Okumakta Olduğunuz Kitap?

merhaba

nasil gidiyor okumaniz.ben de üc yil önce okumustum bnu kitabi.Su anda da elimde ayni yazarin zemberek kusunun güncesi var.
5 gundur okuyamadim. Ama 2 kitabi bitirdim. Son kitaba geldim. Kendimi ansiklopedi okuyor gibi hissediyorum kitabi kucagima aldigimda

5 gundur okuyamadim. Ama 2 kitabi bitirdim. Son kitaba geldim. Kendimi ansiklopedi okuyor gibi hissediyorum kitabi kucagima aldigimda

haklisiniz oldukca kalin.ben okudugumda hamileydim.zaten kitabin garip bir ruh hali vardi.hamilelikte üzerine eklenince daha da bir gariplesti:)hala o ruh halini cok iyi hatirlayabiliyorum.

haklisiniz oldukca kalin.ben okudugumda hamileydim.zaten kitabin garip bir ruh hali vardi.hamilelikte üzerine eklenince daha da bir gariplesti:)hala o ruh halini cok iyi hatirlayabiliyorum.
Ben de emzirirken okuyorum hatta buyuk olan cocuguma 3 gun onceki dolunayi gostermistim gokyuzunde. Heralde pencereden yansimasini gormus olacak "anne gokyuzunde iki ay var" dedi . halimi tahmin edersiniz

Selam kızlar bende geliyim buraya müsade var mı şuan okuduğum kitap BİR GÜN yeni başladım bakalım ne kadar Zaman'da bitecek

Abdullah bergusi Yoldaki mühendis

Hermann Hesse-Bozkırkurdu

uzun zaman oldu yazamadım bi kitap okumaya basladm seri bi kitapmış arkadaşımdan aldm.. yaratıklı zombili vampirli büyülü ne ararsan var :) pek sevmedim açıkçası -Unutulmuş Dİyarlar (Dağılma)

Ahmet Ümit / Beyoğlu'nun En Güzel Abisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…