım henuz okunmayı beklıyor
suan da Ahmet UMIT Sıs ve gece yı okuyorum bugun bıtırmeyı dusunuyorum 200 sayfam fln var sonra da bu kıtabı dusunebılırımÇok akıcı bir kitap okunması kolay. tavsiye ederim gerçekten inanç neler yaptırıyor insana şaşırarak okuyacaksınız
Ben o kitabı lisede okumuştum. edebiyat hocamız ödev olarak vermişti. beni çok etkilemişti. farklı bir dili var alışmak zaman alıyor ama okuduğum en iyi kitaplardan biriIskender pala babil de olum istanbul da ask
Iskender pala nin cok methini duydum ama elim degip bi kitabini alip okuyamadim
Bikac gun once birinden siddetli bi tavsiye aldim bu kitap hakkinda alisverise ciktugimda da kacirmadim islerin yogunlugu sebebiyle daha baslayamadim ama aslinda cok heyecanliyim
Ben o kitabı lisede okumuştum. edebiyat hocamız ödev olarak vermişti. beni çok etkilemişti. farklı bir dili var alışmak zaman alıyor ama okuduğum en iyi kitaplardan biri
cok guzel bı kıtap katre ı matem , sah ve sultan ıda tavsıye ederım ben tekrar okumayı dsunuyorumIskender pala babil de olum istanbul da ask
Iskender pala nin cok methini duydum ama elim degip bi kitabini alip okuyamadim
Bikac gun once birinden siddetli bi tavsiye aldim bu kitap hakkinda alisverise ciktugimda da kacirmadim islerin yogunlugu sebebiyle daha baslayamadim ama aslinda cok heyecanliyim
cok guzel bı kıtap katre ı matem , sah ve sultan ıda tavsıye ederım ben tekrar okumayı dsunuyorum
sızın tavsıye edebılecegınız kıtaplar varmı?En kisa zamanda onlari da alayim
Tavsiyeniz icin tesekkurler