- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Ben buna bayildim detaylari anlatmasi mucellanin sakinligi uysalligi vs demek.digerlerini okusam....
bir psikiyatristin gızlı defterı
Hikayeler kisa ama hem cok ilginc hemde eglenceli alin derimBunu çok merak ediyorum nasıl bir kitap?
Gecenlerde bir tanidigima soracaktim nazan bekiroglu sıkı bir takipcisi oda onerebilecegin bir kitabi varmi diye ama sonra vazgectim yorumlara bakarim dedim siz cok guzel denk geldiniz alacagim.ekledim listeme tesekkurlerAh bir La Sonsuzluk Hecesi ni okusan bir Nar Ağacını okusan Yusuf ile Züleyha.... Nasıl güzel nasıllll.
La benim hayatımda okuduğum en güzel kitaptır
Hikayeler kisa ama hem cok ilginc hemde eglenceli alin derim
Gecenlerde bir tanidigima soracaktim nazan bekiroglu sıkı bir takipcisi oda onerebilecegin bir kitabi varmi diye ama sonra vazgectim yorumlara bakarim dedim siz cok guzel denk geldiniz alacagim.ekledim listeme tesekkurler
Canan Tan-Piraye
Zevkle :)okuduğunuzda yorum yapın lütfen :)
fikirleri merak ederim
BBC 3 bölümlük mini seri yapmış (and there were none ) izlemediysen tavsiye ederim çok güzel.Agatha christie - on küçük zenci
BBC 3 bölümlük mini seri yapmış (and there were none ) izlemediysen tavsiye ederim çok güzel.
Çok acı bir kitaptır. Daha sonrasında hiçbir kitabını okumadım, Yüreğim Seni Çok Sevdi için de güzel şeyler söyleniyor.
merhaba1q84 haruki murakami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?